Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PACALT

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múltkor ugyan volt már egy olasz melós cikk, de ez egy másik. És szerintem egy lényegesen jobb írás. Köszönöm Tom Bizkitnek. Az általam bemutatott játékokról készült cikkeknek mindig örülök, egy másik véleményt olvasni tényleg érdekes. A szülinapi különleges videón…..
Sajnos egy nem túl jó hírt közlök, az abszolút multiplatform NFS PS ugyanis elég gyenge járműfelhozatalt mutat, ami nem a minőséget, hanem inkább a mennyiséget illető jelző. Mindenki döntse el, hogy jó vagy rossz, de szerintem kevés ez a 9 kocsi, és ráadásul nem tudom, hogy…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..