Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reinqe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre sokkolóbb módszerekkel harcolnak világszerte a különböző kormányok és civil szervezetek a dohányzás ellen. A puszta adatok már nem elegendőek, az emberek figyelmét egyre durvább módszerekkel kell felhívni. Ennek a folyamatnak a legújabb darabját mutatjuk most meg. Egyre…..
reinqe 2012.12.30 08:53:50
@nguyen: A felsorolt tényeket ismerem. A hang, amit meg mertem ütni, azért volt, mivel a passzív dohányosok ellenérvén problémáztál, levezetve, hogy az emberi szabadságjog része, hogy füstölhessen.
A "tiszta" levegő a városban már csakugyan a múlté, azonban vannak szennyezett - tartós kihatásnak téve akár halált is okozó - és még lélegezhető helyek. A dohányosok úgy gondolják, hogy ők bárhol, senkivel nem törődve dönthetnek úgy, hogy megszüntetik ezt a maradék "oázist" a városokban, hogy emberi élethelyeken gyújtanak rá.
Nos... Aki így dönt, annak a nyakát kétszeresen tekerje ki az öreganyja még mielőtt tenne két lépést. Ez persze személyfüggő, lehet mások toleránsabbak.
reinqe 2012.12.30 09:14:26
@nguyen: Akkor megvan az egyetértés :)
Annyit még... a cigi utó-szaga egy nem dohányos orrával megegyezik egy fürdetlen hajléktalanéval. Aminél a buszos fingás is finomabb. És akkor a szájszagról, ízről ne ejtsünk szót.
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
reinqe 2012.12.12 06:27:23
@Ki a faszom az a jan slota: Miért kellene tudnia, azért droid. Kocsi parkolócédula nélkül = bünti. Azért van a türelmi idő, nem a droid áll a kocsid mellett órával...
Ha már megálltál a tütüvel akkor azért, ha még vezetés közben telefonálsz, akkor azért büntiznek. Ki van ez találva!
reinqe 2012.12.12 06:32:27
@Ki a faszom az a jan slota: Na, csak hogy magyaros legyen, a türelmi idő nem a "türelmet" jelképezi, hogy mennyit malmozik minden kocsi mellett valaki, hanem hogy annyi plusz időd lesz a parkolócéduládon szereplő időhöz képest.
Amit persze kérelmezhetsz csak, hogy figyelembe vegyenek a "hivatalban", mivel a büntetés már ki van állítva!
Törvényezett maffia na.
Pénzügyileg rosszul teljesített egy film és nem érted, hogy miért? Az imdb-re ránézve azt látod, hogy felettébb gyenge átlaggal bír és fogalmad sincs, hogy miért, miközben hasonszőrű alkotások sokkal jobb számokat és eredményeket tudnak felmutatni? Mely filmek azok, amelyek…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
reinqe 2011.09.05 17:53:20
@Reggie:
Általában 1 másodperces pillantást fordítok jobbra és balra ha elsőbbségadás táblánál vagyok, kevesebbet, ha jobban beláttam előre az utat. Ez az 1 másodperc arra elég, hogy egy normális (értsd 40-50) sebességgel jövő autót meglátok, ha nem kommandózik szürke színnel.
Kifordulok és vonalba állok, az kb 2 másodperc, na ha ilyenkor a nagyon okos nem 50-el jött, vagy osonva jött odáig lekapcsolt lámpákkal, akkor már mögöttem van és fékez.

Ha lámpát látok, akkor +1 másodpercet szánok rá, hogy mégegyszer odanézzek, hátha...
Tehát aki lámpa nélkül vezet, az a számítógépes játékok szavával élve "Hard" fokozatban játszik, a saját és mások életével.

Ja... és a hibás az, aki túléli a balesetet! Meg a biciklisták, ők is!
reinqe 2011.09.05 18:28:26
@Reggie:
Igazad lehet :)

De az is igaz, hogy előnyben részesítem a normálisan közlekedőket, ami nálam a városban is felkapcsolt lámpákat jelent. Pár órás görnyedés, számítógépes munka után azonban szerintem jó sok (legalábbis a szeme) fáradt ember szabadul az utakra, rájuk legyenek már figyelemmel a többiek, hiszen mi öltönyösök termeljük a pénzt... a többiek csak poénból járnak az utakon nem?