Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerike

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriptozoologia Újabb észlelés... 2012.02.07 12:08:48
 Egy újabb észlelés Bakonyszentlászló közeléből. A közelben található a Bakony hegység, amely hasonlóan a Mátrához tele van erdőségekkel és karszthegység, így a fanyüvő bármikor menedéket találhat bennük.Bakonyszentlászlón voltam a családommal egy rokonunk hétvégi…..
Kerike 2012.02.09 19:25:41
én csak arra lennék kíváncsi, hogy ez és az előző posztban lévő észlelés mikor történt. már írtam régebben egy olyan gondolatot, hogy talán a lény mozgása újhold és negyedhold közé esik. szóval ha kapnék a szemtanútól egy időpontot napra pontosan, akkor holdnaptárral be lehetne azonosítani, hogy tényleg a két holdállás közé esett-e az észlelés. és akkor ténylegesen ott tartanánk, hogy a lény mozgásának és életének köze van a hold állásához, mint ahogy egy régebbi témánál is leírtam összegezve.

KMJ: a démon észlelésedhez
nos...már lassan egy éve elkezdtem a bibliatanulmányozást, és most pont ott tartunk, hogy milyen szellemteremtmények vannak (angyalok és démonok). na most a Biblia is meg a tanulmányozós könyv is leírja, hogy régebben mind a démonok és mind az angyalok képesek voltak emberi testet felvenni és megjelenni vagy megszállni.
1914-ben aztán a Sátán és a démonok ki lettek űzve az égből a Földre. de!!! az Isten nem engedi sem nekik, sem az angyaloknak hogy megjelenjenek az embereknek. igaz, tesznek olyan dolgokat, amikkel agyon ijesztgetik az embereket, de kárt bennük nem tesznek, és nem is jelennek meg. én hiszek ezekben a lényekben, de a Biblia azt írja, hogy minden ilyen dolog (jeti, nagyláb stb.) mind csak a démonok és Sátán játéka... ezen én is elgondolkoztam sokszor, hogy vajon hogy lehet ez, ha elég sok kézzel fogható bizonyíték és felvétel támasztja alá a létezésüket a kriptideknek. van egy pár tanú (sztem tudjátok kire gondolok) ismerősöm, és ők sem tudnak erre magyarázatot adni, pedig párszor megkérdeztem.

tegnap voltam pont tanulmányozáson és a barátaim mesélték, hogy nekik is volt ilyen találkozásokban részük.
pl. az egyik történet, ami ide illik, arról szólt, hogy 2 fiatal srác a Körös parton aludt (próbált), mire sikításra lettek figyelmesek, jó messziről. elindultak bicóval haza, és mintha az a "valami" szórakozott volna velük. egyszer a sikítás a hátuk mögül hallatszódott, aztán elölről és így váltakozott. amikor beértek a városba, a házuk előtt a levegőben megpillantottak valamit...a srác elmondása szerint áttetsző volt, mégis szürke (a sötét égbolton látni lehetett) színben látszott és talán még az arcát is ki lehetett venni. ők démonnak tartják, de mégis nem biztosak benne, ugyanis hitük szerint ott van az, hogy nem jelenhetnek meg.
nekem egyből beugrott, hogy talán egy banshee-ról lehet szó (egy olyan szellemlény, amely olyan embereknek sikít, akiknek valamilyen hozzátartozója a közel jövőben meg fog halni), de sajna nem történt semmilyen haláleset, így én is koppantam az elméletemmel.

másik eset ami velem történt meg. 14-15 lehettem, tél volt, este fél 9, és az utcánkban tekertem hazafelé. tudni kell, hogy akkor még nem volt járható az út, nem volt kibetonozva, így a járdán közlekedtem. a járdát magas meggy és cseresznyefák tarkították... síri csend volt. ahogy tekertem mintha valami a mögöttem lévő vaskapuhoz ütődött volna. gondoltam egy kavics vagy jégdarab amit a bicóm kereke csapott fel a kapunak. és amikor hátranéztem (a fény pont megvilágította a területet), egy árnyékot láttam mozdulni a havon és a járdán. nem volt semmi élőlény a környéken. se macska, se az udvaron kutya, se ember, semmi. azóta sem jöttem rá, hogy mi lehetett. lehet hogy talán a szemem csalt meg, lehet, hogy egy árnyéklény volt, lehet démon... nem tudom. bár 60 %-ot adok az árnylénynek.

szóval a leírtakkal nem azt akarom mondani, hogy én ragaszkodom a tanulmányozó könyvekben leírtakhoz, de hiszek bennük, és hiszem mindazon lényekben, amik a kriptid szóba beleillenek. és ugyebár az angyaloknak és démonoknak is nagy hatalma van. talán amit te láttál KMJ vagy amit a srác, vagy amit én, az egy olyan démoni lény volt, ami áthágta Isten akaratát és csak úgy heccből megjelent és ijesztgetett. hiszen démon , és neki nincs oka szót fogadni Istennek.

sajna ezek olyan kis ajtók, amin hiába megyünk be, nincs magyarázat a dolgokra, amik odabent vannak, és hiába keressük, megannyi választ és lehetőséget találunk... de lehet, hogy valamelyik válasz a helyes
Kerike 2012.02.13 10:10:48
@KMJ: amit magicianfannak írtál arra csak annyit, hogy nyugodtan lehet az itt írógató emberkéknek lelkesedése. mert miért ne? hisz én is találkoztam már olyan lénnyel, amiről fogalmam sem volt hogy mi az. és magam alá tojtam a félelemtől. és most, illetve már jó pár éve, mióta komolyan foglalkozom az ilyen természetfeletti lényekkel, megfogalmazódott bennem valami olyasmi, hogy ez azért nem semmi. mert egy alföldi, mezőgazdasági város lakója vagyok, és hány magyar embert ismerek, akinek szintén volt ilyen találkozása? anyámnak elmondtam, kinevetett... de itt? itt meghallgatnak, megosztják velem , ha esetleg mással is történt e ilyen. és ez olyan dolog amiért lehet lelkesedni. tudom, hogy te a keresésre és az ezzel kapcsolatos dolgokra gondolsz. de ha arra nem is, viszont a találkozások adhatnak olyan löketet, ami miatt lelkesedni lehet. remélem érthető amit írok...
szóval nem kell elcsüggedni senkinek h nem találkozott semmivel, nem látta a fanyűvőt stb. majd egyszer összefogunk, ha mindenkinek lesz ideje, pénze, ereje, megfelelő tapasztalata és elmegyünk és kizavarjuk a fanyűvőt a fenyvesből. vagy egyszerűen lefényképezzük és megfigyeljük. (Néma Bobot előre küldjük, hogy ha esetleg támadó hajlama lesz :DD) és az, az a perc, amikor MI, akik ott leszünk, rátalálunk, hattttalmas örömmel fog eltölteni mindenkit, és hidd el, össze fogunk kovácsolódni... de mondjuk ez már most elkezdődött. és ez jó. ezért is érdemes lelkesedni:)
 Egy elég kétségbe esett hangú levelet kaptam, és a fültanú pontosan a mellett a hegy mellett lakik, ahol megtalálták a Fanyüvő lábnyomát.Szia !Egy ismerősömtől kaptam meg a blogod linkjét amiben pont arról volt szó,h itt Fóton,mert én itt lakom találtak egy lábnyomot 2…..
Kerike 2011.12.08 19:58:17
@KMJ: na...örülök, hogy nézed az oldalamat:D:D
Kerike 2011.12.08 19:58:51
@Kerike: amúgy vacckorka vagyok, de végre sikerült belépni ezzel...a huntrollt támogatom:D