Regisztráció Blogot indítok
Adatok
escaramujo

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sok esetben valóban nagyon zavaró és idegesítő lehet a helytelen nyelvhasználat, de nagyon fontos a tolerancia! Gyakran mégis azt tapasztaljuk, hogy a magasabb iskolai végzettségű emberek “kijavítanak” bennünket. Nincs olyan ember, aki “hibátlanul” beszélne. Mert, pl.…..
escaramujo 2013.08.07 19:14:39
@Momina: mi úgy mondjuk: ne denceldd össze
zemplén környékén elterjedt, hogy ha mondjuk megyünk nagymamáékhoz, azt úgy mondjuk: megyünk nagymamáéknál
A kínaiak nemcsak a bugyicímkéket készítik fordítógéppel, a BNV-n is ezt a humoros fejlesztést használták, ami óriási örömöt okozott WWarlocknak és nekünk is. A hajtás után a pompás ártáblázat alsó része látható. Az idei BNV egyik pavilonjában 3-4 ország mutatkozott…..
escaramujo 2009.09.21 12:29:10
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
escaramujo 2009.07.10 10:24:12
@Igazi Trébics: azért ne keverjük már az önkéntest a magánnyugdíjpénztárral. Azért önkéntes a neve, mert önkéntes. A magán meg azért magán, mert csak közvetve nyúlja le így az állam a pénzedet. ÉrtEDE?
A Homár Brüsszelben tölt pár napot, és talán sikerül találkoznia Meglena Kunevával. Ha összejön a randi,  a saátjaim mellett szívesen felteszem neki a Homár-olvasók legjobb kérdéseit. Rajta, tessék bátran kérdezni lent a kommentek között!  ..
Eme kedves mondatot mostanában divatos használni, főként azok szájából hallani, akik úgy érzik, cigányok között élni rossz, ergo nekik nem lehetnek olyan jogaik (a már megszerzetteken túl), amikért tüntetni érdemes volna. Mi több, a már megszerzett jogaikat is valamiképpen…..
A kórházban indítunk, Pratt veszekszik valakivel telefonon, Morris meg számol erősen. Érkezik egy új medikus, akit Pratt elsőre Morrisra tenne, aztán Morris heves ellenkezésére inkább Gatesre sózza. Morris tovább számol, a betegei életkorát adja össze, mert szerinte, ha a…..
Az első 5 részben a legfontosabb szereplőket megismertük, és ott tartunk, hogy a Gilmore lányok diszkrét pasizásba kezdtek. Lorelai Rory tanáráról álmodozik, Rory pedig az Új Srácról, Deanről, tehát tanácsos lenne sürgősen beszereznie egy létrát, mert lassan már csak…..
hogyvolt NCIS 4x02 – A szökés 2008.03.11 09:44:00
Egy játszóházban indítunk. A jó öreg Tobias Fornell ügynök békésen figyeli, ahogy kislánya rajzolgat, amikor odalép hozzá egy titokzatos idegen. Fornell benne egy régi gyilkosra ismer, akit Gibbsszel együtt fogtak el jó pár évvel ezelőtt, és akinek nagyban a börtönben kéne…..
hogyvolt NCIS 4x01 - Shalom 2008.03.04 10:32:00
Washington, napfényes reggel. Ziva David különleges ügynök jókedvűen munkába tart. Nem tudom, mivel indíthatta a napját, hogy így pörög, lazán kerülgeti jobbról-balról az autókat. A lámpa pirosra vált, megérkezik mellé egy motoros, amiről neki igen érdekes emlékek törnek…..
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
Posztban sirattuk el a Soroksári úti malomipari boltot, ahol sokféle - például lisztérzékenyeknek való - lisztet lehetett kapni olcsóért. Az élet így tavasz közeledtével azért tartogat némi reményt. Ezt a levelet kaptuk ugyanis az imént. A bolt az idei bénanévverseny esélyese.A…..
Egy újabb naiv ügyfél, akinek az a legnagyobb baja, hogy nem hagyják vásárolni. Szegény Gaborrobbal komolyan együttérez a Homár, hiszen ő aztán nem tehet róla, de bioritmusa valahogy mindig akkor veti MOL-kútra, amikor az műszakváltás miatt zárva van:Szeretnék megosztani veletek…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
Volt a papámnak egy tömegközlekedés-fóbiás ismerőse, aki több éves, sikeresnek számító kezelés után az orvosa tanácsára felült a metróra, hogy a második megállónál a szerelvény óriás vészfékezéssel elcsapjon egy öngyilkost. Közel sem ilyen durva Zsolt kalandja, annál…..
A Homár szereti az egzotikus ételeket, így biztosan kifőzte volna a nyomokban rovarokat tartalmazó barnarízst, de Droopy válogatósabb: Bár, mint tengeri élőlény, Te nem vagy rizsfogyasztó, de talán okulás lehet a többiek számára, akik a hagyományosnál egészségesebbnek mondott…..
escaramujo 2007.10.01 14:38:30