Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JhonDoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 35. Adventi gondolatok 2011.12.03 00:05:00
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének második karácsonya következik. Feltéve, hogy a Nagy Orbán-féle Szabadságharc és Fülkeforradalomban (NOSZF) a Gergely-naptár nem kerül visszaható hatállyal a történelem szemétdombjára. Bár Orbán és Matolcsy a forradalmainkat és…..
JhonDoe 2011.12.25 10:39:48
@Mzperx: Mégis hogy gondolhatja ,hogy a pert követően Fapál úr munkába áll és gyermekeit neveli? Ebben az országban egy igazság van, a "naracs-igazság" miszerint a volt Államtitkár úr megvetendő, a nép ellensége. NINCS TISZTA BÍRÓSÁG! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkezendő évekhez a család minden tagjának!
Az önkéntes haderőre történő áttérés (2004. november 3.), amelyet a Fidesz is támogatott, a tömeghadsereg irányítási szervezetétől eltérő új vezetési struktúrát kívánt. A csak „Vízfejként” emlegetett honvédelmi és katonai vezetés nem kerülhette el sorsát. A…..
Viszkisdoboz 20. Feljelentem magam 2011.08.15 12:27:00
A hétvégém izgalmas munkával telt: tyúkólat építettem. Nemrégiben ugyanis tyúkokat és kacsákat vásároltunk, hogy a konyhakerttel együtt némileg olcsóbbá tegyék a mindennapokat. Éppen az új ól festésénél tartottam, amikor eszembe ötlött, hogy vajon nem lehet-e ebből bajom…..