Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexqq

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyolcadik, befejező évad után egyértelműen kijelenthető, hogy hatalmas siker már nyolc esztendeje George R. R. Martin különleges regénye (A tűz és jég dala) és az abból készített, HBO által "megrendelt" sorozat, David Benioff és D. B. Weiss rendezésében. Címe: Trónok harca. A sokszereplős,…..
alexqq 2019.05.24 06:59:35
@Pour le Mérite: te aztán képben vagy a történelemmel :)))
FIGYELEM, KOMOLY SPOILER-VESZÉLY! Nos igen, az a véleményem, hogy a minden idők legjobb sci-fi horrorjából, az 1979-es Alien – A nyolcadik utas: a Halál-ból kiinduló, immár nyolc filmből álló Alien-franchise második legjobban sikerült darabja az Alien: Covenant. Mint ebből a posztból is látszik, az…..
alexqq 2017.05.25 07:41:47
@Lector Oris: végre valaki. Egyetértek.
Ridley Scott 80 évesen úgy döntött, hogy újra előveszi az általa megteremtett nyáladzó teremtményét, amellyel ’79-ben örökre beírta magát a filmtörténelembe. 2012-ben a Prometheus-szal való visszatérését a rajongók elégedetlenséggel fogadták, ám ennek ellenére, 2014-ben a film folytatása kapcsán…..
alexqq 2017.05.23 20:01:55
@Sichrol: rendben ujranezem oket es ujraolvasom a könyveket is. Valószínűleg en neztem be valamit.
A spórát belélegezve mikepp alakult ki egy uj elet az emberi testbol es hogy-hogy nem átalakult?
Fassbender zsenialis színész, es termeszetesen ő hozta a kötelezőt, de nekem nem tetszett a játéka. Egyszerűen túl emberi volt és nem más ( rosszul volt megírva a szerep), nem a tul sok vérrel volt baj, hanem hogy az egvilágon semmilyen plusz izgalmi faktort nem tudtak belecsempeszni a filmbe. Egyszeruen nem ertem amit irtok, annyira ossze volt csapva az egesz koncepció az egesz forgatókönyv, hogy el sem akartam hinni.
Értem, hogy rosszul voltak megírva a monológok, de amit kihozták belole a cowboy, a neger, a jo csaj, a rövid hajú csaj, a jo es a rossz robot, a vihar, a futkoso kis alienkék, a nagy alien, a menekülés, a hajóra valo felkapaszkodas, a harc, ahogy tőrbe csalják, hat gyerekek vicc.
Ja amikor a terepkocsi vagy kamion kizuhan az urhajobol es leesik, erted az űrből lefelé esik, zuhan. A minusz "ezer" fokban minden vígan ellubickol, megtarja magat a 30 kg csaj. Az alien fejelgeti az ablakokat ezt jopárszor eljátsszák. Besétál a csapdába tobbszor, hat basszus egy szuper intelligens lény annyi hibát elkövet amennyit egy birka nem követne el.
A nagy fénytol megijednek kint a mezőn.
A fertőzött csajt bezárja a kabinban majd nem megvárja a csapatot, hanem kinyitja az ajtót es bemegy. Wtf
David kinyirja az ősfajt, es ugy mindenki meghal ketto perc alatt, persze ők bírkak balfaszok es mielőtt leszállt volna az űrhajó nem vettek fel a kapcsolatot veluk, nem vettek eszre, hogy baj van, nincs semmiféle védelmi rendszerük.
Stbstbstb

De majd megnézem mégegyszer a filmet es elolvasom a könyveket.
Általában, ha egy film nem tetszik, azt nem nézem meg újra. Ha kicsit tetszik, akkor szökő évente egyszer előveszem. A Prometheus ilyen szempontból kiváltságos helyzetben van nálam, mert anno a moziban megnézve nem tetszett. De gondoltam, adok neki még egy esélyt, és beültem rá másodszor is – pedig…..
alexqq 2017.05.22 23:06:23
@Szindbad: a Covenant mindent visz a felbaszassal. Undorító es szanalmas volt minden egyes kepkockaja. Tele amatőr hibákkal.
Megjegyzés: Ez a bejegyzés kezdőknek szól. A nyelvtanulás hosszú évei is az „I am Jocó” mondattal kezdődnek, nem pedig egy akadémiai székfoglalóval. Attól még világos, hogy nem azért tanulunk angolul, hogy bárkivel közölhessük: „I am Jocó”, hanem hogy a legbonyolultabb témákban ki tudjuk majd…..
alexqq 2017.05.05 07:21:18
Az R. A. Salvatore által papírra vetett sötételf, Drizzt Do'Urden alighanem a legfontosabb karaktere a Forgotten Realms-könyveknek, melyeknek óriási hatása korunk fantasy irodalmára megkérdőjelezhetetlen, de az asztali szerepjátékok kedvelőiről sem érdemes megfeledkezni, hiszen a…..
alexqq 2017.02.15 07:41:04
@ARTURUS: nem keveset spoilerezett es sajnos nem is figyelmeztetett rá. Pedig alapjáraton jol összefoglalta.
Értetlenül állok az Utazók vesszőfutása előtt. Mit néztek már megint a kritikusok? Mit ütnek rajta? Vagy az a baj, hogy januárban jött? Tudniillik a január a legnagyobb uborkaszezon a filmvilágban, ez a dögkút, ahova bedobálják azokat a filmeket, amelyekről még a készítőik is úgy vélik, nem fognak…..
alexqq 2017.01.30 23:17:10
@V Fucktor: értem, hogy nem tetszett a film. Nem tetszhet mindenkinek es ez igy van rendjén.
Egy érdekelne megis mi fordul meg az ember fejeben amikor elkezd személyeskedni.
Még el is fogadnam a véleményed amikor belemesz egy degradalo személyeskedésbe.
Persze gondolom igy próbálod meg erőteljesebben a véleményed kiemelni.
Nem szukseges valaszolni az uzenetemre, csak ugy kiirtam magambol.
Pár éve még nem lehetett úgy beszélgetni nem Milan szurkolókkal a csapatról, hogy ne kerüljön szóba valamilyen öregségre utaló poén. Tény, a csapat átlagéletkora folyamatosan csökkent, ahogyan a szenátorok elkezdtek visszavonulni, igazán megfiatalítani mégsem sikerült a keretet. Seedorfék neve…..
alexqq 2016.10.24 00:03:17
Ma arról írok, hogy mennyibe kerül egy kezdő konyhaszett, mi minden szükséges feltétlenül, mi az, amit majd a második hullámban érdemes beszerezni, illetve mik azok, amik nagyon ráérnek, vagy akár simán ellehetünk nélkülük életünk végéig. Valahogy természetesnek vesszük a konyhai dolgok meglétét,…..
alexqq 2016.09.05 22:35:59
@colizoli: egyetértek! A kés az egyik legfontosabb es azon nem szabad spórolni!
 - SPOILERMENTES - A legutóbbi mozis élményem, A zátony amellett, hogy messze felülmúlta a vele szemben támasztott elvárásaim, még arra is képes volt, hogy a rengeteg pozitívum ellenében mindössze két valós negatívumot állítson csatasorba. Ehhez persze az is hozzá tartozik, hogy a magam részéről a…..
A DC Comics arra készült, hogy 2016 az ő évük lesz a mozikban, ám eddig csupán elhibázott döntéseik gyümölcse érett be. Christopher Nolan A sötét lovag-trilógiájának lezártával kapkodva igyekeztek a mellőlük durván elhúzott Marvelt leutánozva saját filmes univerzumot létrehozni. Az első balfogásuk…..
alexqq 2016.08.07 23:29:38
@Santino89: nemcsak ti ketten. Egyetértek a kritikával.
Suicide Squad - Szeretve Mint elvakult képregény fan, próbáltam nem prekoncepciókkal beülni a filmre, bármennyire is vártam már kb. a bejelentése óta a végeredményt. A szereplőgárda több mint impozáns.Margot Robbie, Will Smith, Jared Leto, és a mellékszerepekre is olyanokat szerződtettek, mint Joel…..
Az esztendő eddigi legjobb játékát láthatta, aki a Milan meccsére tette le a voksát délutáni kikapcsolódásként. Az első félidő javarészt abban az érdekes állapotban telt el kis körünkben, hogy szabby7 barátunk felvetése nyomán („Azon töprengek egy 16 éves purdénak hogy a f***omba nőtt ekkora…..
A tabella 15. helyét elfoglaló spagetti alakulat legutóbbi 5 meccsén 2 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget szedett össze. Tette mindezt negatív (8-9) gólaránnyal úgy, hogy otthon a Napolit megverte és a farkasoktól is lopott 1 pontot. Leginkább a szélen és hosszú labdákkal,…..
LifeTILT Zyzz Medias Res 2012.05.17 03:45:00
  Először is szeretném mindenkiben tudatosítani, de főleg a tizenéves kondizással mostanában próbálkozó srácok, és az alapokkal most ismerkedő kezdők  fejében, hogy a Zyzz project egy haladó edzéstervet tartalmaz, ami igényel némi felkészülést, ami alatt elsősorban a test,…..
alexqq 2012.05.18 20:10:05
@Criscito: azért vannak, ha te beteg vagy akkor gyógyszerekkel kezeljenek- szó sincs meggyógyításról, esetleg megelőzésről. Csak egy lényeg van fogyjon a gyógyszer és ha egészségesek vagyunk akkor nem fog.. nincs megelőzés.
(kíváncsian várom a Juvet mikor üzik ismét másodosztályba:)
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
alexqq 2012.05.15 20:48:24
@Ilovechubbygirl: a soraidban lesz az igazság ;)
Engem nem érdekelnek a mellek, mindig is kurvára hidegen hagytak.  Nem azt mondom, hogy néha nem öntenék le sörrel egy kettőt, hogy aztán Unicummal vegyítve onnan rúgjak be, de engem ez a dekoltázs dolog soha nem mozgatott meg igazán. A melltartókat például a mai napig nem tudom…..
LifeTILT Slim3 Ádi 30.nap - 8.6 kg 2012.05.03 10:11:00
Ádi Alakul. Ez a szó jutott eszembe a mostani képeket nézegetve. Messze vagyok még a célomtól, de valami megindulni látszik, úgy érzem. Határozottan biztatóbbnak látom a dolgokat, mint a 15 napos beszámoló idején (az egyértelműen a legmélyebb pont volt a program során eddig).…..
LifeTILT Slim3 Ádi 15.nap - 4.7 kg 2012.04.17 01:23:00
Ádi Így utólag visszanézve gyorsabban elment ez a 15 nap, mint gondoltam. Az eleje kicsit nyögvenyelős volt, ugyanis régi jó barátom, az éhség rendszeresen meglátogatott nagy örömömre. Viszont mostanra eljutottunk odáig, hogy egyre kevesebbet látjuk egymást. Legnagyobb…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
alexqq 2012.04.13 19:55:38
MatyeszBMC egyet tudok érteni a szavaiddal, én sem tudtam volna jobban leírni, na jó én nem is tudok írni, úgyhogy kösz a gondolatokat meg a beszámolót.

Leningrad csipem a fejed azért is mert van benne valami, de megdugni csak akkor dugnálak meg,ha külsőleg is megvan az extra ami a toronyban is jelez.

Szerintem félreértetted a blog mondanivalóját. Természetesen mindenki emelt fővel járjon, de áttaposni senkin nem kell (szerintem nem is ezt sugallják a blog sorai), ma megállított az utcán egy hölgy, hogy én mszp-s vagyok ( a ruha miatt nem a arcom), -nem!? akkor fideszes,lmp-s, elkezdte sorolni a pártok nevét én meg csak néztem, kedvesen említettem neki, hogy én másban utazom. Majd szerettem volna eliszkolni, de mondta nekem, hogy aláírja a papíromat. Megköszöntem neki megemlítve, hogy nincsen papírom és semmit nem kell aláírni. Mentem a dolgomra, majd pár óra múlva megszomjaztam és vettem egy CUKROS energiaitalt, sétálva az utcán ismét valaki megszólít: -ez jó fiatalember? körbenézek, a aláírós hölgy, (megcsípve magam, hogy nem álmodok e) Visszakérdeztem, hogy micsoda? Nagyon beveri a szívet, mert azt hallottam, hogy ez megdobogtatja?! Milyen íze van? Még soha nem ittam ilyet! Felpörög? Ettől ilyen férfi? Én meg MI VAN?? ( már kerestem a kamerákat, biztos kandiznak) de csak folytatta, már vártam mikor kapom az ajánlatot, de csak méregetett és dicsért meg az energiaitalt csodálta..
Kérdeztem tőle: hölgyem nem ivott ilyet soha? nem, de sokat halott róla.

Szerintem félreértettél pár dolgot, a nőknek amúgy mindig bajuk van, a férfiak meg mindig a legnagyobb királyok, minden férfi azt mondja neki van a legnagyobb farka, a legjobb az ágyban, a legmenőbb dumája van, tele van pénzzel, a legnagyobbat tud ütni, és annyi nőt dugott meg, hogy elszámolni sem lehet addig..

elbaszott egy világ ez, de ki kell csemegézni belőle az édességet.. sokat kefélni,dugni,szexelni,szerelmeskedni,baszni.. ja és igazán jól ezeket kell csinálni.. a kettő között meg lehet mély gondolatokat ébreszteni és megvalósítani azokat..
  Vendégposzthm. kicsit megszaladt a ceruza, de ennél rövidebben nem tom érthetően elmagyarázni, amit hozzá kívánok szólni, a Live Fast Die Pretty bejegyzéshez mint ok-okozati összefüggés, Hogy miért fontos a külső… Mindenkinek van egy potenciálja az életre. Hogy mi…..
   Az utóbbi egy hétben két kérdés foglalkoztatott a leginkább. Az egyik, hogy a nők tényleg azt hiszik, hogy nem másik csajra gondolnak a srácok szex közben amikor becsukják a szemüket ? És a másik, hogy vajon egy alacsony növésű négernek vagy egy magas kínainak van-e nagyobb…..
19.....34.....?.....?.....?..... Soha nem lottóztam, de eldöntöttem, hogy az ötödik RunT!lt után megjátszom azokat a számokat, ahányan az öt futás alatt voltunk, úgyhogy ne csesszetek ki velem, ne legyünk egyetlen alkalommal sem kilencvennél többen. Köszönöm… Szeretem a…..