Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nneirda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egyszer ugyan már bevallottam nektek, mennyire szeretek takarítani, de attól tartok, akkoriban nem voltam teljesen őszinte. Van ugyanis egy helysége a lakásomnak, amivel abszolút hadilábon állok, aminek kipucolásához össze kell szednem minden erőmet, megtámogatva lelkemet…..
isolde Főleg szoptatás 2013.06.18 14:38:18
Elmondom, mivel idegesített még szegény jólelkű anyósom, azt csinálta, hogy amikor szoptattam, pár percig megállt az ajtóban és nagy-nagy szeretettel nézte a meghitt jelenetet, majd minden alkalommal elmondta, hogy igen, hát ez a legjobb dolog a világon. Nem mondtam meg neki, de itt…..
isolde Oversharing 2013.05.14 10:33:43
Én egyébként sose fogadtam meg olyasmit, hogy majd nem fogok egyfolytában a babáról meg szoptatásról meg pelenkákról beszélni, sőt, dühös voltam, amikor valaki meg akarta velem ígértetni, hát én arról beszélek, ami épp foglalkoztat, bocs. Majd nyilván lezajlik ez az időszak…..
Többször szó esett már korábban arról, hogy nem igazán hiszek a készre lakberendezett otthonokban. Abban igen, hogy mondjuk életünk jelenlegi állása szerint így vagy úgy néz ki a lakásunk. De ez egy folyamatos változásban lévő transzformáció, amit akár egy asztalra tett…..
nneirda 2011.09.19 23:29:01
Lezárult az idei nagy blogverseny, a Goldenblog, és most úgy érzem magam, mint régen egy-egy szigorlat után: egy hangyaf@sznyit bekúszott az ürességérzet. Most akkor ennyi volt? És akkor most hogyan tovább? Legyenek olyan témák a blogon, amelyek még eddig nem voltak?…..
Elértük a 3000-es klubtagságot a Facebookon, aminek nagyon örülök, sose hittem volna, pláne, mikor elkezdtem ezt az egészet csinálni, köszönömköszönöm, elsősorban nektek, aztán a barátaimnak és a szeretteimnek, akik türelmesek velem, pedig tőlük veszem el az időt, hogy a…..