Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomHukler

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Igazi mém lett az alaptörvény asztalából és ez nem is csoda. Az államtitkári ukáz hangvétele, az abban szereplő nyomtatott nagybetű, az üveglap, a kötelező dekoráció, a biztosítandó alaptörvényszolga, a nemzeti színű zsinór csupa-csupa visszatérő publicisztikai…..
TomHukler 2011.09.04 22:28:01
"Hogy hatékonyabb és gyorsabb lesz így az Ab, az meg nem kérdés"

Igen kedves posztoló, minden bizonnyal gyorsabb lesz. Mint ahogy a választási bizottság is sokkal gyorsabb lenne, ha a nép helyett, a jelenlegi parlament szavazna a következő parlamentről, meg a bíróságok is sokkal gyorsabban működnének, ha egyszerűen elfogadnák amit az ügyész mond és kész. Még a tanúk se kellenek akiket majd Doktor Kotászhoz kell cipelni, ha rosszul tanuskodnak.

Az alaptörvény asztala pedig rohadtul nem LOL meg szmájli. Egy olyan országban, ahol 50 évig kellett kötelezően kifüggeszteni, tapsolni, felvonulni, örülni, kurvára nem LOL kategória a kötelező áhitat a kormány tevékenységének. Én egész egyszerűen el vagyok borzadva, hogy vannak még emberek akik ezt az ámokfutást támogatják, akiknek még mindig nem esik le, hogy a dolgok nagyon rossz irányba mennek. Orbán Viktor és a Fidesz pontosan az ellen lépett fel 90-ben, amiket most ők maguk tesznek.

Még csak egy éve vannak kormányon és már itt tartunk. Amikor olyanokat olvas az ember, hogy Kodály műveket tiltanak be kiskáderek, mert szerepel bennük egy polgármester vezetékneve (Páva), amikor a köztévében a kormányt kritizálóról hamis tudósítást készítő riportert előléptetik, vagy már eleve az, hogy egy volt kommunista államtitkárt tettek meg köztársasági elnöknek, csakmert bármit aláír amit elé raknak - nos ott már rég nem röhögni kell.

És itt még messze nincs vége...