Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Károly

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos összeesküvéselmélet-csírát találtunk egy vicces kis blogon Hajdú Péterről, amiből egyenesen adódik mai kínzó kérdésünk: Miért van az, ha a magyar k-zs kategóriás celebritik és szocik hátán felkapaszkodott médiahíresség egyszer észreveszi, hogy aktuális…..
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
Még 2 év, amíg Günther von Hagens hatalmas műbortány közepette elhozza vicces pózokba merevített hullaszobrait Debrecenbe, úgyhogy a konzervált dolgok rajongónak küldjük addig Lisa Black farmját, ahol a kitömött állatok órabelsőséggel alakultak kiborgokká. Az első széria az…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Subba Pinával a fiatalokért 2008.02.07 10:17:00
Mintha nem lenne kurva mindegy, melyik nyomorultat rángatják dróton a következő négy évben az Ovális szobában a félhomályban szivarozó háborús bűnösök. Szórakozásnak azonban remek nézni, ahogy igazi pénzekért igazi reklámosok igazi szarkeverést nyomnak. Az epikus küzdelem a…..
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
Az alábbi videó azzal gyalulta le az internetet nemrég, hogy egy állítólagos kanadai csatorna hírműsorából származik. A riporter a madártúlnépesedés kártékony mivoltáról értekezett élő adásban, amikor is előbb vállon, aztán szájba szarta egy madár. Igazából persze…..
A Subba az alábbi videócsokorral emlékezik meg a világ egyik, ha nem a legidegesítőbb játékáról. Az 5 legjobb Elmo-kivégzést az izgalmak fokozása végett fordított sorrendben kapjátok. Nem is olyan egyszerű végezni az ártalmatlan plüssfigurával. Az utolsó helyre lőtték be…..
A finnyás Cukiságnak nem volt elég cuki ez a videó, pedig elég vicces, ahogy a 12 kilós japán macskát egrecíroztatják futógéppel. Újabb bizonyíték, hogy Darwint isten közbeiktatása nélkül is lehet cáfolni. ..
Subba Koton a hamburgerben 2007.12.11 19:19:00
Rémálmok miatt pereli a Whopperében kotonra harapó csávó a Burger Kinget. A frissnek tűnő óvszert csak otthon, a harmadik harapás után észlete szerencsétlen. Azóta visszatérő rémálma, hogy bármi, amihez hozzáér hamburgerré vagy kotonná változik. Még orvosra is költött,…..
A "Rógán Tóni rasszista drogdílernek csápolt" címből még emlékszünk, hogy 50 Cent karrierje rögösebben indult. Családi öröksége részeként már 12 évesen krekket árult, így aztán nem is lehet érte hibáztatni, hogy rajta maradt a "dohányzóasztalra…..
Tudjuk, hogy a legbetegebb cuccok Japánból érkeznek, de azért a megzenésített instantnyelvlecke hasmenés esetére minket is készületlenül ért. Az alábbi részletek a Zuiikin' English 1992-es tévésorozatból jönnek, ami egyszerre volt társalgási nyelvtanfolyam és…..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
Szarátömlesztés mentette meg egy bélfertőzött 83 éves nagymama életét Angliában. Az orvosok a lánya ürülékéből higítottak fel egy adagot, amit egy csövön keresztül a gyomrába toltak, hogy helyrerázzák a baktériumszintet a vastagbelében. Ethel McEwan ki van bukva, hogy…..
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..
Subba A nap blogja, majdnem 2007.11.26 08:23:00
Szopasnaplo Aztán persze felsejlik, hogy volt már ilyen. A jóságosan archivált eredeti SzopásNaplón az is kiderül, hogy "VVAnikó már biztosan leszopta Bochkort". Már ezért megéri a kattintást. ..
Végre egy északamerikai ünnep, aminek még csírája sincs nálunk. A pulykavacsora a legősibb amerikai hagyomány: az első telepesek első büntető telének túlélői találták ki négyszáz éve, akik annyira meghatódtak, hogy még az őket gyanútlanul pátyolgató indián törzset is…..
Subba Vers Norbinak 2007.10.24 10:55:00
Amíg a fővárosban hagyományőrző autóborogató örs alakult, Debrecenben már az utcán is a kultúra virágzik. A Nagytemplom előtt relaxáló Rigónak például elég egy pohár bármit adni, hogy dalban mondja el. Elsőként korunk egyik örökzöld témáját, a súlycsökkenést…..
Subba A nap képe 2007.10.19 18:22:00
"Sztori" is van hozzá, de az kit érdekel? ..
Tudományos érdeklődéssel figyeljük a hazai wannabe-celebritások munkásságát, így nem volt kérdés, hogy lenyúljuk ezt a sztorit a Homártól. Informátorunk szerint az egyelőre az 1-es szintű senkik kasztjába tartozó Candies lányzenekar (tudjátok, akiket a Danubiusz kasztingolt)…..
Subba Darth Vader unplugged 2007.10.16 16:58:00
Amit mindig is tudtunk, de végre valaki megcsinálta: az igazi ok, amiért a Nagyúr fején légmentesen záró rohambili van. A videót a Kultplayen láttuk...
A Subba Értelmező Szótár szerint ilyesmit értünk potyogás alatt: Minősített potyogás esete forog fenn biciklivel szakadékbahajtásnál: A profi potyogók lassan potyognak: ..
A mai kínzó kérdés: vajon mi lett volna ennek a történetnek a vége Debrecenben?Börtön helyett 120 óra (15 nap) közmunkára ítélték a skót eksztázisdílert, aki a T in the Park fesztiválon két egymás utáni nap is összetalálkozott a rendőrséggel. A 27 éves Ryan Wiseman…..
Subba Rekviem 181 kiló zsírért 2007.10.11 14:22:00
Morzsoljunk el együtt egy könnyet Norbival és ezzel az örökzöld fogyási történettel adózzunk a zsírszöveteikkel permanens háborúban állók előtt: David Smith 285-ről fogyott vissza 104 kilóra 22 hónapnyi edzéssel, miután pánikba esett, hogy már periszkóppal sem látja a…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..