Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miluiel

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi magunk is meglepődtünk, hogy mennyivel többen voksoltatok a gyerkőcökre, mint a gyűrűre. De végül minden elrendeződött, akadt, akit a szülőszobából szépen átkísértünk a templomba, és most már ugyanannyi lelkes író van mindkét csapatban.Hogy kik? És hol? Íme a…..
Miluiel 2012.03.14 17:00:17
Kedves érdeklődők, majdani és hajdani olvasók, múltbéli és reménybeli írók, és amúgy is, mindenki!Ideje előkeresni a zsebünk mélyéről a Malfoy-kúria kulcsát, beengedni a napfényt, leporolni a bútorokat, és újra belakni a Malfoy-világot. Ugyanis itt a tavasz, csicseregnek a…..
Most már tényleg vége!Megszámoltuk az érvényes szavazatokat (kétszer is), összeadtunk, osztottunk, szoroztunk, átlagoltunk, meg minden, és megvan a végeredmény.Most mondunk köszönetet mindenkinek, mert később már úgyis csak a számok és nevek lesznek érdekesek. :)Először is, az…..
Méltatlanul Mellőzött Párosok Versenye A verseny lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők olyan párosokat keltsenek életre, melyek egyik tagja talán népszerű, de a másik sokak szemében szálka. Hogy ez így is marad, avagy megismerjük a karakterek rejtett oldalát,…..
Miluiel 2011.10.03 10:00:28
A "Szerző kerestetik" játékunk véget ért.Örömmel jelentjük, hogy mindhárom csapat kiválóan teljesített, teljes és tökéletes válaszokat kaptunk, így mind megérdemlitek a plusz 5 pontot. A verseny továbbra is éles, most már minden az olvasók véleményén és a Ti…..
Miluiel 2011.10.02 11:47:35
Közeledik a publikálási szakasz, és, hogy megalapozzuk a hangulatot, három történetet hoztunk nektek, amelyek a két megszavazott pótkulcsra készültek. Hogy mik a párosok, és melyik Malfoyokról szólnak a történetek, az legyen meglepetés... ;-)Ahogy az is, hogy melyiket ki írta.…..
Miluiel 2011.09.18 17:53:39
A:

A
wwww. De aranyos! :3 De csak a vége.

Szegény Draco, és Lucious :( Imádtam a karaktereiket! Igazán, töményen, vérbelien Malfoyok voltak, a maguk gőgös sármjával és érinthetetlenségével :D

Bár azt meg kell hagyni nem tetszett, hogy Lucius is Lilyért volt oda, bár megértem. Nagyot röhögtem volna ha Molly Weasleyvel hoztad volna össze őt xDDD Nagyon nincs is más last genes nőszemély, aki szóba jöhet.

De Scorpius :3 Óóó zabálom :D Remélem sikerül neki megtörni Hugóval a családi átkot ^^

Pusz Milu KK tag (megtalálsz minket a merengő fórumán)

ui: Pávák? Agh Lucius jól kiszúrtad Scorp szemét!
Pont mikor még kicsi voltam, és hörcsögért nyavalyogtam anyának. Kitaláljátok mit hozott nekem haza? 3 nagy éti csigát! ... De örültem nekik :Đ
Annyiszor, annyi helyen elmondtuk, hogy szerintünk a kulcsok, amiket kitaláltunk a kihívásra, igenis jók és jól megírhatók, hogy joggal követeltek némi bizonyítékot. Ezért hoztunk nektek egy kis játékot az alkotási időszakra. Bemutatunk nyolc olyan kulcsot, ami végül nem került…..
Miluiel 2011.09.18 15:34:17
@Kyraper: A tiéd se semmi, de azért köszi :D Luna_L és Heteira írja őket? Vagy elnéztem megint valamit? :)
Miluiel 2011.09.18 16:04:09
@Kyraper: Jaj de jó :) Éjfél volt kiírva T.T nem hiszem h fenn tudok maradni addig T.T