Regisztráció Blogot indítok
Adatok
franciss

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Harmadik epizóddal folytatódott hétőn a Trónok harca az HBO-n. A tovább után spoileresen tárgyaljuk a rész legfontosabb eseményeit...
Házasság első látásra 1x08 – Tantra/szex Kinga&Robi: Kinga szakítás utáni vígaszebédet főz Robinak (a comfort food fogalma ezzel új jelentés kap), amit Robi meglepő módon ismét egy üzenetként dekódol, és utolsó utáni utáni esélyként beveti a végső megoldást:…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
franciss 2015.04.29 14:21:19
@ThereIsNoSpoon: Ez már nekem is többször eszembe jutott. Szerintem egyébként pont az Édennél ez jól kijöttt, hogy a botrány miatt nem lett nagyobb a nézettség, és a hogyvoltos kommentekből is az látszik, hogy a törzsközönség nem a szennyre volt kíváncsi, hanem a játékra, a taktikára stb. Én szívesen néznék egy normális verziót, eddig is egyedül az édent néztem, ennek ugye ezzel az évaddal lőttek.
Ami még érdekes, hogy a többi helyen megjelent cikkeknél a kommentek egy része teljesen minősíthetetlen, illetve nagy része a szokásos, nem volt erőszak, hülye rib..c, stb, itt a hogyvolton meg tök normális a hozzáállás...