Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dino vercotti

103 bejegyzést írt és 912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
dino vercotti 2013.08.31 17:44:42
Az Index írta meg tegnap délután, hogy a köztudottan baloldali, de elvileg pártfüggetlen Egyenlítő-blog több alkalommal kapott szerkesztői utasításokat Török Zsolt MSZP-szóvivőtől, akinek szavait Oroszvári Péter, a párt ifjúsági tagozatának egykori elnökhelyettese…..
Megalázó körülmények között kellett fellépnie a Neotonnak az ígéretesnek hangzó csabai Sörfesztiválon, írja a Bors. A Neotonnak egy, a napon álló, forró sátorban kellett öltöznie, nem kaptak sem vizet, sem ventilátort, Csepregi Éva énekes pedig a kukászsákok takarásában…..
dino vercotti 2013.06.19 16:04:48
@Bretschneider detektív: matinéelőadásokat nem vállalt. Azt szerette volna, hogy esti koncertjei legyenek, teljes fénytechnikával. A szervezők ugyanis mindig be akarták tenni egy rettenetesen sikeres, Magyarországon kb. 23 lemezt eladó külföldi együttes elé. Miután a szervezők vállalták az ilyen jellegű igényeit, neki pedig csak ez volt a kérése, így ma már fesztiválozik.

Baromi szarul járnak vele a szervezők is, hiszen véletlenül mindig látogatási rekordok dőlnek meg azokon a napokon, amikor fellép. Biztos jó napokat választ ki direkt, mert közgazdász. Ez egyébként a sikerének a titka is. Olvastam.
Nahát, nem is hittük volna, hogy ez valaha előfordulhat: Kovács "Ákos" Ákos, érdemes művész, a Kossuth-díj egyik könnyűzenésze olyan összegért vállalta, hogy 320 db szignált ír (írat valami négerrel) a közrádiónak, amiről az MTVA nem hajlandó nyilatkozni. A Bors háborodott…..
dino vercotti 2013.05.27 21:37:17
@vitéž munkášőr: "Egy polgárjogi szerződés anyagi vagy más természetű részleteiről harmadik felet akkor sem tájékoztathatnék, ha akarnék. Ezt az átlátszó.hu is pontosan tudja. Ezért írták, hogy „Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen"."

"Magyarországon lassan már a levegővételnek is van politikai vetülete, de szögezzük le: az átlátszó.hu egy legitim kérdést tett fel, amihez elvitathatatlan joga van. Ahogy nekem is ahhoz, hogy ne válaszoljak, hiszen nincs adatszolgáltatási kötelezettségem senki felé, ráadásul a titokgazda a kérdésben nem én vagyok."
Miután sorra hagyták el az X-Faktort a mentorok, egyértelművé vált, hogy az RTL Klubnak új zsűri gárdával kell kezdenie a negyedik évadot, Geszti Péteren kívül ugyanis eddig mindenki kiszállt. Az új mentorok személyéről mindenki csak találgat, most azonban a Blikk biztosnak…..
dino vercotti 2013.04.23 16:05:42
@sweeney todd: értem már. A független művész adásonként 220 ezer + Áfáért parádézhat egy döntően közéletről szóló műsorban. Ákos meg még alá sem írt semmit, de már jön a bírálat, hogy ne üljön be egy szakmáról szóló (vagy azzal legalább érintőlegesen kapcsolatba kerülő) tehetségkutatóba. Ő eladja a rég nem élő anyját, de Gálvölgyi meg Bajor milyen szupercukik, hiszen nem éneklés/színpadi produkció/olvasópróba stb. közben szidják a Fideszt.
dino vercotti 2013.04.24 08:49:39
@sweeney todd: az viszont úgy látszik érdekel, hogy a nem kedvencedet hányat szeretik, meg hogy mennyire rosszak és közhelyesek a szövegei, hogy nem tud zenét írni - és nem is ír. Utóbbi állításod erősen kérdésessé teszi azt a kijelentésed, hogy korábban rongyossá hallgattad a lemezeit. Ráadásul szerinted nem is énekel túl jól. Lenyűgözően sok energiát fektetsz a témába.
dino vercotti 2013.04.24 09:10:19
@sweeney todd: csak nem megy az értő olvasás, pedig tényleg próbálkozom világosan fogalmazni.

Nem szabtam meg én semmit, vagy légy szíves idézd, ahol rendre utasítalak. Csak leírtam, hogy sok az az energia.

Támadni valamit mindig egyszerűbb. De akkor maradjunk a tényeknél: az, hogy nem írt zenét, nem igaz. Ha valaki ekkora luftot rúg ténykérdésben, az valamennyire beárazza a véleményét is.

Máskülönben: nem írtam sehol, hogy ócsárolod (jó, persze "az anyját is eladná 10 millióért" nem éppen egy konstruktív kritikai megjegyzés), így kezdem azt gondolni, hogy nem is nekem válaszolsz, csak rossz névre kattintasz.
Zsíír Blog Hetedik nap 2013.04.16 12:25:27
Lelkileg a mélyponton voltam. Biztos lehet ezt sokáig csinálni? Árt vagy hasznos? A film és a honlapján olvasott információk alapján hasznos az akár 60 napos böjt is. Közben olvastam néhány értelmes ellenző hozzászólást is a ötödik napi poszt kommentcunamijából, ami szintén…..
Zsíír Blog Ötödik nap 2013.04.13 22:48:38
Április 5-én megnéztem a Fat, sick and nearly dead című dokumentumfilmet, ami megváltoztatta az életemet. Eldöntöttem, hogy első célként 10 napig saját magam által préselt zöldség és gyümülcsleveket fogok inni. Ha ez sikerül és még jól leszek, akkor 30…..
dino vercotti 2013.04.15 03:39:15
@nikita: A tested ezt nem fogja hagyni. Neki van esze. Nem fogod kibírni, vagy ha ki is bírod, egy izmaitól megszabadított roncs leszel. Inkább szívj el 2 doboz cigit naponta, sokkal rosszabbat azzal sem teszel magadnak.
"Hideg a világ. Kihunynak a tüzek. Kell a tűz. Kell a fény. Kellünk egymáshoz." A fenti gondolat minden nappal igazabb lesz. Gazdája, Latinovits Zoltán bizonyosan értetlenül állna a ma büszke, öntudatos, harsogó embere előtt, aki az elképzelhetetlennél is magányosabb, és…..
dino vercotti 2012.12.18 10:02:04
Megint sikerült ánuszt formázó szopókát csinálnia saját szájszervéből Jimmy fia Krisztiánnak. Ha jól emlékszünk, a Zámbó-rokon úgy indult el az X-Faktor idei válogatóin, hogy ő aztán saját erőből, keményen tolva fog itten előre jutni, nem a fater hírnevét és…..
Régen voltam ilyen nehéz helyzetben egy poszt felvezetésekor, hiszen mit is mondhatnék egy olyan levél elé, melyet Zoltántól kaptam, és melyben elbúcsúzik a külföldre költöző lányától? Talán csak a számomra legfontosabb gondolatot idézném: „ne feledd a lényeget: a haza…..
dino vercotti 2012.11.08 11:30:59
@Brother Love: eddig nem tudtam, hogy ki az az Oravecz Nóra, most utánanéztem.

A modormérő kiakadt.
Futóblog Drugs Bunny válaszol 2012.03.24 08:06:17
A Futóblog alapos olvasóinak nem lehet ismeretlen Drugs Bunny neve. A kíméletlen tollforgató testépítő edzővel Winkler Róbert már 2010 elején összehaverkodott. Drugs a Futóblogon később is felbukkant. Drugs bevezetője arról, hogy mit együnk: Drugs véleményét…..
dino vercotti 2012.04.21 20:29:26
@lyken: "Nekem 80 kg mellett napi fél kiló rizs, 1-2 kg csirkemellel bármiféle kiegészítő nélkül kockás lett."

Először ezt írod.

Aztán ezt:

"Fehérjével se tömtem magam."

2 kg csirkében 400 gramm fehérje van. Ennyit nagyon nehéz megenni, már eleve sok időt vesz igénybe. Még 1 kilót is nehéz betömni (abban is megvan 200 gramm fehérje, az sem kevés).

Szóval ezek szerint igen sok fehérjét fogyasztasz, tehát nem értem, hogy mit írsz.
dino vercotti 2012.11.01 21:09:34
@lyken: Akkor viszont azt nem értem, hogy miért próbálod magadtól ennyire eltolni a fehérjeturmixot - ami nem más, mint koncentrált kaja. Még akkor is, ha sokan ezt képtelenek megérteni (pedig nekem is sikerült, szóval akkor annyira bonyolult nem lehet).
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
dino vercotti 2012.10.31 10:25:09
@holist: És mégis beszélsz róla.

Meg azok is, akik szerint nem tényező, de bőszen írogatják a kommenteket a róla szóló cikkek alá.

Ezeket a dolgokat azért még egyeztessétek le magatokban.
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
dino vercotti 2012.10.11 11:31:49
@SpaceboyDesign: "A szerződés előírja a folyamatos sorlemezt, mert pénzt kell keresni, de közben elfogyott az ötlet. Kötelező gyakorlat, minőségi, de csak iparos munka. Semmi kiemelkedő."

A kiadó saját maga.
A terjesztő saját maga.

Senkivel nem áll szerződésben sorlemezek legyártására.
dino vercotti 2012.10.11 13:52:35
@SpaceboyDesign: a Falcon Media a saját cége, már hosszú ideje az adja ki és terjeszti a lemezeket.
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
dino vercotti 2012.10.05 21:04:05
@Nostro: nem is akartunk meggyőzni.

Szerintem legközelebb egyeztesd a blog szerkesztőivel, hogy miről szeretnél olvasni. Gondolom, ha lehúzó kritika született volna, akkor boldogan csápolnál, hogy írnak erről a ripacs faszról. Addig pedig:

www.youtube.com/watch?v=ludLp_STGmU&feature=player_detailpage#t=154s
dino vercotti 2012.10.08 18:03:04
@Wilson11: akkor a tények:

2002-ben már fellépett a Sportszigeten. 2004-től igen gyakran a VOLT-on is. A Hajógyárin valóban az idei volt az első önálló koncertje.

Remélem, segíthettem.
A kérdőjelet akár el is hagyhatnánk, mert a Bugatti 16C Galibiernél erősebb, elegánsabb és exkluzívabb autót mostanában nem nagyon kezdenek forgalmazni. Hivatalosan jövő év elejétől kapható. Megelőzve a kommentcunamit, természetesen mi is tudjuk, hogy ízlések és…..
dino vercotti 2012.09.02 18:30:14
Akkor most a nagy hurráhangulatban megkérnék szépen mindenkit, hogy egy pillanatra álljon meg, és próbáljon a rózsaszín ködön túl gondolkodni és értékelni. Ideje leszállni a földre, és csakis a szikár tényekre szorítkozni - elfogultság nélkül. Mondjuk ki: Peking óta…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
dino vercotti 2012.08.02 08:23:18
@Botondka: kérnék linkeket a real fotókról. Mert még a végén azt fogom hinni, hogy többen voltak 5-600-nál.
dino vercotti 2012.08.02 17:34:13
@Botondka: nem voltam ott (hazudhatnám, hogy igen). Keress csak, mert eddig nem tudtál semmit mutatni.
dino vercotti 2012.08.03 13:39:55
@Pierre Garden: majd jön Botondka, aztán jól megmondja, hogy a feleségét csak ráfotosoppolták a képre.
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
dino vercotti 2012.06.07 16:52:48
@kjaremare: azért ez a "kokszos shaker" jelző sokat elárul a véleményező véleményének értékéről. Egy ilyen nem fut ki véletlenül az ujjakból.
dino vercotti 2012.06.16 14:49:31
@gyilkos galóca: igazából én úgy gondolom, hogy a blogger tényleg sokat tett ezekért a nőkért, odafigyelt rájuk. Csak a valóban sok ellentmondás és félinformáció ne tűnne fel a bejegyzésekben.

Elég a kreatinnal kapcsolatos megjegyzésekre gondolni. Ha erre valaki kritikát ír, azt nem azzal kell elütni, hogy biztos okj-s képzéses idióták a kritizálók.
dino vercotti 2012.06.17 16:06:47
@gyilkos galóca: nagyjából ugyanezt írtam én is. De nem baj, lesz még ebből igazi, ütős brand, a piac adott, halálra keresheti magát vele az ember.

@Magyar Huszár: a futás meg aközött még van egy kis mozgástér. Vidéken akár 5-6 ezer forintért is vehet az ember kondibérletet. A futás okozta amortizáció meg nem a cipőn mutatkozik majd meg, hanem az izomzaton.
Réges-régen kiváló feliratok és szinkronok híján az ember fia gyakran futott bele hangalámondásos filmekbe. Megvolt ezeknek is a bája, sőt VHS-en ezerszer néztük végig a rettentően rossz képminőségű alkotásokat, ahol a tisztelt fordító monoton hangon darálja szövegét. Íme…..
dino vercotti 2012.05.28 14:07:54
@albi99: Valószínűleg magnóval vették fel. Nem véletlen, hogy az eredeti hangsáv is zeng.
dino vercotti 2012.05.28 14:08:41
@nyunyógomez: de miért kell ilyen modorosnak lenni?
dino vercotti 2012.05.28 14:16:00
@dino vercotti: Én voltam a fasz, látom, hogy az egész blognak ez a lényege. Akkor visszaszívom.
Néhány nap alatt a második komoly csapás érte a zenei világot: Donna Summer múlt heti halála után nem sokkal az énekesnőnél mindössze egy évvel fiatalabb Robin Gibb, a legendás Bee Gees tagja is elhunyt. Mindketten a rák áldozatai lettek, és valószínűleg mindkettőjük neve…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
dino vercotti 2012.05.18 17:11:09
@Syztem: a vitamin a kedvenc témám: az elhízást okozó B-vitamintól kezdve a túladagolt C-vitaminig. Őrület.
dino vercotti 2012.05.18 17:41:01
@Syztem: ha nem visszük túlzásba a fehérjebevitelt, és a kettős terheléstől sem szakad le a vesénk, akkor bármi lehet (a 8 közé jutás teljesen vállalható lenne, persze más dolog a francia bajnok, meg megint más a Barca ellen kiesni). Inkább Cavani, ha már választani lehet.
dino vercotti 2012.05.19 14:15:13
@Lee7: Ezek sarkos kijelentések, én nem is mondanék ilyesmit, de tény, hogy az ismeretségi körömben lévő orvosok lebeszéltek a tápkiegekről, volt, aki a súlyzós edzésekről is. A mai napig nem értem, hogy miért tették.

De a legsúlyosabb az az orvos volt, aki a közszolgálati tévében mondta bele a kamerába, hogy mindegy, hogy mit eszünk, a lényeg, hogy mozogjunk.
Subba 20 ÉVE VOLT! 2012.04.17 08:48:51
Boldog szülinapot, világ legparább (és legjobb) TV sorozata!   ..