Regisztráció Blogot indítok
Adatok
superz

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttál mostanában parlamenti közvetítést? Ismered a lakóhelyed politikailag aktív helyi arcait? Furcsálltad, hogy miért lehetett két ilyen színvonaltalan jelölt az amerikai elnökválasztáson? Feltűnt, hogy helyi, országos, és talán globális szinten is hülyülnek és öregednek a politikusok? Ijesztő…..
superz 2016.11.30 22:19:46
@Jakab.gipsz: csak liberális demokrácia van. Nincs másmilyen. Ettől még lehetsz konzervatív vagy szocdem a demokráciában. Maga a liberális jelző a demokrácia szó előtt felesleges. Az illiberális demokrácia az nem demokrácia, az valami egészen más jelenség. Igazábó értelmezhetetlen szóösszetétel. Ha nincs törvény előtti egyenlőség, ha a személyes szabadságodban korlátoznak, akkor nem beszélhetünk demokráciáról. Nem összekeverendő a gazdasági liberalizmussal!
És még mielőtt belemennénk egy meddő vitába: szerintem te egy full kretén, gernictelen, ostoba fideszbérenc vagy, akivel nem fogok vitába szállni. Egyszerűn te egy született vesztes vagy, aki mindenkit hibáztat a szánalmas kisiklott életéért csak önmagát nem. Ezt vedd nyugodtan sértésnek, mert annak szánom. Le is köpnélek csak nincs elég túrhám. És addig örülj, amíg a liberalizmus nyomokban még felfedezhető, utána nem marad más, mint a putyini út. És ha erre bármit is válaszolnál, akkor emlékeztetlek, hogy a szabad véleménynyilvánítás is liberalista vívmány. A kussolás a te osztályrészed.
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
superz 2016.11.04 11:56:05
@toportyánféreg: ilyenkor a rendes ember ezt leszarja. a következő lehetőségnél sávot vált -nem fékez be, nem alázkodik meg és nem furakszik be a két kamion mögé. Majd az elsuhanó autós felé dob egy puszit. Eredmény: te nyugodt maradsz, őt elviszi az infarktus.
Orbán rendszere ellen a nyilvánosság az egyik legkeményebb fegyver és a világban ezért a nyilvánosságért mindenhol meg kell harcolni.Papp Roland írásaTegnap ebéd után elsétáltam a munkahelyemről tüntetni az Európai Bizottság épülete elé. Tüntettünk százan-százötvenen, főleg magyarok (de voltak…..
superz 2016.10.21 11:38:21
@Mérnork:
Nyomikám! Péntek estéről szombatra virradóra nem szüntetnek meg gazdasági okok miatt még egy lángosost sem.

Ti orbán bérencek két dologban tévedtek:
- hogy többségben vagytok
- és minden másban.
Rengeteg meglepő dologgal találkozik az egyszeri európai az Egyesült Államokban, ezek egy része mondjuk magyarként szinte értelmezhetetlen, és itt most nem csak a gasztronómiai furcsaságokról van szó, hanem a készpénz folyamatos visszaszorulásáról, vagy akár a munkahelyi…..
superz 2016.08.31 15:34:36
@para_noir:

Én egy nagyon szegény családból származom. A szüleim végtelenül egyszerű emberek. Ráadásul egy kis faluban nőttem fel. Minden kondicionálva volt ahhoz, hogy elcsesszem az életem. Mégsem tettem, bár nem tartom magam sikeresnek és nem lettem kőgazdag. 40 éves vagyok, 18 éves korom óta a saját jövedelmemből élek. Munka mellett szereztem két diplomát és két idegen nyelvét beszélek. Megteremtettem egy elfogadható életminőséget. Köszönhetően annak, hogy bármennyiszer is (nagyon sokszor) padlóra kerültem, mindig megpróbáltam felálni.
Nagyon sok lemondással járt. Amíg mások nyaralni jártak én egyetemre és dolgozni. Szabadságom tanulásról, vizsgákról szóltak. Amíg mások új autót vettek én nyelvórákat. Rengeteget olvastam, képeztem magam, hogy valahogy kikerüljek abból a mocsárból, ahova beleszülettem. Aztán szépen lassan összejött. Ma már nem élek Magyarországon, mert ennél a fiam többet érdemel és nem az anyagiak tekintetében.
Éleg sok kifogást hallottam már életemben -én is együtt élek velük, sajnos-, hogy azt mondjam neked, hogy amit írsz az bullshit. Ha nem vagy rohadt gazdag, akkor tanulj. Szerezz szakmát, tanulj meg egy nyelvet rendesen (felsőfok+) és gyere utánam. Ha nekem ment, neked is fog.

Tanulság: Madách - Ember tragédiája- utolsó sor.
superz 2016.08.31 17:13:18
@Pierr Kardán:

Örülök, hogy jól érezted magad nyáron, de én munka mellet végeztem, mint ahogy írtam is. Tehát én finanszíroztam a költségét és a szabadságom terhére maradtam otthon tanulni a vizsgákra, anyagot gyűjteni stb. Szóval a végére sem szabadságom, sem pénzem nem nagyon maradt nyaralásra. Plusz fizetnem kellett a megélhetési költségemet. Nyaralásra nem igen jutott.
Persze nincs problémám azzal, ha valakinek a szülei támogatják a gyerek iskoláztatását, anyagi támogatást nyújtanak elindulni az életben. Nekem is ez a tervem a saját gyerekemmel. De szülői háttér nélkül is mindez megoldgató, csak több lemondással jár.
(Jó-jó, sörre és csajokra mindig volt, nem picsogok)
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
superz 2012.11.13 19:53:53
@Arturo:
Kedves Arturo,

annyira háttal állok a történetnek, hogy még az angol szótárat sem sikerült feltennem.
a firmware verzióm: v2.02HU
Ez egyáltalán jó verzió. és ha igen, akkor mi a következő lépés. (egyelőre az angolt szeretném feltenni és utána a németet)
köszönöm segítséged.

Üdv.,
superz
superz 2012.11.17 07:39:10
@Arturo:

Köszönöm szépen a segítséget. Túl sok kompromisszum lenne, maradok aa mostani beállításnál és a kézi szótárazásnál :-)
labdabiztos EB a karónál 2011.10.15 08:43:00
Véget ért egy újabb nemzetközi torna selejtező-sorozata, ahol legjobbjaink nem tudták kvalifikálni magukat a sorozat főtáblájára. Ezt a mondat-panelt gyakorlatilag bármelyik nemzetközi torna selejtező-sorozata után leírhatjuk, az esetek 99%-ban fedi is a valóságot. Ez után jöhet…..
Az összefoglaló alapján nekünk a gólokat leszámítva nem volt helyzetünk.  ..
  ..
Rázós meccs lesz. Rudi egyszer villan, fejjel. De lehet, hogy Juhász. A lényeg a villanás.Moldávok kapufáig jutnak. Szünetben a moldáv gyúró Egervári mesterre rásóz egy akciós medve bekecset. Ez rajtuk már nem segít.0-1Ismét lehet reménykedni. A finn rokonok a befagyott…..
Zsigmond 2011.09.04 21:22:00
 És ilyen volt a 4. születésnapi partym..  ..
Zsigmond 2011. szeptember 2011.09.04 19:24:00
 Sziasztok! Üdvözöllek titeket az első blogomon. Képeket és filmeket fogok ide feltölteni (na jó Apu kicsit segíthet).Látogassatok meg gyakran! Puszi Zsigi  Egy szülinapi képpel kezdünk.Ez még persze csak áprilisi.     ..