Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sayid

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő, megmagyarázhatatlan gyilkosságok a korai évszázadokban is történtek. A gyermekáldozatok halála akkoriban épp oly megrázó volt, mint manapság. A következő bűnténynél a helyszín Dél-Ausztrália, Towitta, ami kb. hat kilométerre nyugatra van Sedantól. A vend származású Schippan család…..
 A harckocsik a mozgékonyság-tűzerő-védettség szentháromság kompromisszuma alapján létrehozott lánctalpas szörnyetegek. A gépek, a technika szerelmeseit elbűvölik ezen monstrumok, és ha valaki mellett elszáguld egy 40-67 tonnás harckocsi, akkor tisztelettel figyeli, ahogy dübörög a föld, csikorog a…..
Kedves olvasók! Bár a 2009 és 2012 között működött "2012 Blográdió" nagyrészt aktuális témákkal foglalkozott, melyek mostanra nem túl érdekesek, mégis többen kérdeztétek mostanában, hogy hol lehetne elérni az egykori adásokat. Ezért feltöltöttem mind a 17+1 darabot egy tárhelyre. A régi-régi rádió…..
Május 22-én, duplerészes premierrel indul a hazai HBO-n a Twin Peaks folytatása, ami az eredeti sorozat vége után 26 évvel kerül képernyőre. Az új részek előtt az HBO-n és az HBO GO-n az első két évadot is meg lehet majd nézni, ha valakinek esetleg igénye lenne felfrissítené az emlékeit. Az új…..
sayid 2017.04.11 08:24:51
@Tuschinger elvtárs vagyok: Úgy támasszák fel ,hogy nem kel feltámasztani . Mivel nem halt meg a robbanásban ! :D Aki kicsit is foglalkozott a sorozattal az mind tudja ezt.