Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahogy_en_latom_a_vilagot

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Mindig úgy kell írni, hogy az külalakra kellemes legyen és tartalmi szempontból feddhetetlen látszatot szüljön! Az írást ne tévesszük össze a szavakkal, az írás több, mint a szavak lapra ontott tömkelege. A szavaknak van dallamuk, az írásnak van formája, egyik egy keretrendszer,…..
 Kedves Olvasóim (akik egyre többen vagytok), aktuális témánk az élet értéke. Ehhez meg kell vizsgálni, hogy mi is az, hogy élet, mi is az, hogy értek és hogyan lehet az élet érteket definiálni.Márai ezt írja: "Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az…..
Kedves Olvasóim! Egy idézettel kezdenem, ami a "Bennfentesek" című filmben hangzott és így szól: "Miért kellene többet fizetni egy pénzügyi mérnöknek, mint amit egy valódi mérnöknek fizetnének? Egy igazi mérnők hidakat épít, a pénzügyi mérnök pedig…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Kedves olvasóim!  Úgy döntöttem, hogy képletesen szólva tollat ragadok és próbálom a sok tíz eves tapasztalatomat megosztani veletek. És miért? - kérdezhetitek tőlem...akar egyenként, akar egyszerre. Azért mert gondolkozom, ez a létem, elemzek, szemlélődöm,…..