Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Who cares?

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi terror   Mostanság találtam rá az oldalra, és mivel szerintem nem egy egyedül álló problémám volna gondoltam megírom.Gondolom ilyen tájt sokakat érint a betegszabadság problémája. Nálunk az irodába hét elején megérkezett az egyáltalán nem várt…..
Who cares? 2012.02.19 09:58:21
@allegravelli:
Egyetértek!
Minden beteg orvoshoz, ha pattognak a vezetők, akkor meg ügyvéd. Lehetne bennetek annyi csapatszellem és logikus érvelési képesség, hogy kiálljatok a közös célért, ami elvileg mindenkinek ugyanaz lenne, hogy a cég sikeresen működjön. De ugye a leírt szitu a mai magyar félelemalapú foglalkoztatás lényege, és ebben az esetben is működik. Ha a betojt, alázott alkalmazott szemszögét felcserélnétek a felnőtt, gondolkodó emberére, netán megpróbálnátok megérteni, mi megy a vezetés fejében, akkor képesek lennétek arra, hogy a számukra érthető módon magyarázzátok el a szitut.
De lehet, hogy az is elég, ha pofántüsszentitek őket, akkor átérzik majd.
Beyonce terhességének híre már bejárta a világot, jó nagy publicitást adva a népszerűség tekintetben aligha rosszul álló előadónak. Az énekesnő az MTV Video Music Awards gáláján már látványos pocakkal rendelkezett, azonban egy bennfentes információ szerint az nem pocak volt,…..
Who cares? 2011.09.08 14:31:44
És a műanyag kamu hasat a strandra is felveszi?
www.people.com/people/beyonce_knowles/photos/0,,20004431_21051061,00.html

Nagyon jó minőségű műhas lehet, tök igazinak látszik. Érdemes volt ennyi időt, pénzt, energiát fektetni bele...