Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyne

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ha utálod a dízelt 2012.05.04 06:10:00
Csendes, még bőven takarékosnak is nevezhető. És kombinak hűdemekkora! Ja, hogy dízel? Észre sem fogod venni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Kínában csak nézek 2012.04.10 09:00:00
Kína a kifogyhatatlan élmények tárháza. Mindegy hányszor, mindegy ki van ott, mindig képes újat mutatni az autós embernek. Ezúttal Svéd olvasónk küldött egy érdekes, képes beszámolót. Úgy alakult, hogy két hetet Kínában  - vidéken - töltöttem anyóséknál.  A…..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Tyne 2012.01.19 09:33:09
@dennisthemenace: igy van 6 honap jol tudod,MOT kell es persze angol biztositas es be kell fizzetned a road taxot de nagyon konnyu elintezzni az angol rendszamot kb nem tart tobb idobe mintha vennel egy lejart mot kocsit amin nincs road tax se.Ja meg van egy plusz koltseg a rendszam ha jol tudom de nem akkarok hulyeseget irni a Halfords ban 12 fontert tudsz csinaltatni de az uj forgalmit ingyen kapod meg postan 2 hetten belul.Ha valakit erdekel akkor a Dvla ben kell erdeklodni kolegamnak honositotuk az autojat nagyon rendesek voltak.
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
Tyne 2011.10.21 10:36:15
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Teljesen igazad van koromnal fogva es hogy eleg koran elhagytam a hazamat 13 eves voltam 1994 ben ezert sajnos ami az en hibam nagyon helytelun irok magyarul ezert bocsanat es ha nem derult volna ki a hozzaszolasombol hogy honfitarsam aki kulfoldon dolgozik es meg szeretne tartani a Magyar lakcimet azt mikent teheti meg az orszag torvenyei szerint es attol hogy valaki kulfoldi rendszamla jonn haza attol peldaul ugyan ugy fizzese ki az autopalya dijat parkolast stb meg egyszer bocsanat a helyesirasi hibakert.
Tyne 2011.10.21 10:50:14
@BenFranklin: Ez teljesen igy van ez a burokracia ebben egyet ertek minden torvenynek vannak kis kapui.
Tyne 2011.10.21 11:02:47
@HK417:17 eve elek kint angol billentyuzetel irok megint mindenkitol elnezest kerek a helyes irasi hibakert inkabb mostantol csak olvasom a hozzaszolasokat.Nem felvagasbol irtam hogy kint elek de aki gyerek koraban kerult kulfoldre mint en azt tudja, hogy sajnos el lehet felejteni sok mindent pl magyar nyevltani szabalyokat stb de igyekszem potolni a hianyosagaimat.