Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginero

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami engem illet, kifejezettem támogatom, hogy drámát írjanak Gyurcsány Ferencről. Már ez az agyament ötlet is bizonyítja, kitől fél ma is a jobboldal, annak minden színe, a narancstól a barnáig.A Fidesz által támogatott Tarlós István - bárki nyomására is cselekedett, amikor…..
Ginero 2011.10.08 20:17:48
@Kóser Malac:

Úristen cseszdmeg, hogy lehet valaki ennyire hülye? Ha nem értesz valamihez akkor minek ugatsz bele?

Te is írtad, hogy az NKH adott rá engedélyt, akkor a légiirányítók hogy ne tudtak volna róla? Ha legalább halvány fingod is lenne a repülésről, akkor tudnád, hogy egy métert nem repült volna az a gép az ország légterében, nemhogy ferihegyet megközelítse, ha a légiirányítók nem tudnak róla és nem adnak neki engedélyt minden egyes forduláshoz, minden méternyi süllyedéshez. Ez nem úgy működik, hogy csak elindulunk valamerre aztán odarepülünk a reptérre, keresztül különböző ellenőrzött légtereken csak úgy ahogy a kedvünk tartja.

Nesze bazdmeg, itt van a kurva titkos géped egy rakás más országban (csak az első oldalon: Olaszország, Málta, Franciaország, Portugália)

http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=%3Dgulfstream\+aerospace*&airlinesearch=israel+-+air+force&countrysearch=&specialsearch=&daterange=&keywords=&range=&sort_order=photo_id+desc&page_limit=15&thumbnails=&maxres=500

Meg itt van egy rakás külföldi katonai gép ferihegyen, ezektől nem parázól csak az izraelitől, mi!?

www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=&airlinesearch=&countrysearch=-+Budapest+-+Ferihegy+%28BUD+%2F+LHBP%29&specialsearch=military&daterange=&keywords=&range=&sort_order=photo_id+desc&page_limit=15&thumbnails=&maxres=500

Vigyázzá' nehogy megegyenek a zsidók! Komolyan, mint Borat baszki, csak az vígjáték volt, ti viszont siralmasak vagytok.
Ginero 2011.10.08 20:20:20
@Ginero:

Látom a MOSZAD meghekkelte a blog.hu-t is és nem lett link. Hátha most:

http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=%3Dgulfstream\+aerospace*&airlinesearch=israel+-+air+force&countrysearch=&specialsearch=&daterange=&keywords=&range=&sort_order=photo_id+desc&page_limit=15&thumbnails=&maxres=500
Ginero 2011.10.08 21:01:04
@Kóser Malac:

Eddig gondolkoztál ezen? Kár volt :)

en.wikipedia.org/wiki/Mediterranean_Dialogue

De ha elég sokáig lapozgatsz, fogsz találni néhány olyan országot is, akiknek aztán tényleg semmi közük a NATO-hoz, aztán mégis leszálltak nálunk. Többek közt az iráni kormányküldöttségek is itt szoktak leszállni. Állítólag tankolni, de hát ki tudja ;) Sebaj.

Szóval uncsi vagy, üljél le szépen, nem ma fogod leleplezni a nagy cionista világösszesküvést.