Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spacemonkey

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
Jácint krónikás tollából:Azt nem tudom ki szereti, de jó neki mert nem magányos mikor egyedül ül a wc-n és olvasgatja az illatosító használati utasítását szlovákul persze, mert a multikulti fontos! Utálom a sok törököt! Te is látod mit csinálsz, délben eszel ebédet, már…..
A kormányszóvivő délutáni sajtótájékotatóján közölte: rémhírek terjengenek arról, hogy veszélyben van a lakosság banki betétállománya. […] Közölte, a kormány minden eszközzel vizsgálni fogja, hogy kik állhatnak a rémhírterjesztés mögött. Igen, én terjesztem,…..
Spacemonkey 2012.01.07 16:39:55
@városjáró: :) okos vagy! Rohadj meg te is! :) De ha nem elég, hát gyere ki a hóra és szájbaverlek élesben. Egyedül... Ha már indulatposzt... Pontosan az ilyen buta gyökerek miatt ragadtam billentyűt, de mind hiába! Futás a vesztedbe, indulj hamar! :)
Spacemonkey 2012.01.07 17:30:12
@Kiskertész: Azt kell mondanom, hogy igazad van. Mondhatnám, hogy dühös vagyok én is, meg lehetett volna finomabban is, stb. De tény, hogy szintén dühös és arrogáns voltam. Távol áll tőlem ez az attitűd, de mégis kihozta belőlem ez a poszt azt, hogy a véleményemet ebben a stílusban fogalmazzam meg. Részben méltatlan, részben nem volt elegáns. Megtörtént. Vállalom. A mondanivalóm azonban változatlan. Az erőszak erőszakot szül, és erre van most a legkevesebb szükségünk.
A legtöbb mondással, szólással az a legfőbb probléma, hogy annyira elcsépeltté váltak a rutin szerű, nem magyarázott használatok során, hogy valódi jelentésüket, értelmüket nem látjuk, sőt már nem is keressük. Pedig talán ez az a mondás, ami napjainkban mindennél igazabbnak…..
Spacemonkey 2011.12.25 16:23:21
@Polló László:
Teljes mértékben egyetértek! Annyit azért finomítanék, hogy nem jogként kellene az őszinteségnek megjelennie társadalmunk életében, hanem egy olyan kikerülhetetlen feltételnek ami nélkül eleve öndefiniáltan is csak pusztulásra ítélt rendszercsökevények hozhatók létre. A legtöbb ember még mindig befelé hazudik. Ezért esik nehezünkre elfogadni a dicséretet, kritikát, az életet és a halált. Mindezt csak azért, mert még csak beismerni sem vagyunk hajlandók, hogy hazudunk magunknak. Akár azt, hogy Isten teremtett minket, akár azt, hogy Xenu vagy más UFÓ-szökevények, akár azt, hogy fogyatékos majomhalbékák vagyunk (Mrs. Garrison evolúciós konklúziója/South Park). A tények makacs dolgok (ahogyan Virág elvtárs is folyton bizonygatta a Tanu-ban), és ez igaz. Egy ágyúgolyón maradt zsíros ujjlenyomatban tenyésző baktériumtörzs minden tagja, joggal érezheti, hogy saját végtelen Univerzummal bír. Ami igaz is, mert mondjuk hogyan is magyarázhatjuk meg nekik, hogy mi az az ágyúgolyó, vagy mi az hogy ágyú, vagy fém, vagy lőpor, vagy ember, vagy háború, illetve, hogy kik azok a svédek és mi a bajuk a cári Oroszországgal... :) És ekkor még nem is tudják, hogy az ágyúban vannak-e még vajon, vagy már rég becsapódtak. Sajnos sötét korban élünk, sötét árnyakkal. De azt gondolom, hogy ez inkább motiváló, mintsem deprimáló kell hogy legyen. Akarni kell fényleni. Izzani, világítani. Ez szép cél lehet. De ehhez pontosan tudni kell, hogy pontosan mekkora is a sötétség! Szerintem.
Jácint krónikás tollából:   Új modern épület áll a fakanál! Nem lehet mérni tudni e! Elkeserítő, hogy ezért mentünk annyit fel és le majd újra fel majd leestünk, de nem álltuk volna ki, hogy ez lesz belőled. Mindenki ellátmány a maga férge! Nem? Aztán mikor én…..
Végidők Krónikái, Falak 2011.10.14 02:17:00
Évezredes késztetésünk, hogy rejtett társadalmi agorafóbiánkat különböző méretű és formájú falakkal próbáljuk tünetileg kezelni. Félünk a nyílt tágas terektől, félünk az elemek pusztító erejétől, az ismeretlen élőlényektől, az idegenektől, betörőktől,…..