Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dif_ferenc

3 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rafrika kairói pillanatképek... 2010.12.07 18:29:00
Metró:Elég kiterjedt hálózat. 1 LE (kb 40 Ft) a jegy egy útra és akár Gizáig is el lehet jutni. A folyamat első része hasonlít bármely megszokott metrós utazáshoz, azaz megveszed a jegyet, megkeresed az irányt, lemész a peronhoz, várod a vonatot. Az érdekes és egyiptomi része…..
dif_ferenc 2010.12.08 12:38:37
Rafrika 'első' lépések kairóban 2010.12.01 18:33:00
No, az első rész pipálva... 18 óra utazás után sikerült megérkezni Kairóba. A 8 órás buszút Sharm-ból rendkívül tanulságos volt és igazán kellemes meglepetés. Egyből a buszállomáson leszólított egy hármas csapat, akikről kiderült, hogy szudániak és Karthoumból jöttek…..
A Bayern ott folytatta, ahol szerdán abbahagyta. Azzal a különbséggel, hogy Olic szerbszagot szimatolt, felcsatolta a bajonettet, és rárontott a hétvégén jókat szundizó franszia védőkre, akik nem értesültek arról, hogy az edzőtáborban karaoke és golfütő a minimum, ha tovább…..
dif_ferenc 2010.04.28 13:05:38
@Althedokan:
Henry-nak meg aranykéz? :)
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
dif_ferenc 2009.08.07 00:04:44
Nou San Trafford La Liga holtszezon 2008.07.30 09:30:00
A pénz, a klubvezetők és az újságírói találgatások helyett lassan újra a labdáé a főszerep. Augusztus 31-én kezdődik a bajnokság, ezért a csapatok lassan meg is kezdik a felkészülést. Sőt azok a szerencsések, akik valamelyik európai kupa selejtezőjében érdekeltek, már nem…..
Rend a lelke mindennek - a szabál az szabál. A Rorschach-hoz hasonlóan most is a közösségi munka erejében bízunk, úgy állunk a munkához, hogy más is hozzáférjen. A Fédération Internationale de Football Association (FIFA), a labdarúgás nemzetközi vezető szervezete 1904-ben alakult…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa és Aradebil méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen…..
dif_ferenc 2008.04.15 12:05:54
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
A következőkben kicsit megpróbálunk természeti látnivalókra fókuszálni. Először elmentünk Comitán-ba, hátha ott információkat tudunk szerezni, hogy hogyan lehet eljutni a Laguna de Miramar-hoz, ami egy lagúna az őserdő közepén. Sajnos a turist office zárva volt, de egy hotel…..
dif_ferenc 2008.03.25 12:56:37
III. rész: Vizes - folyó, álló, sós, édes, kék, zöldA következőkben kicsit megpróbálunk természeti látnivalókra fókuszálni. Először elmentünk Comitán-ba, hátha ott információkat tudunk szerezni, hogy hogyan lehet eljutni a Laguna de Miramar-hoz, ami egy lagúna az őserdő…..
még több fotó itt...
III. rész: Vizes - folyó, álló, sós, édes, kék, zöldA következőkben kicsit megpróbálunk természeti látnivalókra fókuszálni. Először elmentünk Comitán-ba, hátha ott információkat tudunk szerezni, hogy hogyan lehet eljutni a Laguna de Miramar-hoz, ami egy lagúna az őserdő…..
Két rangadóra hívtuk fel a figyelmet beharangozókban, de ilyen szempontból csalódást okozott a bajnokság első tavaszi fordulója. A Valencia nem volt méltó ellenfele a Villarrealnak, s egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül. Míg a sárga tengeralattjáró ismét a bronzérmes…..
¡HoLa! 2007 Szilveszter napja 2008.01.02 20:53:00
Még csak a második bejegyzésem és máris elkövettem azt a szarvashibát, hogy mentés nélkül a segítség fülre kattintottam így elveszítve kb. 1500 értékes, magamból már kipasszírozott karaktert. Fakk! Pedig volt benne egy jó kis hasonlat, amely politikailag nem teljesen korrekt…..
Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok lesz! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális forduló meccseit bámulva jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi ingatlanná. (Az ötletet mi a…..
Helyi riválisok szállták meg a táblázat első fertályát a La Liga 6. fordulója után, hiszen a dobogón a Valencia és a Villarreal feszít, míg az első hatban további két barcelonai és két madridi csapat kap helyet. Ki könnyebben, ki nehezebben, de mindannyian hozták a hétvégi…..