Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HD89

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is lesz két Főzdefeszt (vagy több is), az első konkrétan június 6-án kezdődik és június 9-én este ér véget!..
Vagy ahogy YuWen mondaná, ko, papil, ollor. Az olló végére azért rakja az R-et, mert tudja, hogy valahol benne van az az r betű a 3szóban, amit ő nem tud kiejteni. De megnyugtattam, hogy az r még nagypapámnak sem megy, pedig ő már egy ideje magyarul beszél.(a bejegyzés tartalmaz dőlt…..
kínai zöldségmix made in ... 2011.09.25 06:31:00
? Blogot írok.Da hu tong, Tianjin egyik híres piaca. Lehet itt kapni ruhát, cipőt, lakberendezési tárgyakat, szőrmét, körmöt!, ékszereket, táskát, tehát (a szartól repülőig) mindent.A képen balra sárgadinnye árus, még nem próbáltam, de azt mondják finom. Jobbra kéregető…..
Ide küldhettek nekem levelet, csomagot, sok szépet és jót, napsütést, kék eget, csillagokat, kényelmes párnát, puha matracot, konyhát (mert az még mindig nincs)! :) Amit akartok! Feladhatjátok magatokat postán, én erre gondoltam, szóval: INTERNATIONAL EXCHANGE CENTER1220…..
kínai zöldségmix szülinapozás 2011.09.12 06:42:00
Óráim minden nap 8-12 vannak. Ez 2 tanórát, mármint 2*2 órát jelent minden nap. A tanárok kedvesnek tűnnek, már mindenkinek adtunk fantázia nevet (ennyi kínai nevet képtelenség megjegyezni).Csütörtökön volt a szobatársam születésnapja, meghívott minket vacsorázni. Orosz…..
Enni. Eszek ám, főleg akkor, ha szerencsém van és jól bökök az étlapra, na jó, igazából mindig megfontolt döntést hozok és egy két írásjelet, vagy vonást megértek a kaja nevéből. A következő néhány kaját értékelem is, 1-10 * -ot lehet szerezniük, az 1* a legrosszabb, a…..
Megérkeztem!!! Az út kalandos volt és igazán alvásmentes. Nehéz volt a búcsú az otthontól és Tőletek. (L)           Az első meglepetés a Budapest-Kijev vonalon közlekedő 45 fős kisgép méretei voltak, meglepően kicsi volt és…..