Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Da&Da

21 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férfi Hímek és elvárások 2007.10.20 09:44:00
Előszó - utólag    Elolvastam publikálás előtt, s annyira merevnek és száraznak éreztem, hogy megfűszereztem viccekkel a mondanivalóm, amit kifőztem. Talán kicsit szaftosabb lett. Fogyassza mindenki egészséggel, s próbálja azt az ízt érezni benne, ami a…..
A férfi Pedagógia demagógia? 2007.12.12 11:59:00
(mint apa)A pedagógusokkal előre bocsátom nincs semmi átfogó problémám. Helyzetük ma Magyarországon szégyenletes! Más fórumokon és személyesen szerzett tapasztalataim alapján is úgy érzem, sokukat már csak a hivatásuk szerete élteti és tartja a pályán. Hiperaktív,…..
SCT Mezővár Magazin Megjelenés 2007.12.04 15:21:00
    Gondolkodtunk, hogyan lehetne a legjobban bemutatni a Sim-ek életét az új játékban.  Elkezdtük játszani (gépfrissítés után:) ) és a beépített képmentő (Print Screen) segítségével egy város fejlődésének állomásait összefésüljük a helyi újságba.…..
SCT Első tapasztalatok 2007.11.21 15:27:00
   Megjött!     A premierrel egyidőben ittthon is elérhetővé vált a játék, méghozzá teljes magyarítással! Azaz a DVD borítójától kezdve, a leíráson át, az egész játék magyarul kommunikál. Köszönet az EA magyar csapatának a munkáért! Néhány…..
A férfi Győz a józan ész? 2007.11.16 15:31:00
    Meleg helyzetek a blogokban című bejegyzésemben annak idején darázsfészekbe nyúltam. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire szélsőségesen tudják emberek embertársaikat elutasítani. Ráadásul egy olyan "tulajdonságuk" miatt, amiről nem is tehetnek hisz, mint…..
Két részre bontható! Az ágy és a magánélet. Az ágyra az alábbi vicc:"Kedves Feleségem: Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni. Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel, és őszintén remélem, hogy nem…..
Da&Da 2007.11.12 13:28:44
Szia Pici!

Bocs a reakcióidőért! Nem volt gépünk!(egy se a háromból...technikai szünet)

Szóval. A szexuális együttlét célja a kölcsönös örömszerzés és nem a magömlés, hacsak nem utódnemzés a végső cél. Ebből kifolyólag nem kell magömléses orgazmusra törekedni. Sőt! Ha sikerül(t) elsajátítani párodnak a magömlésmentes orgazmust, az a legjobb! Akkor nagyon szerencsés vagy!!!:) Beszélgetni viszont jó lenne a dologról, ha nem vagy biztos abban, hogy élvezi a szexet. Egy férfi teste kicsit árulkodóbb, hogy mennyire élvezi. A pénisz merevedése illetve a merevedés 5 fázisának figyelemmel kisérése, sokat elárul a parnert élvezeti szintjéről. Feltételezem, szerelemesek is vagytok:), így az ilyen beszélgetéseknek nem szabad, hogy akadálya legyen. Meg lehet kérdezni, hogy miért nincs magömlése, mert te eddig mást tapasztaltál. Lehet, ő meg erre vár, hogy csak észreveszed, mert ő meg nem akar a témával előhozakodni! Veszteni valód akkor van, ha nem kérdezel! Jobb ma egy hülye kérdés, mint hülyén és tudatlanul meghalni!
Ha nem szimpi a dumálós megoldás, tartsatok "hölgyválasz" napot! Kérd meg, hogy ne csináljon semmit, döljön hátra, mert ma csak te akarsz matatni:D Aztán masszázs, kezdve a háttal, majd a végtagok, popsi, aztán a hancúrléc és környéke. Élvezni fogja! Folytasd addig, amíg meg nem bizonyosodsz! Közben kérd meg, hogy segítsen neked és csinálja magának is egy kicsit! Figyelj! Amikor maguknak csinálják jól meg kell nézni, hogyan fogják, milyen erősen szorítják, milyen intenzitással mozognak. Fontos információk. Mindeközpen lehet nyalakodni itt-ott. Menni fog!
Mégegyszer: ne az legyen a cél, hogy "elmenjen", hanem, hogy élvezzétek EGYÜTT!

Szeretnénk, ha itt, vagy e-mailben beszámolnál majd!

Örömteli együttlétet! Da&Da
SCT Ismerkedjünk! 2007.10.29 11:35:00
    Első lépés a terepválasztás: sivatag, tundra, füves, trópusi...stb. Nincs terraform, azaz terepmódosítás. Viszont saját terepet importálhatsz magasság szerinti szürkeárnyalatos kép fomájában. Az SC4 féle régió megszünt.     Szokásos kezdés:…..
SCT Előzetes 2007.10.29 11:22:00
    Amit tudni lehet előre a játékról az az, hogy nem egyeneságú leszármazottja lesz a SC4-nek csak névrokona. Reméljük szégyent nem hoz rá! A képek és a hírek alapján köze sem lesz az új játékmenetnek a Sim City hagyományaihoz. Különböző várostípusokat…..
SCT 2007.10.28 10:55:00
    Eljött a várva várt pillanat! Hamarosan megnézhetjük és kipróbálhatjuk, hogy a mézesmadzag mennyire a valóságot mutatta! WANTED!Az oldalonra szerzőtársaskat is várok! Hamarosan szeretnénk beindítani a SCT (Sim City Társadalmak) magyar oldalt!..
    Többesszámban próbálunk most írni, mert most mindketten itt lógatjuk az orrunk és mosolygunk is. Bosszankodni azért nem lehet (mindjárt kiderül min), mert nem érdemes más balgaságán felhúzni magunkat. Inkább nagy levegő és el kell tudni magyarázni a dolgokat.A…..
Da&Da 2007.10.21 16:44:15
kg: Örülök a hosszú bejegyzésnek! Tartalmas, egymásra építkező gondolatfolyam! Már eddigi kommentjeid is megérintettek, s véleményformálásra késztettek minket. Bár általában én (Daniel) írom a blogokat, kedvesem véleményét is sokszor beépítem. Ő is úgy vélekedett, hogy igen korrekt álláspontot képviselsz, sőt megkockáztatta, hogy nő lehetsz. (Ezt a nők honnan érzik meg?! Komolyan, nem az első, hogy ráérez, nem mintha fontos lenne, csak játszásiból:) )

Visszatérve a hozzászóláshoz. A levezetés a tapasztás és modellalakításról jól felépített. Ha egy beszélgetés közben zajlott volna, biztosan kellemes vitánk alakult volna ki, s egészséges, mindekttőnk (3-unk) számára elfogadható végkifejletbe torkollt volna.

Mivel az első meleg találkozásaim szórakozóhelyen voltak és barátaim mutattak be ilyen embereket. Tulajdonképpen pozitív volt, bár meg kell mondjam, ugyanazzal az elutasító, illetve távolságtartó magatartással voltam feléjük, mint az emberek töbsége, hisz csak a "médiameleget" ismertem, aki "pasi nő ruhában és nyafog". Azóta magamon is mosolygok, milyen bután és előítéletektől terhelve viselkedtem akkor! Nyitottságomtól vezetve azonban egyre több ilyen embert ismertem meg, s nem kellett sok idő a felismeréshez, hogy az egyik 19 a másik egy híján húsz. Ugyanúgy egyedi mindegyik, mint a simák, s ugyan úgy egyformák is mint a simák. A lényegi különbség a szexualitásuk, a többi tulajdonságot csak annyira befolyásolja másságuk, mint a mi másságunk a saját jellemvonásainkat. Így a modell létrejött és abban a pillanatban szerte is foszlott. Egyetlen olyan említésre méltó emebri tulajdonságot sem tudok felidézni, ami ne lenne benne a másik csoprtban, vagy dominánsabb lenne valamelyikben.

Sajnálom -őszintén sajnálom és nem csak írom - hogy néhányan hagyják magukat médiavezérelni és leragadtak a "kukisnéni" meg a "segbekúrós" melegképnél. Ha egyszer nagy levegőt vennének és tiszta lapot nyitnának ezeknek az embereknek, megtapasztalnák, hogy mennyire nincs új a nap alatt és a világ kevesebb lenne nélkülük...mint ahogy bármelyikünk nélkül is!
    Naponta figyelemmel követek néhány blogot. Ha igazán meg szeretném tudni a híreket, s hogy mi a véleménye a "hétköznapi" embernek. Eléggé felborzolta a kedélyeket egy-két fórumon az SZDSZ meleg házassági nyomulása. Úgy döntöttem bővebb lére engedve…..
Da&Da 2007.10.20 13:27:06
Bazsi, azért szólítalak meg, mert fontos az ilyan emberekkel (főleg) megértetni a dolgokat! Látod és érzed a lényeget! Ösztönösen, szerzett vagy tanított tudásod által látod, nincs különbség ember és ember között, ha a szexualitása más. Ha már ennyire nyitott és természetes a gondolkodásod, próbálj elmélkedni azon is, mi a legfontosabb egy gyereknek a családon belül?

Szeretetben felnőni!

A szexuális minta, amit oly gyakran felhoznak a simák ilyenkor nem működik! Szexualitásukat a sima párok (általánosítok! van kivétel) legtöbbször annyira elrejtik a gyermekek elöl, hogy nem puszilgatják, símogatják egymást kedvesen a gyerekek előtt. Sőt tovább megyek, az apák többsége puszit sem ad a fiának, mert az nem férfias. Nem veszik az ölükbe a gyerekeket, pedig a testi kontaktusra borzasztó nagy igényük van a gyerekeknek! Nincs gyengédség csak apa és anya, mint sablon. Férfi és nő vonzalma genetikai alapú (ffi és ffi, nő és nő is!) erre már csak ráerősítene a családon belüli szexuális nevelés, AMI NINCS! Csírája néhány nyitottabb szülőnél, de általában nincs, így a minta közel nulla értékű, pusztán szimbólikus. Egy szappanoperában több érzelem van néha, mint egy családban! Az egynemű pároknál (akiket ismerek) komoly felviláosítás volt, mert a gyerek kérdez. S elmondták ki, miért és hogyan él együtt. A gyerek tudni fogja mi a dolga, mert vezetik génjei, hormonjai, szó szerint az orránál fogva és ha ehhez megkapja a szeretet kinyilvánításának pozitív mintáját, ami mindegy milyen nemű emberek között van, érzelmileg gazdagon vág neki az életnek! Én sem zárom be a gyerekeket, ha a meleg srácok vagy lányok jönnek hozzánk. Meg is kérdezték a miértet. A világ sokszínű és nem kellett kacifántosan magyarázni nekik, hogy ők így szeretik egymást. Nincs is problémájuk ebből. Nem a "szent család" a világ megváltása! A szeretet teljes, harmónikus, nyílt és bensőséges közeg, amiben felneveljük őket az számít, s amint a cikkben is írtam, a fiú pár nagyobbik fia már csajozik. Nincs identitás problémája, nem szégyelli a szüleit. Olyannyira nem, hogy haza járnak a barátnőjével...hány sima szülő mondhatja ezt el a szerelmes kamasz fiáról? S ez a mintát viszi tovább ez a fiú is az ő gyermekeinek és így lesz majd a sok generáció, igazi család ...s nem azért, mert a ffi-nő az ideális minta!
 Sajnálom, hogy a témának aktualitása van. Remélem legközelebb már csak akkor hallok a szülőkről(?), amikor életfogytiglanra ítélik őket. Témánkba annyit vág a kutya dolog, hogy sok férfi tart kutyát és a társ felbukkanása megváltoztatja ezt a kapcsolatot…..
Na most elárulunk egy titkot. Utálunk dolgozni, inkább egész nap ücsörögnénk az őszi napsütésben, bámulnánk az Indexszel szemben folyó építkezést. Mert nincs is szebb annál, mint dolgozó embereket nézegetni, ahogy serénykednek, izzadnak, gürcölnek.Éppen ezért ezennel…..
A sperma  A természet (Isten?) csodálatos találmánya, hogy az örökítőanyagot megfelelő környeteben eljuttassa a célhoz. Sőt a legtöbben még élvezik is a folyamatot! Lásd szex.      Viszonyunk a spernához rendkívül változó! A pasik szeretik, ha az orális…..
A férfi Amikor elborul az elme... 2007.10.05 11:34:00
Blogreakció    A minap egy közösségi portálon olvastam egy blogot. Egy hölgy arról írt, hogy hosszú-hosszú levelezgetés után találkozott a NET másik végén lógó pasival. Állítása szerint szerelem lett. Aztán pár nap múlva a srác egy másik blogba való…..
 Egyben válasz is a tegnapi felvetésre    Gyorsan élünk. Szinte már közhely. Állandóan kommunikálni akarunk valakivel. Mindig tudni akarjuk, hogy ki, hol van, kivel és mit csinál. Kedvesünk jelentkezését várjuk egész nap, mert a lehetőség adott, s ha nem…..
A férfi Álljunk meg egy kicsit! 2007.10.07 09:48:40
Elb...rontottam... Tegnap oly nagy hévvel írtam a bejegyzést, hogy sok lett. Ketté vettem és gondoltam ma beszúrom. Aham, csak a kivágott rész nem került mentésre. :( Grrrr. Most összeszedem(jük) a gondolataimat. Megpróbálom valahogy visszacsalni azokat a gondolatmeneteket és…..
A tegnapi felsoroláson jót mulattam. Nem csupán azért, mert néhány pont hülyeség, hanem volt amelyik nagyon is beletrafált! Azt azért ne feledjük, ezek általánosítások, kisarkítva. Aki nagyon komolyan veszi, az meg is érdemli sorsát! Nézzük sorban:Az iskolában senki sem…..
FÉRFIAK: Az iskolában senki sem rángatta a copfunkat. Értjük, mi az a les-szabály. Telefonbeszelgetéseink nem tartanak tovább egy percnél. Nyaraláshoz vagy szolgálati útra csak egy bőröndre van szükségünk. Nem érdekelnek bennünket a haverok szexuális…..