Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PhoenixHTKA.hu

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme a salzburgringi hétvége programja, benne az összes magyar érdekeltségű esemény időpontja, illetve, hogy mikor melyik csatornán megy a közvetítés. Péntek: 10:00 - ETCC, első teszt (Live Timing) 13:15 - Lotus Ladies Cup, szabadedzés (Live Timing) 14:00 - ETCC, második tesz (Live…..
Juni György helyszíni jelentéséből megtudtuk, hogy minden csapat új gumin ment az első szabadedzésen. Ha kicsit több eszünk van, erre magunktól is rájöhettünk volna, hiszen elkezdődött a hétvége hivatalos része, innentől pedig csak a megadott szetteket lehet feltenni. Az első…..
Air Power Blog Air Power Hírek 7. 2011.08.01 13:25:00
Az ötödik után megnyílik a légierő és légvédelmi hírek hetedik része...Zord..
Az FIA kiadta a túraautó világbajnokságra vonatkozó hivatalos 2012-es szabálykönyvét, melybe valamennyi korábban emlegetett módosítás bekerült. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk, mik lesznek a legfontosabb változások jövőre. Nagyobb versenytáv (Art. 11) Az idei 50-ről…..
Tegnap a HM immár az MTI-n keresztül is bejelentette az UH-1N beszerzési program létét, s ezzel az - egy évnyi előkészítést követően - hivatalosan is nyilvánossá vált. Most itt az ideje, hogy szemügyre vegyük ezt a típust, üzemeltetését, hosszú távú…..
PhoenixHTKA.hu 2011.12.13 10:08:30
@molnibalage: a Safis interjúban benne van, hogy ugyan a Girpenek is képesek rá, de jóval nagyobb a fajlagos költség.
Mondjuk kicsit kételkedem abban, hogy egy plusz típus fenntartása vagy a jelenleginél több éves repóra (értsd keró, hisz ugye a szerződésben lévő lehetőséget még nem használtuk ki) biztosítása a Gripen-pilótáknak közül a Gripenes megoldás jönne ki drágábban.
PhoenixHTKA.hu 2011.12.13 10:38:53
PhoenixReView Helló, világ! 2011.09.08 19:28:00
A HTKA.hu szerkesztőjeként és a Radarfigyelő főszerkesztő-helyetteseként számos helyre eljutok, ahol történnek olyan dolgok is, melyeket nem illik beleírni a hivatalos beszámolóba, vagy csak nem tartoznak oda. Ezek számára született e blog, bár könnyen lehet, hogy később…..