Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gomakoma

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én nem azért csináltam, de a nagyapádnak úgy tűnt, hogy tetszett a dolog.” Válasza nem lepett meg, de vajon ki hányadán áll ezzel az ösztönösségből fakadó, de misztikus távolságokba is elrepíteni képes érzéshullámmal? Természetesen nem csak nagyanyámnál érdeklődtem.…..
 Kapcsolatba kerültetek; tetszetek egymásnak, az e-mailek és az üzenetek mókásak, tele élettel, ígéretesek és reményteljesek. Fejest ugrasz a mély vízbe és döntesz: találkozol vele! Olyan helyet választasz az ismerkedésre, ami mindkettőtök számára megfelel,…..
Társkereső Brigád 2012.10.11 13:37:23
 Nem könnyű egy kapcsolat motorját hosszú ideig konfliktusmentesen működtetni. Sok végzetes merényletet el tud követni az ember lánya-fila ha a szerelemről van szó. A következő gondolatok segítenek abban, hogy eligazodj egy párkapcsolat útvesztőiben. Tanulj a múlt…..
Egy kapcsolat lezárása, főleg ha az hosszabb ideig tartott, egyál­talán nem könnyű feladat. Ahhoz, hogy valóban esélyünk legyen újra­kezdeni, számos lélektani folya­matnak le kell zajlania, amely a tanul­ságok levonásával kezdődik, és a lelki­ismeretünk tisztába tételével…..
Részlet Alfons Vansteenwegen: A szeretet cselekvést jelent című könyvéből   A tartós kapcsolat új követelményeket támaszt a pár két tagjával szemben. A kapcsolat gyakran mégis zátonyra futhat, mert az idő múlásával más dolgokat kezdünk fontosnak tartani, mint korábban.…..
A kutatások egybehangzóan azt mutatják, hogy általában pillanatok alatt döntünk a felől, hogy ki milyen hatást gyakorol ránk. Egyikünknek sincs sok ideje arra, hogy ezt az első eleven pozitív benyomást kialakítsuk a másik félben. Emiatt azonban mégsem kell feltétlenül aggódni,…..
Van egy nőtípus, akit a férfiak úgy neveznek, hogy az „igazi nő”. Lehet, hogy nem ő a legcsinosabb egy emberekkel teli szobában, de mégis van benne valami, ami ellenállhatatlanná teszi őt a férfiak számára. Ha elolvasod ezt az írás, felfedezheted azokat az értékeket,…..
Mikor azt gondolja egy nő: „Jézusom, Ő az igazi!”, többségük koránt sem azt érti ez alatt, amire a férfiak gondolnak. A közhiedelem ellenére a nők nem akkor éreznek így, amikor a férfi küllemével, pénztárcájával, autójával vagy az udvarlási technikájával…..
 A férfiak és nők az ismerkedés időszakában gyakran érkeznek olyan útkereszteződéshez, ahol fontos az, hogy mit is döntenek. A romantikus párkapcsolatoknak vannak olyan pillanatai, amikor dönteni kell, hogy a felek együtt folytatják-e, avagy sem. Ilyenkor segítségére van az…..
 Kedves sorstársak, mielőtt felvonultatnánk a teljes arzenálunkat, érdemes elolvasni ennek a közvélemény kutatásnak az eredményeit. Remélem, hogy a forrás megbízható (bár nem tudni, mi lehetett a 100%?)! (S.Z.)   Manapság ugyanakkor háttérbe szorul a hasonlóság…..
Biztosan töröd a fejed, hogy manapság ki a manó :) hoz létre egy blog oldalt a társkeresésről? A válasz nagyon egyszerű..... A Társkereső Brigád szerkesztői maguk is átestek a tűzkeresztségen, és ennek alapján bátorítunk mindenkit, hogy ne adja fel, ne mondjon le magáról,…..
Ahhoz, hogy az első benyomás minél kevésbé vigyen félre bennünket, kell, hogy legyen ismeretünk arról, hogyan látják ugyanazt a férfiak és hogyan a nők. Általában a férfi összpontosítottabban figyel, így ilyen képet is lát; a nő kiterjesztettebben figyel, így egyszerre több…..
Társkereső Brigád Hozzáállás 2011.10.16 16:56:00
A nők varázslatos hozzáállása, ami őszinteségre bírja a férfiakat Mi van akkor, ha kritikus információhoz jutsz a választottadról, még az előtt, hogy a szívedbe zárnád - vagyis ne pazarolod az időd egy olyan személyre akinek esélyt sem adnál? Kövesd ezeket az egyszerű…..
  A féltékenység kialakulása, és megjelenési formái a gyermekkora és a neveltetésre is visszavezethetők. Miért van az, hogy egyes emberek akár bántalmazni is képesek párjukat – féltékenység okán -, míg mások akár heteket is külön töltenek…..
Lakva ismerni meg az embert -- tartja a mondás --, és valóban, ha csak néhány hétig is együtt élünk valakivel, máris kiderül, mi az, ami nehézséget okoz az együttlétben, s a későbbiek során akár problémát is okozhat a kapcsolatban. Bár sokan nem javasolják a korai…..
 Szereplők:  Terméktámogatás: T   Vásárló: V   T: Igen, miben segíthetek? V: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton? T: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra? V: Hát,…..
Amerikai pszichológusok egy 25 pontból álló listát állítottak össze, szerintük ennek betartása biztosan sikeres együttéléshez, házassághoz segít hozzá.   Kérd ki partnered tanácsát, és hallgasd meg válaszát.  Fogadd el, hogy mindketten…..