Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zolito67

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
31 párt állíthat országos listát az ajánlásokból, ha mindnek sikerül 27 egyéni választókörzetben jelöltet állítania. Még ha ez utóbbi kétséges is, az már biztos, hogy a szavazólapunk hosszabb lesz, mint a kínai nagy fal összenyomva, az ellenzéki pártok pedig nemcsak a…..
Zolito67 2014.03.06 12:52:17
@Zolito67:

Most látom, hogy a szerző politológus.
Nem akarom degradálni, de...

Na mindegy végülis egy politológusnak is lehet elkötelezettsége, na de hogy ennyire elfogult legyen.

Amúgy nagyon hasonlók az érvek hazánk és az Orbán kormány nagy barátjának, Kim Lane Scheppele-nek Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász a The New York Times-blogján megjelent ötrészes, Egy kérdéses választás című vendégpublikációjában leírt érveihez.

Gondolom a két írásnak a világon semmi köze nincs egymáshoz... :-)
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
Zolito67 2014.02.14 15:01:49
@JohnHenry: Te meg írni sem tudsz (helyesen)... :-)
Zolito67 2014.02.14 15:05:27
@bgp: Az enyimet biztos nem és másokét sem.
A pocakos focistát nyilván összekevered a milliárdos szocikkal, úgy mint Ferenc testvér és Bamba Gordon.
Csak hogy a Te stílusodban válaszoljak és hasonlóan ledegradáljam a másik oldal prominens vezetőit.
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
Váczi János blogja Ismét Normafa 2013.09.24 10:23:49
A Normafa rehabilitációjáról beszéltem ma a Digisport reggeli műsorában. Már elindult a Natura 2000 hatásvizsgálat, amely meghatározza azokat a rendkívül szigorú környezetvédelmi szempontokat, amelyek alapján elkészítjük a részletes megvalósíthatósági tanulmányt. Ezt fogjuk…..
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Miközben hülyeország hülyekormánya népesedési kerekasztal körül vitatkozik, hogy mitől lenne itt több középosztálybeli gyerek, hülyeország hülyeönkormányzata mindent megtesz azért, hogy a gyereknevelés minél nagyobb szopás legyen.Mint ahogy az egész országban, úgy a mi…..
Zolito67 2012.05.11 14:32:13
@Kettes: Akkor el lehet menni.
Már Ferenc testvéred is megmondta, miért nem hallgatsz rá.
Végül is ez az ország nem szeméttelep !!!
Az örök kérdés, amire mindig annyi megnyugtató válasz születik, hogy hogyan fér egy 49 literes tankba 59 liter üzemanyag. De mi van akkor, ha naiv ügyfél magának tankol és nem nyomogat pöcköket? Nemrég kipróbáltam a frissen átadott, gyönyörű és szélsőségesen…..
Zolito67 2012.05.09 12:34:12
@apaarpi:
Egyetértek Veled, nem túl hiteles az írás, még ha szőke nő, akkor sem...
De hát mint tudjuk:

"Addig jár a Xsara a kútra, amíg túl nem töltik..."
 A juhásznak jól van dolga,Egyik dombról a másikra.Terelgeti nyáját, fújja furulyáját,Bú nélkül éli világát.Népdal  Hát, megint hazudott…Ma Orbán, miután találkozott Barrosoval, ezt mondta: „az akadályok lényegében elhárultak”… Rá…..
Zolito67 2012.04.26 07:16:40
@épészmérnök: Stílus az ember.
Kis barátod az neked ott van lent a lábad közt, all right ?
Amúgy meg három cím válaszként:
"A gazdasági bizottságnak tetszik a jegybanktörvény módosítása"
"Simor kifogásolja a jegybanktörvény módosítását"
"MSZP: elégtelen a jegybanktörvény tervezett módosítása"
És egy idézet tőled:
"tudod mit, inkább az IMF, mint a fidesz. "

Szóval egyértelmű kinek az oldalán állsz, vagy honnan fúj a szél.
Szerintem a gyűlölet rossz tanácsadó.
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
Zolito67 2012.02.16 07:13:21
@Pan Modry: Egyetértek és továbbmegyek.

A bliccelés szabálysértés, de az arra való buzdítás, mi több szabotázsra felbujtás már bűncselekmény.
Az Index ilyen értelemben ezúttal bűnsegéd.

Az meg végtelenül szánalmas, és szomorú, hogy a post író vsz. ugyanazzal az érvrendszerrel menti fel magát, amivel az általa hivatkozási pontnak tekintett Hagyó Miklósék. A post író és a vele egyetértők ily módon válnak sok kicsi csaló hagyó miklóssá és sajnos - milyen rossz ezt leírni !!! - az a legnagyobb baj ezzel az országgal, hogy a sok kicsi, pitiáner csaló országa lett.
ProgBlog A leghazugabb mondat 2012.02.07 20:54:00
Ma és holnap bizonyára mindenki, aki politikával-politológiával foglalkozik, rá fog cuppanni orbán évértékelőjére: vesézik, elemzik és elvesznek a részletekben… Azonban az egész beszéd nem ér annyit, hogy érdemes legyen megpróbálni azt összevetni a…..
Zolito67 2012.02.08 16:01:02
@Karcolt lendület: Nyilván nincs nagyobb tapasztalatom mikro és kisvállalkozás ügyben, de számtalan ellenpéldát tudok legalábbis az élet azon területein /szolgáltatás, kereskedelem/, amivel egy mindennapi ember találkozik.

Az építőipari példádat pedig durva túlzásnak érzem. Bár ilyen jellegű szakmunkával/szakmunkással leginkább saját lakásaim felújításánál találkoztam, nálam az arány fordított: 90%-ban elégedett voltam. Lehet, hogy szerencsém is volt, és nyilván a nagy svindlik/linkségek a nagy beruházásoknál vannak, de az meg már a korrupció és nem a munka minősége/mennyisége/stb.
“Emberemlékezet óta nem volt példa ilyen megmozdulásra” – harsogja a Magyar Nemzet online címoldala. Hm. Ezek szerint elég rövidnek tartja a kormánypárti lap a zemberek emlékezetét: alig pár hete volt egy hasonló ellenzéki megmozdulás az Opera előtt. Azt persze…..
Zolito67 2012.01.23 15:27:48
@SergioLeone: Már onnan nem igaz, hogy Népliget...
Na Bravó !
Meglepődve vettük észre, hogy Magyarországon kicsapta a biztosítékot Bartus László írása az amerikai Népszavában. Tallózta a Mandíner, a Heti Válasz publicistája reflexből zsidózni kezdett és a Konzervatórium szerzőpárosa is csak izomból tolt valamit a monitorunkra. Pedig ha a…..
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..