Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskályha

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Dörner kicsinálta 2011.10.07 18:23:00
Ketten pályáztak az Új színház élére, a jelenlegi igazgató és Dörner György. Most az utóbbi örülhet. Merthogy övé lett ez a – ő szavaival élve – firma. A főpolgármester őt nevezte ki. Őt találta alkalmasabbnak Márta Istvánnal szemben. Természetesen szigorúan…..
Tartalmas életem során, egy pornófilmforgatás és egy bérgyilkosság között, már vettem részt színházigazgatói pályázat elbírálásában (e két tapasztalat egyébként feltétel is volt szakmailag). Ez az élmény pont olyan, mintha az ember a fekáliakészítés folyamatát…..
Policity Mi lesz Bajnaival? 2011.10.04 19:47:00
Gyurcsány Ferenc koncepciós per elé néz. Vagy: Gyurcsány Ferenc bűnös. Lényegtelen. A parlamenti kétharmad elvette a mentelmi jogát, Polt Péter pedig a Legfőbb Ügyész. Ez a lényeges. De Gyurcsány van akkora bűvész, hogy ebből előnyt fog kovácsolni magának. De mi lesz Bajnaival?…..
kiskályha 2011.10.06 09:59:35
@zeddez: húha cica, egyeztess már Feriddel és a Párttal, mert ők bizony azzal jöttek, hogy Feri a zegész 20 évről beszélt.

Némi inkoherenciát érezni a hazudozásaitokban, hangoljátok már össze ezeket, hátha hitelesebbnek tűntök ... :D
kiskályha 2011.10.06 10:01:07
@Tippcsi: Gyurcsány volt már D209 kampányfőnöke és primér háttérembere. Szürke eminenciás volt már jóval korábban, a valódi döntéseket ő hozta, nem Megyó. Maga Feri hencegett ezzel a dologgal, úh. légy szíves, tájékozódj ...
kiskályha 2011.10.06 10:03:20
@az újdonság garázsa: mesélj már, mégis milyen autókat borogattak a Fidesz október 23-i megemlékezésén, ami indokolta a tömegre való rátámadást, a közéjük lövetést, a vesék, herék leverését, a szemek kilövését? Mi indokolta a vendéglőben ücsörgő, az egészhez semmilyen közzel se bíró emberekre való rátámadást? Mi indokolta a Fideszes képviselő szarrá verését?

B+, legalább a tényekkel kerülj már tisztába, mielőtt a ballib hazugságmantrát tolod ...
Vastagbőr Jók a számok, Gyuri! 2011.10.06 09:01:00
Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés. -Hanyas vagy, Gyuri? -Harmincas! 30% az…..
Olyan csendőrpertu fílingem támadt, amint az indexen végignéztem a vágatlan felvételét Gyurcsány Ferenc nyomozóügyészségi gyanúsítotti kihallgatásának. Aki nem tudná, a csendőrpertu azt jelentette egykoron, hogy amikor a kakastollasok peckesen végigvonultak a főutcán és…..
Van az úgy, hogy egy hatalomra került párt nem tudja teljesíteni valamennyi választási ígéretét. Medgyessy megtette, számos haszna mellett lett baj belőle bőven. Gyurcsány kénytelen volt visszavonni az áfacsökkentést, de három fő ígéretét teljesítette: egyensúly, reform,…..
kiskályha 2011.10.05 10:44:33
Kettős Mérce 2014 után 2011.10.04 09:20:54
Amikor majd elmegyünk szavazni 2014-ben nem is 2015-re, hanem valahova 2020 környékére kéne fokuszálni a gondolatainkat, bár majdnem biztos vagyok benne az 2011-12 környékén fog maradni. Egy viszont biztos, ha 2014-ben leváltjuk Orbán Viktort (márpedig leváltjuk), nem 2010-hez, nem…..
kiskályha 2011.10.04 22:14:45
@VUVUZELLANÉNI: maradj meg hitedben, az a jó a magyaroknak.
menj és tapsolj feridnek
kiskályha 2011.10.04 22:18:36
@VUVUZELLANÉNI: ha bekasztnizzák a gazembereket orbánék, kicsit megmgyorózzák az élősködőket, az bizony nem kerül pénzbe. sőt, pénzt hoz.

de már az épp elég hangulatjavító, hogy egy éve itt sír a neten a liberális csőcselék nap mint nap. :)
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
kiskályha 2011.10.04 10:17:43
@Táskás Tóni: El. Kommunista, nemzeti szocialista, liberális: egyazon borzalom három típusa. Pusztítanak, ölnek, rombolnak, romba döntenek.

Egyik a testvériséget viszi túlzásba (nemzeti szocializmus), a másik az egyenlőséget (kommunizmus), a harmadik a szabadságot (liberalizmus). Egy közös gyökérről fakadnak, mely létrejöttekor is pusztított. A francia kommün, a prolicsürhe első rémuralma is épp elég vérgőzös és ordas volt. A belőle nőtt eszmei borzalmak se lettek jobbak, kukásítani kell őket.
kiskályha 2011.10.04 10:26:09
@nu pagagyí: Nézz körül, micsoda ocsmány szabadosság van. Nézz körül, mi a liberálisok istene? A Profit. Tevékenységük az egész bolygó létét veszélyezteti most már, javában zajlik a globális környezeti összeomlás. S mindez csak a Pénzért.

Hogy emiatt hány ember nyomorog, pusztul, nem érdekli őket. Hogy ehhez hány emberbe kell belelőni, nem érdekli őket. Hogy ehhez hány hazugságot kell elterjeszteni, hány országot és népet kell romba dönteni, megnyomorítani, nem érdekli őket.
Ők a legpusztítóbbak eddig az emberiség történelmében.
Proszektúra Gyurcsány Fegyenc 2011.10.03 09:40:00
A nap híre, hogy ma hallgatja ki az ügyészség gyanúsítottként Gyurcsányt Ferencet, Magyarország volt miniszterelnökét. Kétségtelenül kevés olyan megosztó személyiség akad a hazai politikában, mint ő. Nem sokan büszkélkedhetnek annyi gúnynévvel, becenévvel sem: Fletótól,…..
Ma kezdi meg munkáját a "2002-2010 közötti lakossági deviza-eladósodás okainak feltárására, valamint az esetleges kormányzati felelősség vizsgálatára" létrehozott parlamenti albizottság, Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg zuglói polgármester…..
kiskályha 2011.10.03 14:12:52
@2llkedő: kérlek, itt vagyok. nincs hitelünk, se lakásra, se kocsira, se árura. se nekem, se páromnak, se másnak a családból.

jósok vagyunk? vagy csak észnél voltunk? hja, nem állt mindenki sorba, mikor osztották ...
NÉGYmadár Platformok 2011.09.27 06:34:46
kiskályha 2011.09.30 21:56:25
@hátmármindennicknévfoglalt: Horthy 10-15 év alatt kihúzta a szarból az országot, igaz, ő el is takarította előtte a komcsi fajzatokat. Na de 90-ben mi volt? Lóf@ß se történt, ma is itt rontják a levegőt.
  Novemberig zárják ki Gyurcsányt az MSZP-ből, javasolja az ATV-ben Horváth Csaba. Mára odáig fajult a helyzet, hogy a volt miniszterelnök leghűségesebb politikai fegyverhordozói, az elmúlt évek politikai haszonélvezői, az ő farvizén tovább evickélő politikai…..
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
kiskályha 2011.09.29 15:32:51
@Kalóz Pepi: LMP? SZDSZ 2.0 És nézd már, van olyan balek, aki ezt nem ismeri fel.
 A Fidesz tavaly áprilisi elsöprő választási győzelme óta eltérő intenzitással, de folyamatosan tart a harc az MSzP berkeiben a jelenlegi pártvezetés és Gyurcsány Ferenc között. Az előbbi álláspontja szerint a "gyurcsányizmus" miatt szerezhetett kétharmadot a…..
  Belvárosi zsurnálfiúk és -lányok vagyunk, szerkesztőségünk az V. kerületben található, így évek óta napi szinten, testközelből láthatjuk a pesti belváros alakulását, fejlődését. Könnyű szívvel dicsérhetjük a kerületi városvezetést, amely néhány év alatt,…..
kiskályha 2011.09.19 16:24:17
@Shenpen: Nem kell autókázni a belvárosban. Tessék tömegközlekedni, ennyi.
kiskályha 2011.09.19 16:24:58
@Shenpen: Hát, nem is ember. AUTÓS. Nagykörúton belül sok keresnivalója nincs, ha élhető várost akarunk.
kiskályha 2011.09.28 10:21:01
@pamocsnyik: Valóban, jogod van megdögleni egy csupa beton-kő-aszfalt városban.
Emlékszem, sok-sok évvel ezelőtt egy barátnőmmel vissza akartunk menni nosztalgiázni a Szigetre (lehet, hogy akkor még Diákszigetnek hívták?) néhány héttel a fesztivál után és egyszerűen nem találtuk meg a nagyszínpad helyét. Tökéletesen újragyepesítették a nagy rétet.…..
Cristofel a kubai macsó, bazd meg! Ma ment be ez a mane, innentől kötelező lesz a VV. (Kérem AKAROM a fekete párducos (medvés) posztert a faláról!!!!!!!! VÉGRE EGY KIS JERSEY SHORE FAKTOR A MAGYAR HÁZTARTÁSOKBA! Üdv, Zsazsa)..
kiskályha 2011.09.22 11:35:35
@s.g: Kompenzációs komplexusok működése: azt érezhetik az "átlagemberek", hogy lám-lám, mennyire felsőbbrendű, okos, ügyes vagyok ezekhez képest a majmokhoz ott a tévében. Így már nem érzik magukat olyan sötétnek, ostobának, butának, sőt, még le is sajnálják az őket letojó, tévével se rendelkező "kultúrsznobokat", akiktől a vélt lenézés miatt keletkezett a kompenzációs komplexusuk.
   Hatalmas mennyiségű, több mint százezer támogató aláírás született a Zöld Pardonért, amelynek jelentős része a XI. kerületből származik. Az óriási társadalmi megmozdulást kiváltó ügyben szeptember 22-én dönt az önkormányzat, de addig is minden…..
 Vasárnap 40 ezer ember kiállt a ZP mellett.( bár egyesek szerint 2 millióan voltak) Ez tény! Csütörtökön az Újbudai Önkormányzat képviselő testülete dönt a hely további sorsáról, ez is tény.  Ami még tény: a jelenlegi újbudai városvezetésnek sikerült 40 ezer…..
Kész, ennyi, hölgyeim és uraim, vége. 16 hónap alatt építettek egy nagy homokvárat, csakhogy a homokot a vár alól ásták ki, és most az egész beledőlt a gödörbe. Újabb epic fail: az "egykulcsos, sávos adórendszer". Csak nem gazdaságtörténelmet írunk? Nem volt elég…..
A nagy nemzetmentő elmélyülten dolgozik.A napsütéses parlamenti irodájában, ingujjban, komoly arccal görnyed a bírói pulpitushoz hasonló íróasztala fölé.A hangulatos, szocreál festményre hajazó fotó erőt, magabiztosságot sugároz. Akár az ismert szovjet művész, Geraszimov is…..