Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mudpuddle Johnson

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pár napja tűnt fel az Index címlapján (az E-on támogatásával) a Zöld energia rovat. Tetszik a kezdeményezés, ideje lenne az embereket rádöbbenteni arra, hogy pazarlóan élünk, lehetne ugyanezzel (sőt, jobbal) a komforttal kevesebb energiát is fogyasztani.A cikkek jók,…..
A Zugügyvéd az alábbi jogi abszurddal kíván mindenkinek kellemes hétvégét.Szia Zugügyvéd,Egy vicces jogi eset a mai napból: megkeresett a bérlőm, aki bérli a lakásomat, elújságolta, hogy a TÁVHŐ-nél adósságot halmozott fel, ezért kikötötték a meleg vizet, ezt nekem be…..
Két héttel ezelőtt kezdték el tárgyalni a kormány tagjai a jövő évi költségvetést, igaz akkor még számok nélkül. Mi már akkor megírtuk, hogy számításaink szerint egy kb. 1000 milliárdos nagyságrendű megszorításra kiigazításra lesz szükség a várható…..
Nem tudom, meddig mehet ez még így, de ahogy elnézem, fogytán a türelem. A kormány úgy döntött: normává emeli Lázár János hírhedt mondatát. Eszerint aki szegény, az annyit is ér. A szemmel láthatóan mentális problémákkal küzdő Orbán Viktor, végképp elfeledve, honnan…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Mudpuddle Johnson 2011.09.10 17:24:52
@silkent: A hozzad hasonlo kreten ingyenelok fejet kellene szetbaszni egy fa testapoloval...
Mudpuddle Johnson 2011.09.10 17:31:49
@Mária: Te vagy libuska az alszent... raadasul annyit sem sikerult felfognod, hogy a poszt nem a kismama ellen, hanem azon abszurditas ellen szol, hogy tavollet idejere szabadsag jar.
Mudpuddle Johnson 2011.09.10 17:52:00
@Mária: Persze, a hozzad hasonlo ostoba, baszatlan picsak elkuldese a bika vervorhenyes faszara mindig endorfint szabadit fel bennem.
Szerintem az, nagyon is.Mutasd az autód, megmondom, ki vagy.Ki emlékszik már, hogy ennek az ezerötven formában létező mondásnak melyik volt az eredetije?Az autó ha mindent nem is, de nagyon sokat elárul a gazdájáról.A színe, a kora, a márkája, az állapota, a külső-belső…..