Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitypangrozi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mandiner találta és rakta szépen egymás mellé. Csinos páros...
Pitypangrozi 2013.12.01 17:27:23
szerintem ez két külön hely. a Pilvax kávéház mai megfelelője talán a Pilvax Bisztró (www.facebook.com/PilvaxBisztro/photos_stream), a sörbár pedig mellette van (www.facebook.com/pilvaxsorbar). az nem derül ki, hogy egy-e a tulaj, de mivel a Pilvax közben vannak, lehet csak ezért az a neve a sörbárnak is.

nem voltam még egyik helyen se, de annyira ledöbbentett ez a képpár, hogy rágugliztam, innen az infó.
de majd megcáfol az, aki esetleg járt is már ott :)
 Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Pitypangrozi 2012.08.24 11:40:57
@jobangel: részben értek egyet excellentel, mert nekem az a pofátlanság, hogy én ugyan nem tudom a cég nevét, címét sem, de ők ragaszkodnak a részletes önéletrajzhoz, mindenféle személyes adataimmal együtt, kvázi a teljes életemet ismeretlenül eléjük tárom :S
mondjuk én elég óvatos vagyok és nem küldöm olyan helyekre, ahol nincs cégnév megadva, vagy a cégnevet a google ki sem dobja és ahol pl. freemail-es noname e-mail cím van megadva, de sokan nem válogatnak ennyire, vagy nincs meg a technikai hátterük (illetve fifikájuk) ahhoz, hogy utánajárjanak a cégnek.