Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OHeimer

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találós kérdés: Minden iPhone-on van, minden Androidon is van, és minden bizonnyal még az Ice Cream Sandwichben is lesz. 2005. decemberében kérvényezte az Apple a bejegyzését, amit tegnap reggel az amerikai Szabadalmi Hivatal (US Patent & Trademark Office) meg is ejtett. Mi az?…..
OHeimer 2011.10.26 12:21:34
@OHeimer: vadiúj természetesen :)
OHeimer 2011.10.26 21:02:49
@BlueDeath: Samsung TV-hez járt - promóció volt
Apple Q4 pénzügyi eredmények: 17 millió eladott iPhone, 11 millió eladott iPad - 28.27 milliárd dolláros árbevétel mellett, 6.62 milliárd dolláros nettó profit (!).Mivel az Apple kiemelkedő növekedést produkál, folyamatosan bővülő piacokon, teljesen újszerű, egyedi…..
A Forbes érdekes cikkben mutatja be a Dropboxot és azt, hogyan utasította vissza a cég az Apple kilenc számjegyű (a hírek szerint közel 800 millió dolláros) felvásárlási ajánlatát. A Dropbox egy file hosting szolgáltatásokat nyújtó amerikai start-up cég, melyet 2007-ben…..
Dotkom Fellángol a startup-láz 2011.10.12 21:20:00
Majdnem kifutottam az időből, de hátha nem késő még, írok gyorsan beharangozót a frankó hétvégi startupos rendezvényről: pénteken kezdődik a Prezi.com, a Kitchen Budapest, a Ustream és a STARTeurope szervezésében a STARTup Live Budapest a Prezi.com főhadiszállásán. Ott…..
OHeimer 2011.10.18 14:33:20
@Dr. Justice: a tapasztalatokról beszámolhatnátok !
A tegnapi iPhone bejelentés valóban nem hozott igazi meglepetést, de nem értem a fanyalgókat, mert jelentéktelennek vagy csalódást keltőnek egyáltalán nem nevezhetjük a tegnapi keynote-ot (hacsak amiatt nem, hogy az iPhone 4S magyar szempontból a legrosszabb elnevezés - “négyes…..
Magyar idő szerint este 11-kor teszi közé az Apple a negyedik negyedéves (szeptemberrel végződő) pénzügyi számait. A tapasztalatokból az derül ki, hogy a hivatásos elemzők mindig alábecsülik az adatokat, míg az amatőr megfigyelők közelebb tudnak kerülni a valósághoz (nyilván…..
Az Apple a nyitóhétvégén 4 millió iPhone 4S készüléket értékesített, amivel ismét túlszárnyalta az elemzői várakozások nagy részét: az iparágat figyelők előrejelzései 2.5 és 3 millió eladott darabszámot jósoltak, egy-két kivételtől eltekintve (pl. Yankee Group: 4…..
Az Apple hétvégi közleménye szerint 25 millióan töltötték le az iOS5-t, az Apple új generációs eszközeinek (iPhone, iPod Touch, iPad) operációs rendszerét. Érdemes azonban ezeket az önmagukban száraznak tűnő számokat egy tágabb összefüggésbe helyezni. Tim Cook (CEO) a…..
 Az alábbi ábrán az Apple napi átlagos iPhone értékesítési darabszámait (kék oszlop) hasonlítom össze a nyitóhétvégéken elért átlagos napi darabszámokkal (az utolsó negyedéves számok ill a mostani várható hétvégi értékesítések elemzői becslések). Jól látható, hogy…..
 Október 14-én az Apple hét országban kezdi meg az iPhone 4S értékesítését - nagy érdeklődéssel várjuk az első hétvége eladási számait, amiből már következtetések vonhatóak le a következő negyedéves (2012 Q1) pénzügyi eredményekre vonatkozóan. Elemzői becslések…..
 Az Apple jövő héten, október 18-án kedden, magyar idő szerint este 11 órakor teszi közzé negyedik negyedéves eredményeit. Mint ismeretes az Apple pénzügyi éve eltér a hagyományos naptári évtől, ezért az iPhone 4S eladásokra vonatkozóan várhatóan még nem fogunk…..