Regisztráció Blogot indítok
Adatok
herélt tyúk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Na elméleteim listája folytatódik. A kérdés adott, amire két válaszom is van. Mégpedig olyanok aminek herélt tyúk kolléga is örülni fog, csak azért, hogy megkapja a 15 perc hírnevét. Szóval tovább.   Túl sokat akarok. Végignézve a mai fiatal párokat,…..
herélt tyúk 2012.02.12 21:05:57
@DebreceniDávid: Nem hiszem el, hogy nem kaptál még olyan tanácsot e-mailben, hogy látogass el különböző honlapokra, regisztrálj bizonyos fórumokra, és megváltozik az életed. Elmondom, van bennük fantázia. Neked nagyon pozitív tulajdonságod, hogy elszánt és szorgalmas vagy. Ha egy ici-pici tudatosságot belevinnél abba, amit csinálsz, 1-2 év alatt olyan sikereid, eredményeid lennének, hogy röhögnél az eddigi szerencsétlenkedéseiden. :)
@Bajgunar: Itt kezdődik az élet. Elbasztad, nem voltál elég tökös. Viszont a hibádból tanulhatsz. Neked is ugyanazt tudom csak javasolni, mint Dávidnak.
Keresd a nőt A távolság akadály 2012.01.17 22:38:00
A történet nem áll le. Sőt, egy régi ismerős tulajdonság is visszaköszön, de nem rohannék előre. Egyik kedves hozzászólónak üzenném, név szerint Herélt tyúk (csak nekem paradoxon ez a név?) Teljes mértékben igaza van, sőt amit gondol az most is teljesen helytálló lesz, ám…..
 Akadnak pillanatok amikor a tökéletes társnak hitt személy ír pár sort a postafiókodba. Már nagyon boldog vagy, hiszen tudod, hogy itt van az az ember akit eddig kerestél. Bettinának hívták, ám annyira hasonlított az egyik népszerű sorozat karakterére, hogy úgy is becéztem.…..
Subba Boldog születésnapot remix 2011.11.15 00:13:00
Végre lehet mit posztolni Facebookon, amikor valakinek szülinapja van!   ..
   Jogi és érdekérvényesítő szervezetek, utógondozás   Egy lista, ami talán segítséget tud nyújtani azoknak, akik nemi erőszak áldozataivá váltak. Olyan főbb szerveztek, alapítványok, amelyek a problémával foglalkoznak, jogi, pszichológiai és szociális…..