Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a világ és én

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Július végén újabb kötettel bővült a Star Wars világa - megérkezett a Thrawn: Alliances, melynek címszereplője minden rajongó (de legalábbis a Birodalmat visszasírók) kedvenc kék admirálisa. Thrawn karaktere egyaránt megjárta a Legendákat (azokat a történeteket, amelyeket a Disney a közelmúltban…..
Rosszfiúból apuka Álomtalan 2011.09.06 10:24:00
Úgy tűnik, egy tartalmas álom után nyugodtabb éjszakák következnek. Ebben biztos közrejátszik az, hogy tegnap este nem ettem annyit, mint a vasárnap esti party-n...
Persze csak álmomban, és csak sejtem, hogy ott lehettem. Egy hatalmas csarnokban, rengeteg ember vonult le egy lépcsőn a mélységbe. a lépcső aljánál egy hatalmas katedrális szerű kapu volt, érdekesen üveges tekintetű hostessekkel, és bárkit kérdeztem, hová is mennek és…..
Még nem tudom mi fog kisülni ebből, még az is lehet, hogy nem írok többet.Mégis olyan sok gondolat megy át nap mint nap a fejemen, hogy egyszerűen úgy éreztem, kár lenne átadni őket az enyészetnek. Már egy cseppet sem motivál, hogy bármilyen írott formában hagyjak nyomot magam…..