Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beszerzesi.Info

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt tudtam, hogy kemény lesz és megszenvedjük a felújítás minden mozzanatát, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor vége lesz, a fellélegezés és az öröm helyett, a csalódottság és a kétségbeesés lesz rajtunk úrrá… Pedig milyen szépen elterveztük: lesz új konyhabútor, csempe, járólap, szép…..
A biztonság, ha pénzről van szó, alapvető kritérium. Ezért minden olyan tevékenység, amely közvetve, vagy közvetlenül állami, vagy Európai Uniós forrásokkal kapcsolatos, fokozottan „veszélyes üzem”. Ezen formák rendeltetésszerű felhasználásához biztosítékok is…..
Igaz, egy hónapos csúszással, de végre megjelent a dohánykoncesszió - azaz a "Te is lehetsz dohányboltos" pályázat kiírása. Az időtartam 20 év, tehát aki most belevág, annak a kormány tartós bevételforrás reményét nyújtja, meghatározott havi koncessziós díj ellenében,…..
Miért van, hogy egy európai felmérésben nálunk vannak a legtöbben rossz véleménnyel a vállalkozókról? Megmondjuk. Nemrégiben az ismert MLM-cég, az Amway európai kutatást végzett, amelyben az önfoglalkoztatás, vagyis a vállalkozói lét megítélését mérték fel. Erről szólt…..
Beszerzesi.Info 2012.11.14 19:20:58
@Symbol Developer: esetleg: szabadúszó (freelancer).
Gondolkoztál már rajta, hogy a termékeidet online, egy webbolton keresztül, értékesíted? Akkor ne hagyd ki a karácsony előtti szezont és vágj bele! Egy friss felmérésből ugyanis kiderült, hogy a netezők közel 70 százaléka online is fog a vásárolni. 2012-ben a magyar netezők…..
Még amerikai mércével mérve is elképesztőnek számít az a 150 millió dolláros ár, melyet egy Beverly Hills-i ingatlanért kér tulajdonosa. Éppenséggel ez még az Egyesült Államokban is komoly összeg, hiszen ha lesz rá vevő, akkor ez lesz az ország egyik legdrágább…..
Az Ubuntu for Android projekt nem számít újdonságnak, mi is írtunk róla még februárban. Emlékeztetőként: a terv lényege az, hogy egy jó erőben lévő Androidos telefon megfelelő szoftveres varázslatok feltelepítése után egy billentyűzettel, egérrel, monitorral ellátott…..
Nem családbarát hír. Csakis az infláció mértékével szabadna megemelni a díjat, mert az embereknek nincs pénzük, nincs költségtérítésük a havi másfél millióra+cafetéria mellé, miközben a bicskeiek helyi adóterhei is jelentősen megnövekedtek jelen testület döntései…..
Beszerző E-piacterek, hol vagytok? 2008.11.12 16:38:00
Azok, akik már az század & ezredforduló táján is követték az eseményeket jól melékezhetnek az online piacterek (e-marketplaces) felemelkedésére, tündöklésére és hanyatlására.A kilencvenes évek végén számtalan cikk, tanulmány bizonyította, hogy e-piacterek egyszer s…..
Már október elsejétől hatályba lépne az az új szabály, amely építési munkáknál 80 helyett 150 millió forint értékhatárig lehetővé teszi a nem nyilvános, hirdetmény közzététele nélküli eljárások lebonyolítását.Ebben az esetben elegendő a beszerző szervezetnek…..
A kormányzat, miután kudarcot vallott a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatal felállítását célzó terve (amely lehetővé tette volna, hogy a jelenlegi kormányzó erők által az utolsó pillanatban, 2010 februárjában több évre megválasztott hivatali elnök részéről…..
Később léphet hatályba az új közbeszerzési törvény. A széles körű társadalmi és szakmai egyeztetés miatt valószínűleg nem a Széll Kálmán tervben szereplő 2011. július 1-től, hanem valamivel később.A jelenleg hatályos közbeszerzési törvény 2003-ban lépett hatályba,…..