Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezedaszádelé

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatért az ember. Újabban Mr Bustaval pörög, kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak össze ..
kezedaszádelé 2012.08.05 17:28:46
@mcryan_: Magyar vagy magyari nagyon nem mindegy. Két külön kategória ...
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Az év első pártpolitikai híre szerint Szájer József lemondott minden pártfunkciójáról, mondjuk úgy, hogy a "nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani alapon". Korábban a feleségét az Országos Bírói Hivatal elnökének választották. Ez egy tisztességes lépés…..
Alig pár napja futotta körbe a világot az alábbi kis videó, amely december 18-án készült Katarban. Államünnep ez a nap, ekkor alapította meg Sejk Jassim Bin Mohammad Bin Thani Katar Államát. A kicsi, 10 360 négyzetkilométeres ország kőolajban gazdag, az életszínvonal magas.…..
kezedaszádelé 2012.01.01 17:59:51
@GYUSZI BACSl:

Ilyen Wartburg játékautóm( zsinóros távos) volt gyerekkoromban.
Apám hozta ötösével, még szirénázott is, állat jól nézett ki.
Kár hogy vagy 1 nap után megadta magát, de annyira imádtam, hogy még most is élénken bennem van:)
Október 23-án bejelentettük, tegnap elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Jelölnéd…..
kezedaszádelé 2012.01.01 13:30:25
@Mária:

Az index körüli blogszféra alaposan az index által kiválasztott népség(néhány címlappal bárkiből sztárt lehet csinálni), a blogketrec pedig alaposan szerkesztett tartalom. (ettől függetlenül nagyon sok mindenben igazuk van), de azért azt kijelenteni, hogy ők valamiféle közhangulatot tükröznének túlzás.
És ez amúgy kiderül minden szervezett eseményen, ahová pont annyian mennek ki mint a 2006 utáni tüntikre. 5-10000 ember.

Ez kb. az a mindenkori aktív embertömeg akik mindkét oldalon jelen vannak és annyira rosszul érzik magukat a (mindenkori) kormányzástól hogy hajlandóak tüntetni.
A tömeg ugyanakkora, a különbség az , hogy jelenleg a (szélső) bal liberális tömeg éri magát elnyomva, nem a jobberek. A kuruc info szerepét akármilyen furcsa, de jelenleg az Index tölti be, aki nagy nyilvánosságú teret ad a tüntetők véleményének.

Az emberek nagy része nem mozdul, mert őt közvetlenül nem érinti a változások 99%-a . Az árakat eddig is emelték, a sajtó eddig sem volt szabad, és a kormányzó párt eddig is azt csinált a parlamentben amit akart(más keretek között de a kis ember szempontjából ez tökmind1).Az ellenzéki sajtó meg a saját híveknek szól, az ATV, Index olyan embereket fűt akik sosem voltak Fidesz szavazók.
A semleges kiábrándult szavazókat sem a hisztériakeltéssel, sem a hisztériakeltéssel kombinált gunyorossággal nem lehet aktivizálni, főleg ennyi alaptalan(nak látszó)farkast kiáltás után.
kezedaszádelé 2012.01.01 14:10:32
@stevie-w:

mondjuk ez a jegybanktörvény is megérne egy misét...
egy hónapja a görög csőd előtt a Németeken kívül majdnem minden Európai vezető arról nyilatkozott, hogy az EKB-nak kellene megvenni a görög részvényeket.

A jegybanktörvény kb. ugyanezt a célt szolgálja hazai viszonylatban.Az MNB-vel kívánják megvetetni az adósságot ami persze többnyire rossz( bár lennének középtávon pozitív hatásai) de mégiscsak ugyanaz amit egy hónapja az EU vezetői akartak.

Ezt mint valami diktatúrára jellemző elemet bemutatni hazugság.
kezedaszádelé 2012.01.01 16:50:55
@Mária:

ebbe most szerintem ne menjünk bele mert messzire vezet,röviden a terv inkább az, hogy a jegybank joga van pénzt teremteni, tehát az adósságot inkább frissen nyomtatott ropogós pénzzel akar(hat)ják megvenni, és így elinflálni az adósságot.

+ ami a jegybankban van 30M euró az majdnem teljes egészében IMF hitel sokkal több mint amennyit mi fel akarunk venni

++ Az MSZP-SZDSZ egyszer már a DEMOKRÁIA jegyében simán ugyanúgy elköltött egy adagnyi jegybanki tartalékot, meg is lett az eredménye, szét is shortoltak minket.(Igaz ők kevesebbet hagytak a kasszában, mint amennyit a FIDESZ tervez,)
no emisszió Rékasi és a petárda 2011.12.31 11:10:28
Sajnos nem tudom pontosan, szó szerint idézni Rékasi Károlyt. Definíciója a megfelelő tűzijáték-rakétáról valahogy úgy szól: legyen minél fényesebb, hangosabb és magasabb. A közismerten agyhalott celeb ezt annak kapcsán fejtette ki az egyik kereskedelmi tévé közszolgálati…..
Subba Híradó a közeli jövőből 2011.12.30 15:00:00
Valami ilyesmi lesz, jobb esetben.  via..
via FB..
kezedaszádelé 2011.12.06 21:10:55
@Viktus:

szerinted az elmúlt 20 év ebben a városban rendben volt?
Az aluljárók rendben voltak?

gyorsan számold ki, hogy hány ilyen kiszállás árán lehetne venni egy inkubátort...

Ne vegyük fel a vastagbőr kocsmatöltelék alsó tagozatos szellemi szintű félrészeg hőbörgőüzemmódját.
kezedaszádelé 2011.12.06 21:22:52
@Viktus:

Az volt a kérdés, hogy rendben voltak e az aluljárók az elmúlt 20 évben , és nem az, hogy Brüsszelben hogy érezted magad.(vagy aki mesélt róla)

A csövi elkergetésére eddig nem volt elég a közterületes. Az a kurva nagy tolerancia ami eddig volt arra volt jó, hogy minden rohadt reggel egy fél város próbált egy levegővel átjutni az aluljárókon.

A borsodi öregeket nem azért ölték meg mert Budapesten elkergetik a csöviket és ezért nincs rendőr:)Bár tudom, hogy az ilyen populizmus és az szimpla magyarázatok arra a legjobbak, hogy az egyszerű rétegek is úgy érezzék, hogy értik a világot.
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
kezedaszádelé 2011.09.03 16:24:20
@gyvy: @Garp: @Polly-pudli-pötty:

Köszönöm a válaszokat.
6-700.000 e környékén keresek, és marad még úgy 200 a zsebben a szerelőre.

A méret nem szokatlan hasonlót vezetek most is. 300.000 km óta.

A hátsó kerék mit művel? farol? elakad? kitör? mennyi és milyen gyakorlás kell? mi a különbség az első kerekeshez képest?
Mennyire akadályoz a mindennapi közlekedésben?
nem kezdő vagyok csak még nem vezettem hátsókerekes autót hosszútávon:(