Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BÉva

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, mért pont róla írok, amikor rajta kívül ez meg az meg még más is belefullad a Balatonba. Azért, mert kötődöm hozzá, azért. Zsebkendőket elő, szomorúság lesz.Az idei balatoni szezon egyik utolsó áldozatát Simon Józsefnek hívták, 24 éves volt, csütörtökön fulladt…..
BÉva 2011.09.01 23:56:51
Sziasztok!
Remélem, ez a jópár szellemileg-lelkileg sérült kommentelő már eléggé kifröcsögték magukat!

Hogy jön bárki is ahhoz, hogy nem ismeri, nem tudja mi történt, csak hall, vagy olvas egy elferdített történetet és ebből ítélkezik valaki felett??????

"Mielőtt elítélsz,vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat.Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet,éld át a fájdalmaimat,az örömömet.Tedd meg a lépéseket,amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön,amelyen én megbotlottam.
S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább,úgy ahogy én tettem.Csak is ezután ítélkezhetsz rólam,felettem.Akkor mondhatod, hogy ismersz!"

Józsi egy olyan fiatal volt, aki küzdött, nem várta a sült galambot, dolgozott, tanult, és otthon is helyt állt!
Bátyját nem olyan rég vitték intézetbe, és igen, szeretett volna újból gondoskodni róla, kereste a jobban fizető, biztos munkahelyet, neki tervei voltak!

Azon agyalhattok, h hová lett a 2 millió, szerintetek az elég volt a kamatos tartozások kifizetésére, a gyógyszerekre, kezelésekre??

100%-ban biztos vagyok abban, hogy nem lett öngyilkos!!!! Ismerem, és szerintem a hőségtől lehetett rosszul, azért eshetett a vízbe, hisz előtte pár nappal panaszkodott az egészségére...jegyezzétek meg, megszólhattok bárkit, de ti is könnyen ugyanúgy járhattok! Utólag könnyű okosnak lenni, de még senki sem ült le, mielőtt elesett volna!

@Baumann Simon Adrienn, fogadd őszinte részvétem!
BÉva 2011.09.02 12:10:16
@neoteny:
Kedves Neoteny.
Nekem, emlékeim szerint kb. 4 hónapja mondta, hogy Árpi Intézetbe került. Végülis ez nézőpont kérdése, hogy "már egy ideje", vagy "nem olyan rég".
A házról valóban lemondtak, és eltűnt a hitel, viszont a közös költséget, és más szolgáltatói tartozást viszont ki kellett fizetni.
Józsi nem kérte a 2 milliót! Ő csak annyit szeretett volna elérni, hogy az önkormányzat utaljon ki nekik egy bérlakást, ugyanis amíg nem fordult a médiához, addig elutasították, nem foglalkoztak vele. A Zalai Hírlap, és olvasói fogtak össze, hogy segítsék, támogassák, és nem Árpikát, hanem Józsit.
Sajnos a média ráharapott, hisz adott volt egy fiatal srác, aki nem dobta be mindjárt Intézetbe a bátyját, mikor magukra maradtak, hanem teljes erejével megpróbálta gondozni. Adott volt minden az olvasottsághoz, amihez lehet(ett) elvenni, hozzáadni. Most sem kérte senki, hogy szerepeljen az újságban, tévében! (remélem a temetésre nem jönnek el!)
Ismertem, nem vagyunk sem rokonok, sem nyakon lógós barátok, hanem egyszerűen egy nagyon kedves, őszinte ismerősöm volt, akivel sokszor összefutottunk, beszélgettünk. Ha te is ismerted volna, egy ritka értékes embert vesztettél volna el. :(
További szép napot!