Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qo'nos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok lézerblokkolós botrányai után sokan betiltanák az eszközt, a HírCsárda szerint azonban inkább egyfajta Pimp My Szolgálati Autó mozgalmat kéne indítani.       Mit szereljenek még a képviselők autóira?..
Qo'nos 2011.10.18 09:41:19
A hasonmásverseny fotói egy nap alatt bejárták a világot, és az utóbbi idők egyik legvadabb hóbortját indították el. A sztárok most mind Szijjártó-hajat vágatnak maguknak.  Az A-listás celebek közül Britney Spears volt a leggyorsabb, aki talán közelgő budapesti…..
Qo'nos 2011.09.27 16:04:31
@HalivudEstevez: Itt vagyunk! Batlettel vagy diszruptorral igazítsunk frizurát?
Nem Gubcsi Lajos az egyetlen a kormányzati szférában, akinek az autójába tiltott szerkezetet szereltek. Gubcsi Lajos mellett jó néhány kormányzati és kormány-közeli vezető szerelt az autójába lézer-érzékelő és –zavaró berendezést, ám legtöbben arra hivatkoztak: csak…..
Qo'nos 2011.09.22 10:41:00
@yoda-jedi: Batletet, diszruptort a pofájukba! Ptah!
Qo'nos 2011.09.22 11:40:02
@yoda-jedi: Én már benne vagyok!
Csodás képeket készített nemrég a vörös bolygót kutató Opportunity marsjáró. Természetesen a HírCsárda tudósai is megkezdték a fotók elemzését, és fantasztikus eredményekre jutottak. A Mars felszíne rendkívül érdekes mintázatú. A marsjáró egy még mindig harcoló…..
Qo'nos 2011.09.08 20:09:34
@Lendvai Ildi néni: Tiltakozom a dicső Klingonokkal szövetséges Marslakók nevében!
Hírességekkel szeretnék elérni az önkormányzatok, hogy az Alaptörvény Asztalai népszerűek legyenek a választók körében.Elsőként a XVI. kerületi önkormányzat indította be „Ülj bele Picard kapitány ölébe!”-kampányát, ám valamiért sem az idősebbek, sem a…..