Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasavicos

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petőfi Sándor nevét meghallva majdnem mindenki sznobul elkezd bólogatni, és kissé affektálva dicsérni őt: „Óó, igen, Petőfi! Az egyik legnagyobb magyar költőnk…” Na és nekem pont ezzel van bajom! Ugyanis ez a bajszos fiatalúr nem volt nagyszerű ember, de még csak…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
Sasavicos 2008.10.16 17:46:58
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
A búcsúlevél.- SORRY -Ezennel befejeztem tevékenységemet, nem mondok nevet ki miatt.. Gondolom rá lehet jönni ha valaki youtubeon beírja a Rémálom az Elm Utcában-t a keresőbe.Kaptam nagyon aranyos response-kat. Amiben saját hozzáfűznivalóimat kiforgatva hallottam vissza, és ahol…..
Rossz PC Juniorok CS 1.6 RatStyle 2008.02.01 16:02:44
Van benne poén csak hosszú a videó a folytonossághoz képest, de elsőre nagyon jó :)..
Sasavicos 2008.02.03 20:52:47
Rossz PC Juniorok PoP SoT Pt3 2008.01.07 21:15:47
Megfogva bár de törve nem... :)..
Ne próbáljátok ki... Soundtrack: Castagno Claudia - Nyuszitánc..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Sasavicos 2008.01.02 20:36:15
Meg kell hogy mondjam grat a PoP bemutatójának a jó kis lényegretörő kommentárért és a Sniper Elite -hez csak annyit fűznék hogy csak így tovább :)..
Nagy Betyár készített nemrég egy videót, egy Sherlock Holmes-os játékról. Igen jó első próbálkozásos videó :) De időközben kiadott egy második videót is, ahol Watson eszméletlen képességeit mutatja be! Blogpremier!TÖRÖLT VIDEÓ ..
C64Forever In memorian Commodore 64 2007.10.01 21:22:00
  Commodore 64 a  legenda Commodore 64. Az örök klasszikus. Napjaink számítógépes zsenijei és játékfejlesztői közül rengetegen ezen a gépen kezdték pályafutásukat. Mi volt a varázsa? Miért is él mindenki emlékezetében úgy, hogy a világ valaha készült legjobb…..