Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lowsoul

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vegetáriánusokat két nagy csoportra lehet bontani. Az egyik csoportban a valódi vegetáriánusok vannak, akik a tudatos életre és tudatos táplálkozásra helyezik a hangsúlyt, míg a másik nagy csoportot a divat vegák alkotják, azaz mindazok, akik miatt folyamatosan kapják a savat a…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
Lowsoul 2012.05.21 00:56:16
@Lee7: Én például olyan szakemberek véleményere akik független tudományos vizsgálatokkal, kísérletekkel alátámasztott állításokat fogalmaznak meg, és nem a gyógyszeripar befolyása áll mögöttük.

A sok orvos nem a tényleges gyógyítással foglalkozik, hanem csak a beteg tüneteinek a kezelésével, nyilván nem érdeke, hogy meggyógyuljon a páciens, de ebbe nem megyek bele, mert kifejtették már ezt előttem.

@Tomisz: "Az ember mint élőlény elsősorban szénhidrát fogyasztásra van kitalálva...", ha te ezt komolyan gondolod, akkor szerintem te még nem hallottál az evolúcióról. Szerinted az első emberek mennyi szénhidrátot fogyasztottak, hány kiflit és zsömlét ettek meg a hús meg a zöldségek mellé? Mindösszesen kb. 10 OOO éve tért rá az ember a földművelésre, ami túl rövid idő ahhoz, hogy a szervezete alkalmazkodni tudjon ilyen mennyiségű szénhidrát feldolgozására. Ráadásul itt gyorsan felszívódó, finomított szénhidrátokról beszélünk.
Az ember NEM! a szénhidrát fogyasztására lett tervezve, sőt épp ellenkezőleg!
Úgy gondolom, hogy a te kijelentésed, és az a mondatod ami ezzel kezdődik, teljesen nonszensz, hozzánemértő, marhaság.
Bárcsak előbb átgondoltad volna jobban, ha valaki olvassa és elhiszi ezeket azt sok meglepetés fogja még érni az életben.

Üdv: Lowsoul
Lowsoul 2012.05.21 19:43:57
@Callosum: Ahogyan írtam, elsősorban gyorsan felszívódó, finomított szénhidrátokról beszélek.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a zöldségekben, gyümölcsökben is van, de messze nem annyi és szerintem nem lenne okos összehasonlítani a gabonafélékből készült ételekkel (kenyér, minden egyéb pékáruk, tészták, lisztből készült ételek), agyon cukrozott szarok, amik üres kalóriával vannak csak tele tápértékük gyakorlatilag nulla.

Én ezekre gondoltam, ezek a modern ember által túlnyomórészt fogyasztott élelmiszerek. Az ősember halászó-vadászó, gyűjtögető életmódot folytatott.

De azt hiszem igen messze kerültünk a cikk témájától.
LifeTILT Laura Route 66 2011.09.29 21:20:00
  66.nap 54,8 kg 0.nap 60,3 kg Laura legutóbbi hétösszegzéses posztja alatt kialakult állapotok miatt, csak nekem ugrott be a 2006-os tévéostromot idéző hangulat, vagy a nők között ez a fajta komminkáció teljesen átlagosnak és megszokottnak számit a csajvilágban? Érthetetlen…..
Lowsoul 2011.09.30 14:03:42
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..