Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gavara

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte naponta érkezik a hír, hogy 3-5 perben nyertünk valamely bank ellen. Ma például a Hitex, AXA és a Banif is elvérzett a bíróságokon. Így a csoprtunkon belül ( https://www.facebook.com/groups/devizashitelremegoldasvan/ ) is egyre jobban eltolódik a hangsúly arról, hogy…..
Gavara 2014.05.19 18:10:09
@bankvezér: Léhmann ügyvéd mindig így fogalmaz: kéri a szerződés semmis szerződéses feltételein alapuló érvénytelenség megállapítását. Ez akkor olyan fából vaskarika?
Gavara 2014.05.19 19:21:01
@bankvezér: Kérem a Tisztelt Bíróságot arra, hogy állapítsa meg a ...Bank Zrt. alperessel 2007.09.12-én megkötött kölcsönszerződés szerződési feltételeinek semmiségen alapuló érvénytelenségét, valamint ennek jogkövetkezményeként állapítsa meg azt, hogy 2007.09.12-től, a szerződés megkötésétől kezdődően nem jelentenek kötelezettséget rám nézve ezek a semmis szerződési feltételek, és kötelezze alperest perköltség viselésére.
Gavara 2014.05.20 11:26:25
@bankvezér: azért van, amiben egyetértünk. Léhmann úr már a kezdetek óta azt vallja, hogy a szerződést deviza alapon kötötték, akkor azt az adós vállalta, tehát aszerint kell teljesíteni. Ezt "alanyiból" tudom, mert leveleztünk. Sokat tanultam tőle a keresetek formai kellékeit, követelményeit illetően, de nagy károkat okoz az adósoknak azzal, hogy csak az egyoldalú szerződésmódosítási (jellemzően kamatemelésre vonatkozó) kikötéseket támadja, holott a szerződések ezen kívül is több okból semmisek. A deviza már csak hab a tortán.
Köszönöm a segítséget!