Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemhibatlan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..
nemhibatlan 2011.09.03 12:18:59
@_lol_: Mennyire szubjektív tud lenne a megítélése az 1%-nak. 10-szeresen magasabb, mint a majdnem semmi, ez igen! A bank szempontjából egy ilyen típusú számlákon elhelyezett pénzek kb. 70-80%-a igenis lekötöttként értelmezhető, mert nem nyúlnak hozzá az emberek, tehát a rá fizetett kamat az így is, úgy is kaki.
nemhibatlan 2011.09.03 13:33:44
@_lol_: Azt gondolom nem vitatkozunk semmin, a bank az a része a társadalomnak, amely kizsákmányol, a többi pedig tűri ezt, pont a végére. Tudod a bank a legitkábban fizet ezekért a promós ajándékokért azoknak a multiknak, akik szintén reklámként és a jövőbe vetett hitként dobálják a fiatalokra a vackaikat, sokszorosan térül meg mindannyiójuknak.
nemhibatlan 2011.09.03 15:40:40
@ariadne: Valóban nem csak ez a gond velük, hanem az, hogy Magyarországon vertikális a kapcsolat bank és ügyfele között. Igazi verseny pedig már nincs, ügyesen egyeztetik a kondíciókat hosszú távra, nem érdemes ugra-bugrálni havonta közöttük, végül úgyis ugyanoda jutsz.
Továbbá hazudnak, azon a gondolatmeneten haladva, hogy perelj csak be, majd meglátjuk 2-3 múlva. A hazugság pedig nem kizárólag az Ő privilégiumuk, ezt látod minden hírdetésben, a TV-ben, a politikában stb. Akinek pénze, hatalma van, az hazudhat, lophat, csalhat, a bankok is ide tartoznak erősen.