Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hombre77

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szervbusztok kedves ólvasok! Az én nevem Haraszti Dénes és most csak vendég iró vagyok ebbe a blogba. És eggy jó kis fel kérés álltal ki rúcanok a fúttbal világába is eggy cik irásának erejéíg. Íme a fógalmazásom remélem tetszceni fog mínden valakinek. A…..
Mégsem értékesítheti tovább az MTV a futball-vb közvetítési jogait – döntött váratlanul a közalapítványi kuratórium, miközben a szavazás eredményeképpen győztest kellett volna hirdetni a két esélyes pályázat, az RTL Klub-Chello és a Digi TV között. Hoppá, megint…..
hombre77 2010.01.21 15:53:42
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
e-Vita A HírTV nem érti 2008.03.16 08:00:00
Állam leesik, fülem ketté áll, szemem szám tátva marad. Hallom, látom: az agresszív "tüntetők" (a HírTV egyik tudósítója eufemizál: demonstrálók) egyértelműen támadnak, rombolnak, robbantgatnak, gyújtogatnak, kukákat, utcabútorokat, rendőrautókat,…..
Az Újpest kapott a kupájára és a bajnoki kupavágyaira Zalaegerszegen. A bíró lesípolta a játékosokat a pályáról, előttem pedig egy alig több mint egy hete megjelent szám villódzott. 240. Na, mi ez? Előbb tippeket kérek, aztán lehet lapozni… Ez bizony az a sokmillió amit a…..
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..
Amikor tegnap este negyed kilenc magasságában a már-már Medveczky Ilona feszességű arcbőrrel bíró Korda György kissé galuskásan a mikrofonba böffentette, hogy "És most képletesen foglaljuk el Talmácsi Gábor világbajnok motorját!" akkor már tudtam, hogy a Sportcsillagok…..
hombre77 2007.12.21 01:10:40
Tisztelt Fórumozók!

Pár dolgot, mint funkcionáló sportújságíró leírnék. Persze tudom, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem, de nekem (és még sokaknak) ez a véleményem.
Szóval szerintem az idei év legjobb női sportolója Szávay Ági, ugyanakkor Kovács Kati - bármilyen meglepő - még egyszer sem volt az Év Sportolója! Azon szerintem egyikünk sem vitatkozik, hogy Kati megérdemelte volna, az viszont nagyon szerencsétlen dolog, hogy minden évben volt valaki, aki megelőzte a szavazáson. Talán az lennea megoldás, ha valami életműdíj-szerű valami is lenne és az ilyen szituba kerülő, de nagyon nagy sportolókat is lehetne díjazni.
Ugyanakkor az is tény, hogy a szavazás igen furcsán zajlott, hiszen például én is tag vagyok, de tőlem senki nem kért szavazatot, nem értesítettek és hasonlók. Szóval ennyire a sportújságírók szavazata az, ami dönt. Ugyanakkor Kordával kapcsolatban elmondanám, hogy az MSÚSZ tiszteletbeli tagja lett azt hiszem, tavaly. Na, ez volt az a pont, amikor én is és több kolléga is nagyon felháborodott, hiszen erről a tagságot szintén nem kérdezték meg. Ráadásul Kordát egy lapon említeni olyan újságírókkal, mint Novotny vagy hasonló nagy nevek, nem csak vicces, de számunkra megalázó is. Ja, és az, hogy az MSÚSZ együttműködési megállapodást köt az MLSZ-szel szintén kész röhej! Majd ezek után az MLSZ több újságírót nem enged be meccsekre és a sajtó kiszolgálása nulla! Dehát ilyen országban élünk, ez van! Így lehet egy eredetileg színvonalas és jóravaló produkciót teljesen elkurvítani! Ja, arról nem is beszélve, hogy ez nem értetek szurkolókért, sportszerető emberekért van, hanem ez is pénzlenyúlás. Tévés kollégáktól úgy tudom, hogy a gálát szervező pasas minden évben busás összeget kér azoktól a csatornáktól, akik filmezni szeretnének az eseményen. Vérlázító!
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
Jakupcsek Gabriellából, a legnőietlenebb hanghordozású és legirritálóbb orgánumú magyar műsorvezetőnőből néha még öt perc is sok, nem tudom, ki találta ki, hogy másfél órás műsorban szívassa a nézőket. Jakupcsek nyikorgó hangját, meg hülyeségeit nincs élő ember, aki…..