Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__Laura__

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt a 70. nap. Jól érzem magam. Pihentem pár napot :) a hétvége nagyon brutális volt étkeim szempontjábólcsak párat említek, amerikai palacsinta szombat 4 vasárnap 3, kesudió 3 marokkal is, a puncs szelet olyan finom volt :) tuti 1500 kcal is volt az egész :) és vasárnap reggel…..
LifeTILT Fuck Me I'm Famous 2011.12.29 05:23:00
Egy olyan világban, ahol a 13-14 éves lányok versenyt szopnak az iskola vécéjében, és ahol a gumit még hírből sem ismerik, ott bizony nem árt felkészülni egy olyan generáció megjelenésére, ahol a nemi betegségek a mindennapok részét fogják képezni, és olyan általánosan…..
__Laura__ 2011.12.29 16:03:37
@bp19valasztas: a dokk meg a doboz kb. mint Makó Jeruzsálemtől... teljesen, totálisan más réteg, ez elsőre látszik annak, aki mindkét helyen járt már (no egyik sem etalon...) és ez a nem oda kell járni, meg teljesen érthetetlen... attól függetlenül, hogy léteznek ezek a picsák, nehogy már ne menjek el olyan helyre, ahol ÉN jól érzem magam a SAJÁT társaságommal. mindenhol bele lehet futni ilyen sztorikba, még a buszon is fültanúja voltam... A te bulijaid nem tudom, hol zajlanak, mert már a legkisebb fesztiválokon, vagy épp "kocsmákban" is ez dívik, csak éppen nem koktélra akarják meghívatni magukat, hanem vbk-ra...
__Laura__ 2011.12.29 16:04:10
@thatsme: na, majd egyszer megszülöm :D
LifeTILT Laura Vége 2011.11.16 00:29:00
  Laura az első olyan csaj a nyilvános LifeTilt átalakulások történetében, akivel nem feküdtem le. Most, hogy leírtam Laura programjának minden lényegi informácíóját, akár rá is térhetnénk olyan apróságokra, hogy én még életemben nem láttam ilyen eltökélt, és a…..
__Laura__ 2011.11.23 14:13:39
LifeTILT VideoInterjú Vivien 2011.11.23 13:11:00
  Tegnap volt egy határídős munkám amit éjjel 3-ig írtam, és Adri 15 napos összegzését már képtelen voltam megírni...  ..
LifeTILT Slim3 Adrienn 2011.10.28 03:06:00
  ..
__Laura__ 2011.10.29 18:50:39
@sasvari_viktor: Khmm ;) :D
LifeTILT Slim3 Erika 2011.10.26 00:55:00
     ..
__Laura__ 2011.10.26 11:36:59
@hbarby: Köszönöm, minden rendben. Véget ért a program, lazítottam pár napot (híztam 1kgt :D), és holnaptól indul az új ciklus tavaszig :) már nagyon várom, mi lesz belőlem :)
__Laura__ 2011.10.26 12:04:25
@hbarby: Köszönöm, igyekszem nem csalódást okozni ;)
__Laura__ 2011.10.27 10:33:07
@thatsme: nincs mit reklámozni :D
LifeTILT Laura 50 nappal később 2011.09.07 04:00:00
 0.nap 60,3 kg50.nap 55,6 kg Eltelt 50 nap Laura programjából, azaz már majdnem elértük azt a napszámot, amit én egy csajjal maximálisan együtt tudok lenni egy kapcsolat keretein belül. Vége van Laura fogyasztó programjának, azaz mostantól kizárólag a testformálásra…..
__Laura__ 2011.09.07 14:05:41
Előre szólok, hogy hosszú lesz és azoknak szól, akik ilyen" kedvesen" álltak hozzám.

A bejegyzésem eléggé meg lett kurtítva, gondolom, a terjedelem miatt, hiszen egy novellát írtam... Az eredetiből világosan kiderült többek között, hogy azokról a nem beteg és/vagy idős dagadt emberekről volt szó, akik világutálattal az arcukon mászkálnak, gyűlölik a testüket, csak fogadkoznak, hogy életmódot váltanak, de mindig feladják vagy el sem kezdik, mert gyengék és képtelenek küzdeni. Nem az edzések miatt gondolom ezt róluk, alapjáraton is ez volt a véleményem. És nem, nem picsaság, meg felszínesség miatt.

Mióta az eszemet tudom, küzdök azért, hogy elérjem a céljaimat, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek az élet minden területén. Soha nem raktak alám semmit (el sem fogadnám), és igen, büszke vagyok erre és igen, nálam ez a mérce, nem az, hogy ki hogy néz ki vagy mennyi pénze van. Igen, elítélem azokat az embereket, akik beletörődnek, akik másokat hibáztatnak a sorsukért és ez nem a -5 kg-nak köszönhető, sokkal inkább annak, hogy tudom, csak akarni kell és megtenni mindent, hogy kihozd magadból a legjobbat.Tehát mondom még egyszer, nem az alakformálás a lényeg, hanem az a hozzáállás, ami a +20-30-x kg-t eredményezte. Innentől kezdve jogosnak érzem, hogy megvan a véleményem. Csak és kizárólag azt várom másoktól, amire én is képes vagyok, az egész életemre és összes kapcsolatomra igaz ez. Tudnék én is regényeket írni az élet igazságtalanságairól, biztosan ennek is köszönhető a napi 6-8 szál láncdohányzásom...

De azért megkérdezném, hogy Ti, akik ilyen gusztustalan stílusban vájkáltok az életemben, a személyiségemben, mit képzeltek magatokról? Jobbak lennétek? Nektek nincs meg a véleményetek bizonyos embertípusokról? Nem szidjátok a romákat, nem ítélitek el a hajléktalanokat, az alkoholistákat, meg még mit tudom én, kinek mi a vesszőparipája... Nem kell szentet játszani. A különbség annyi, hogy én 1. kimondom, 2. általánosságban írtam egy csoportról, erre Ti, személyesen nekem címezve, kiragadott mondatokból undorító kommenteket kreáltok. Jobbak vagytok?

Az edzéseimet, az alakomat lehet kritizálni, de ez már sokkal durvább annál. Mikor vállaltam a blogon való szereplést az volt a végtelenül naiv elképzelésem, hogy esetleg motiválhatok pár embert, hogy segíthetek kitartani,hogy elmondjam, megéri. Ehhez képest olyan érthetetlen ellenszenvet kaptam már az első "megjelenésemnél" anélkül, hogy megszólaltam volna, hogy ez megalapozta a későbbi bejegyzéseim hangulatát. Megkaptam, hogy pszichiátriai eset vagyok, mert nem elégszem meg a jelenlegi alakommal, hogy biztosan egy feltöltött szájú, kitartott picsa vagyok, akit a maffiózó pasija teljesen elnyom. Semmit sem tudtok rólam, semmit a világon. Hogy jöttök ehhez?! Innentől kezdve már én is úgy álltam hozzá, ahogy. Kinőttem már az ovis felfogásból, hogy nem ismerem be, ha megbántanak, mert az a másiknak elégtétel. De innentől kezdve, amilyen az... Ruházati eladó? Picsa? Nagyképű? És ezek még a finomabbak. Akik eljöttek a futásokra, talán tudják, hogy semmi sem áll tőlem távolabb, én nem ilyen ember vagyok. Mi lenne, ha inkább visszakérdeznétek ha nem sikerült mindenki számára érthetően fogalmazni? Mi a baj veletek, mit képzeltek?

Az alakomat illető kritikákra röviden: valóban, alkatilag lapos a fenekem (ennek javítása egy fontos cél), de sok mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy löttyedt. A melleim? Azt hiszem, mindenki tudja, hogy ezen nem sok dolog változtat. A 2 hónap alatt -5 kg a 174/60-ból nekem nagy feladat volt és megküzdöttem érte. A cél mindig is egy nőiesen izmos test elérése volt, most is az és ezért is minden tőlem telhetőt megteszek. Nem a fogyás, meg az anorexiás test, ezt nem is értem, honnan vették, akik emiatt kritizáltak. Előfeltétel volt, hogy a felesleget leadjam, vagy fogyunk vagy izmot építünk.

A szüleitek biztosan büszkék lennének rátok, én itt befejeztem a veletek való kommunikációt. Tessék, ezen is lehet tovább lovagolni, szavakból és nem létező hangsúlyokból komplett személyiséganalízist kreálni, majd boldog egyetértésben hányadék véleményeket hozzáfűzni.

Ezúton is köszönöm azoknak, akik velem voltak, akik képesek voltak megérteni, hogy miről beszélek, támogattak a szavaikkal és nem okozott nekik kielégülést, hogy belém rúghatnak. Nektek tényleg nagyon köszönöm.