Regisztráció Blogot indítok
Adatok
psycho_run

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futok. Hova tűnt egy poszt? 2012.10.15 21:50:40
Nem bírok nem szólni. Ma egy futótársunk írt egy hozzászólást a fészbukon a futótársak csoportba, meg a DKTeam-csoportba is. A hozzászólást mindkét helyről kimoderálták. (FRISSÍTÉS: 2012. 10.16., 2:40: A futótársak csoportból a szerző kérésére törölték a posztot. A…..
psycho_run 2012.10.16 10:43:18
@Raиdoм_: Szerintem amit Gergő képvisel és csinál az nagyon fontos, társadalmilag nagyon fontos üzenete van. Az hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokan megtalálták maguknak a DK csapatot, az nagyon sokat elárul erről. Az, hogy emiatt lövészárkok alakulhatnak ki, az nagyon sajnálatos. De azt gondolom, hogy egy bizonyos csoportlétszám fölött ez elkerülhetetlen. Ez az emberi természet része. Ettől még nem a célokkal van a baj és nem is azzal, hogy ennyien szimpatizálnak vele. Valószínűleg új alapokra kell helyezni néhány dolgot. De azt nem hiszem, hogy ez az egész arról szólna, hogy néhány ember anyagi előnyökre tegyen szert a többiek "hátán". Arról nem is beszélve, hogy rengeteg munka van benne. Az viszont bántó és kétségbeejtő, hogy ez a vita ennyire elfajult és nem arról szól, amit egyébként többen jogosan felvetettek.
psycho_run 2012.10.16 11:25:10
@Raиdoм_: Nos, én sem feltétlenül értem, és a nagyon nem értek vele egyet. De attól még sajnos ez nehezen kiküszöbölhető probléma. A közös hobbi ellenére is.
Utunk Ultrába In memoriam Koló 2012.07.20 05:43:00
Ötödik olimpiájára készülve edzés közben történt. Én azóta sem fogtam fel. Július 15-én, pont 4 éve ment el, hatalmas űrt hagyva maga után. ..
Bitliszbá után "MCM" Sanyoszt kértem meg egy bemutatkozásra. Két éve volt már egy visszatekintés, de még mindig kevesen tudják Sanyoszról, hogy...  Le sem merem írni, hogy mikor kezdtem a futást. Egy kis segítség:  Budapesten felavatják az ország…..