Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoozsi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
A Comedy Central úgy gondolta, nem érdemes szarakodni, és még mielőtt lejárt volna a South Park jelenleg érvényes (2014-ig tartó) szerződése, hozzácsapott még két évadot, ezzel 2016-ig a csatornához kötve az animációs sorozatot. A South Park így minden bizonnyal el fogja érni a…..
Az esélyegyenlőség és a költséghatékonyság jegyében a Whirlpool csökkent értelmi képességű munkatársakat alkalmaz az ügyfélszolgálaton, hiszen az úgysem olyan fontos. Ha például kérdeznek tőlük valamit 3x, egyszer sem sikerül feldolgozni a két mondatos információinputot.…..
Yoozsi 2011.10.25 13:57:22
@szabyka: Köszi hogy bejelntkeztél a whirpool ügyfélszolgálattól xD
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..