Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Kovi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November közepén már mutattunk egy rövid kis ízelítőt Lady Gaga legújabb videoklipjéből, amit az énekesnő legutóbbi albuma Marry The Night című számára készített, most pedig megjelent a teljes videoklip. Az köztudott, hogy az énekesnő vonzódik a hosszú klipekhez, most azonban…..
Tizenkétmilliárdos kerékpárút-építési koncepció készült a Garancsi István kerékpárügyi miniszterelnöki megbízott megrendelésére. A Magyarországon soha nem látott biciklis megaberuházás az EuroVelo 6-os európai hálózatban kötné össze a Duna-partján az osztrák határt…..
Kis Kovi 2011.09.05 22:19:29
@errorka: Kár magyaráznod az "okosoknak", amikor az teljesen természetes számukra, hogy átlagban egy 100 kilónál könnyebb személyt egy 1 - 1,5 tonnnás jármű visz naponta pár km-re oda-vissza, mindezt a Föld anya által évmilliókig érlelt és a rendelkezésre állás szempontjából korlátos, az embersigé által nyersanyagként használt produktum segítségével.

Tömegközlekedés, kerékpár, gyaloglás, ugyanmár, számukra ez a középkor, holott a tudatos csúcsfogyasztói, pazarló magatartásukkal egyenesen a kőkorba fogunk visszarepülni, legalább is az emberiség.

Carpe diem van itt, nem tudatos, másokat és a jövőt is számba vevő gondolkodás.
Kis Kovi 2011.09.06 06:28:10
@D4D: Engem bizony senki sem, viszont Téged?

Csúsztatsz itt rendesen, az önző és nagy valószínűséggel szokásos adózási morálú magatartásoddal.

Nagyon jól tudod, hogy adóoptimalizálás nem a teljesítményadóról írtam, hanem a vállalkozásokon keresztül kiszedett nettó jövedelmekről. És itt legfőképp nem a valós vállalkozókról, hanem a szinlelt szerződéssel irodákban dolgozó tízezekről, bár a valós vállalkozói réteg, akik kicsiben nyomulnak, ugyanezt teszik (a nagyok ugyebár már szem előtt vannak). A jövedéki adó lófasz az ezzel a magatartással elért nyereségen keresztül, amelynek egy jór része az autózás által generált költségek fedezetéül szolgál. Az egészségügyben mernék egyszer megkérni a szolgáltatások valós árát a minimál TB-t fizeti jómóduaktól.

Ne játszd már meg magad, mintha nem tudnád, hogy milyen kamú útnyilvántartásokat vezetnek a magyar állampolgárok.

Az agglomerációs témában való hozzáállásod nagyon jól jellemezi az önző, pitiáner gondolkodásmódodat.

Ne gyere Szlovákiával, mert a legtöbb ezzel operáló hazánk fia a korrupt politikusokkal karöltve a kiskapus, adó elkerülő magatartásukkal juttatták ide az országot az elmúlt 20 évben.
Kis Kovi 2011.09.06 20:45:09
@D4D: Tudom, hogy fáj az igazság és egyszerűbb eljátszani azt, hogy nem érted miről írok és a másik fél a bolond.

Igazad van, tényleg bolond ma Magyarországon az, aki másokra odafigyelve, a társadalom által kreált (jog)szabályok figyelembe vételével és a közös szebb jövőt is szem előtt tartva próbálja élni a életét, és nem a saját kényelme és mindenek feletti boldogulása vezérli csak a cselekedeteit.