Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsuzsipszilon

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap nagyon nagyon nagyon rosszul indult. Kiderült, hogy a busz, a mivel mennénk haza, csak egy nappal később indul, Tudom, hogy ez nem sok, de én mindjárt meghalok. Nem bírom ki itt tovább. Komolyan, hányok az egész helytől. Ha még egy napig ezt a kaját kell ennem, ha még egy…..
Ez van ráírva annak a kínai (vagy japán?) pénzérmének a hátuljára, amit a megnyitón találtam. Az elejére az, hogy WU JIAO, meg egy ötös, meg kínai (vagy japán?) krixkrax. Aki megmondja, mi ez, annak viszek haza valami cadbury-t. :) Most már mindenki megnyugodhat, nem vesztem el,…..
Apának valóban igaza volt az utolsó kommentjében, melyben azt írta, hogy bekerült a "nyomortanya" szállásunk a sajtóba. Egy angol és egy magyar cikk is található, kérésre bárkinek elküldöm a linket. :) Egyébként ennyire azért nem rossz a helyzet, tényleg drága, és tényleg nem…..
zsuzsipszilon 2012.07.22 15:38:57
Remélem, a tegnapi tehetségkutatós részt senki nem vette komolyan, nem fogjuk megkínozni a tábor népét az éneklésünkkel! :)  Ma megint mentünk ugye dolgozni, és a Barbial egymástól függetlenül megállapítottuk, hogy szerencsések vagyunk, hogy ilyen jó kis csapattal dolgozunk.…..
zsuzsipszilon 2012.07.17 09:19:57
A tegnapi post-ból csak a legjobb részt hagytam ki: azon a fantasztikus gyűlésen szóba került, hogy nem lehet alkoholt fogyasztani azon kívül, amit a  táborban vásárolsz, és azt is csak a kijelölt helyen, mert a magyarok meg az amerikaiak hangosak (a spanyolokról nem volt szó), és…..
Nagyon furfangosnak kell lennem most,ugyanis angol a keypadom, nem tudok magyar szavakat belefoglalni a sztoriba ma. Elromlott a laptopom ugyanis. Meghalt. Esetleg valami okosok majd megszerelik nekem, akkor majd hosszan ecsetelek mindent, de most sajnos nem tudok. Mindenkivel minden ok, ugye? puszi…..
Így mondják ki az angolok a Réka nevet. Nem is lenne baj, hallgatok is rá, de RENGETEG Réka van a táborban. (Barbit még csak kettőt láttunk, ebből a mi Barbink az egyik. :D) Nem is értem. Kisebb koromban, a saját kortársaim között nem volt ennyi Réka. Nagyon idegesít, hogy ilyen…..
A térkép jobb széléről érkeztünk be, de még sokkkkkkkkal kintebbről, a térkép széléig kb 1 órát sétáltunk. A piros vonal utolsó pontja a buszmegálló, ahol felszálltunk. A leginkább balra található pont már a Hyde parkban van, majd onnan az a kis kiszögellés a kocsma…..
Tegnap legalább annyi történt, hogy fogtuk magunkat (Barbival), és elmentünk csináltatni egyfajta belépőt. Én mindig kedves öreg emberekhez kerültem ( a Barbit sajnos nem tudom), DE nagyon meglepődtem, mikor megkérdezték, hogy mikor születtem, úgyhogy először makogtam egy sort,…..
EESTI Tere! 2012.06.24 18:05:00
Mivel apa a kommentelésben tulajdonképpen magasra tette a lécet,és lassan az ÉN olvasóközönségem többet tud a Patyi család programjáról, mint arról, hogy mi van velem, szóval úgy éreztem ezen változtatnom kell, úgyhogy itt a második bejegyzés 2 hét után. (Az igazsághoz persze…..
4 hónap önellátás halloween 2011.10.31 13:49:01
én is jórég írtam. hirtelen nem is tudom mit kellene.dehát én sem hagyhatom cserben rajongóimat :) és szomorú,de velem sem történnek olyan húde izgalmak. hát még nagyon régen volt itt egy magyar csajszi.ilyen coachsurfingben. cédricnél. és csinált igazi paprkás krumplit. de…..
i(L)greece breaking (haha) news 2011.10.04 12:49:49
Ahogy elnéztem a türelmeteket hiába kértem, úgyh most én kérek kommenteket. Kommenteljetek, kommenteljetek, kommenteljetek! (idegesítő, nem? :P)Egyébként akkor most beszámolnék Mykonosról. 5 órás hajóút volt az odafelé vezető, én végigaludtam. Megérkeztünk fújt a szél,…..
Tegnap volt itt integrációs party. Ami egyébként nem sikerült olyan hatalmas durranásra. Inkább úgy mondanám, hogy egy állófogadás féle, de egyébként kedves volt a Croustól, hogy szervezett egy ilyet. Kicsit úgy éreztem magam,mint amilyen az árváknak lehet, amikor meglátogatja…..
pontosan 22 napja vagyok itt. és pontosan 91 nap múlva megyek haza :)Voltam magnóhallgatás órán... volt egy 10 perces rádiós riport, ami a pezsgő buborékjairól szólt, erről kell 200 szavas fogalmazást írnom.... ez nem lesz egyszerű, ugyanis nem igazán értettem... azt kihallottam,…..
zsuzsipszilon 2011.09.24 21:38:21
http://www.youtube.com/watch?v=NiHWwKC8WjUa zene meghallgatása kötelező!! ez a kedvenc francia slágerem. és a csapból is ez folyik itt. most értem haza az ebédből, furák ezek a franciák.... 4 órán át enni...volt sikerélményem, rájöttem, h vannak,akik annyira sem tudnak…..
i(L)greece sztrájk 2011.09.07 14:56:15
 nah hát most már megszerelődött a net, úgyhogy írok is. Mától sztrájk van az egyetemen, ami minket erasmusokat ugyan nem érint, de a görögök elég komolyan veszik. persze csak olyan görögösen. elvileg reggel blokád volt a bejáratnál, ami annyit takart hogy sok diák…..
koszonom eloszor is a sok aggodast. mindenki nzgyon kedves. na roviden leirom a hetemet.a megerkezes rettenetes volt, nem ecceru ket boronddel egyedul, plane,h az egyiknek kitort a huzokaja..... hatalmas meglepetesemre idetalaltam, sot be is tudtam iratkozni a koliba; meg mar van sajat bankszamlam,…..
Na először is már pénteken félig le lett lőve a pojjén,mert Csandi elszólta magát,hogy hétfőn találkozunk. de nem is!!!!!úgyhogy sejtettem,h vmi naon jó dolog van készülőben. de Zsuzzs szervezésének hála, eléggé félre lettem vezetve ahhoz,h elhigyjem,h télleg Sanyi grillparty…..
i(L)greece gondolkodjunk görögül 2011.08.31 14:35:11
na ez az ami nehezen megy. Bár azt magabiztosan ki merem jelenteni, hogy apánál jobban tudok görögül, de az ugye ide lehet, hogy még kevés lesz.a macifröccs kérlekszépen fehérboros fröccs, csak van benne szörp, és bármilyen ízesítésben lehet inni. próbálkozzatok:)Tegnap akartam…..