Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marton350

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
marton350 2008.04.15 18:38:38
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
Mint kiderült, a kmk.blog.hu oldal is foglalkozott nemrég az Aztec Challenge-el. Idézet:Hú mennyire utáltam ezt a játékot C64-en! Az istennek nem bírtam átjutni az első pályán, ahol vidám aztékok úgy próbálják eldönteni, ki legyen a vezérük, hogy lándzsákat dobálnak…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
marton350 2007.12.23 15:35:57
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..