Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnNe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Nincs az az isten - csóválta a fejét mosolyogva a marketing menedzser. - Miért ne? - kérdezett vissza a divattervező. - Mert ez már túl sok. Mégis hogyan adom el? Annyira nem hülyék. Ekkor lépett be a konyhába az informatikai vezető, hogy megtöltse kávésbögréjét.…..
Félek. Félek tovább olvasni a Tortúrát. Volt már ilyesmi velem, hogy nem mertem lapozni, de ennyire intenzíven még sohasem éltem ezt meg. Két napja tettem le, hogy inkább picit mást csinálok. Addig faltam az oldalakat. Aztán elég durva dolgok jöttek, most pedig egy nyugodtabb…..
Ez egy ilyen nap. Azt hiszem erre mondják. Ez a mai egy ilyen nap. Hogy milyen? Meglepő. Különös. Elgondolkodtató. És igazából egyik sem, simán sivár az életem és minden véletlenben valami globális szisztémát látok kirajzolódni. Délután munkából hazamenet a HÉV-en olvastam.…..
Valakit leölnek, kivégeznek, lemészárolnak az Úr, Isten nevében. Ez tiszta sor, hogy az Úr ezt nem akarja, mert ő jó és azt szeretné, hogy szaporodjunk és sokasodjunk és ne egymás vérét ontsuk. Azt is tudjuk, hogy akik az Úr nevében teszik a sok faszságot, azok nagyon rosszul…..