Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MT90

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Június 14-én, csütörtökön, azaz holnap délután egy visszafogottnak tűnő, félórás nyitóünnepséggel, majd egy stabil hazai győzelemnek ígérkező orosz-szaudi meccsel elindul a 21. labdarúgó-világbajnokság. Itthon az M4 közvetít, minden meccset élőben, a párhuzamosan rendezett összecsapások esetén a…..
Az ilyenkor jól bevállt kreatív nézeteltérésekre hivatkozva végül mégsem készül el az FXX-re a Deadpool sorozat. Tavaly májusban írtunk róla, hogy Donald és Stephen Glovertől egy 10 epizódos sorozatot rendelt be az FXX...
Ezúttal is elkészítette éves összeállítását a TorrentFreaks nevű oldal, arról, hogy melyek a legnépszerűbb sorozatok az illegális letöltők körében. A most kiadott listán megőrizte első helyét a Trónok harca. Mint írják, miután felkerült a finálé az internetre, volt olyan, hogy egyszerre 400 ezer…..
MT90 2017.12.30 08:42:50
A 2017-es esztendő filmes szempontból átlag felettinek ígérkezik. Az év elején a nézőket megosztó Utazók után (mely nekünk nagyon "bejött"), sikert aratott a Számolás joga (IMDb: 7,8 pont) és a Széttörve is (ami viszont nekünk nem nyerte el a tetszésünket, pedig 7.3 pontot kapott az Utazók 7.0…..
MT90 2017.06.04 21:23:33
30/40 Doctor Strange - filmkritika 2016.11.04 00:02:27
A városi legendák szerint Stanley Kubrick klasszikusának, a 2001: Űrodüsszeiának utolsó harmadára csapatostul érkeztek azok az LSD-betyárok, akik betépve vizuális gyönyörre vágytak. Kétségtelen, hogy a film képi szimbolikáját alátámasztani hivatott effektek erőteljes ingereket kelthettek a nézőben,…..
MT90 2016.11.26 19:55:33
lol
Egyre bizarrabb a helyzet az ABC új Marvel-sorozata körül. Ugye az Inhumans-szálat az Agents of S.H.I.E.L.D. az előző évad végén lezárta, a Marvel meg bejelentette, hogy egy mozifilmben azért foglalkozni fog még a Kree nevű idegen faj DNS-ét is magában hordozó embertársainkkal. Aztán meg jött a hír,…..
Áttörés, kérem szépen, azt hiszem ez a legjobb szó arra a bejelentésre, miszerint ettől a hétvégétől kezdve az M4 Sport a magyar labdarúgó bajnokság, közismertebb nevén Bohócliga minden összecsapását élőben közvetíti majd, a kor szellemének megfelelően leginkább online, csak azoknak, akik hajlandók…..
MT90 2016.09.09 15:08:51
@szociál: Egyiket se. Mindkettő gólzáporos 0:0 lesz.
2017-ben negyven éves a Csillagok háborúja (és jön a folytatása), harminc a Halálos fegyver (és jött a tévés változata), húsz a Titanic (franchise-építési zsákutca), tíz a Transformers (és jön a folytatása). Meg hogy még mik jönnek mifelénk, az most kiderül, és majd persze bővül.....
Litkai Gergely, a sorozat írója a Heti Válasznak adott interjúban mondta azt, hogy ugyan hivatalos értesítést nem kaptak az MTVA-tól, de úgy tudja, a döntés már megszületett. A Munkaügyek 150 epizódot élt meg, ami elég szép szám, Litkai szerint ideje mást is kipróbálnia. Azt is elárulta, hogy az…..
[Supernatural Movies] Suicide Squad 2016.08.03 16:00:00
War. War never changes. Nem lehet elmenni szó nélkül a MARVEL VS. DC csatája mellett a filmvásznon. Míg a MARVEL évek óta tevékenykedik és nyugodt, higgadt tempóban kezdte az építkezést az önálló filmekkel, hogy aztán belevágjon a csapatépítő tréningbe, addig a DC-re inkább a sietség, a kapkodás a…..
Az MCU Netflix sorozatok egyik legegzotikusabb darabja következik hamarosan. Ahogy teljes gőzzel robog a Marvel a kettes számú szuperhős-csapata, a Defenders felé, úgy Daredevil, Jessica Jones és Luke Cage után a New York-i védelmezők negyedik tagja is érkezni fog. Kijött a Vasököl első…..
Megjött az első trailer a Netflix új Marvel-sorozatához: a Jessica Jones sorozatban már mellékszereplőként feltűnő Luke Cage végre a saját feje után mehet, a premier szeptember 30-án lesz. A Cage-et alakító Mike Colter most is robusztus és tekintélyt parancsoló jelenség: a trailerben egy fél…..
MT90 2016.07.22 13:43:54
@Az apokalipszis lovasa: Így akkor Arrow>>>MCU.
Úgy nőnek a képregényes sorozatok a Netflixen, mint a gombák. A Daredevil és a Jessica Jones már bemutatkozott, az Iron Fist épp forog és Luke Cage saját sorozatára sem kell már sokat várni. A hétvégi hírek szerint a streaming szolgáltató bekért egy újabb szériát, ami ebben a…..
 - SPOILERMENTES - Amikor Superman (Henry Cavill) megállította a bolygónk "kriptonformálására" törekvő Zod tábornokot, fél Metropolis romba dőlt, és a veszteségeket emberéletben is bőven mérték. A gothami Batmant (Ben Affleck) mindez nem hagyta hidegen: növekvő ellenszenvvel és frusztráltsággal…..
MT90 2016.03.24 07:45:46
@REMY: nyugi remy, a madridomon nem húzzák majd le.
Új szintet teremtett a Netflix a kőkemény magánnyomozónővel, Jessica Jonesszal, akinek a sorozatától még jobban odavoltunk, mint anno a Daredeviltől. A 13 részes széria persze hemzseg a marveles utalásoktól, ezekből szedtünk össze tízet, de a fokozott szpoilerveszély miatt…..
MT90 2015.12.26 12:09:41
@billygirl: Akkor menj nézz arrowt meg legendák of holnap-ot xD
A világ már nem tolerálja Amerika Kapitányt. A dráma, a dráma!..
A Transformers bombázója, Megan Fox visszatér a sorozatokhoz, és a Zooey Deschanel nevével fémjelzett Új csajban fog szerepelni, írja a Deadline. A 29 éves színésznő által alakított csodaszép Reagan a főszereplőnő, Jess szobáját bérli majd, amíg ő távol lesz, és közben…..
MT90 2015.09.19 09:54:02
Hatalmasat robbantott tavasszal a Netflix, amikor a négyrészes Marvel-dömpingje közül kihozta az elsőt, a Daredevilt. A Ben Affleck-féle film miatt kissé lenézett franchise-ból olyan sorozatot csináltak, ami sok szempontból veri az összes eddigi Marvel-filmet így nem csoda, hogy sokan…..
A Marvel-művek legújabb tagja is a tervek szerint sült el az amerikai mozikban, hiszen A Hangya elsőséget szerzett közel 60 millió dollárral. Feleekkora bevételt ért el, mégis nagyobb dicsőség jár a Kész katasztrófa című Apatow-vígjátéknak, amely a harmadik helyről néz szép…..
Alig hangyányi meglepetéssel szolgálnak a Marvel-mozik szinkronjai így egy tucat után, és a kellemetlen fajtából ezúttal sem jut ki, még ha a szokásos "ő már volt másik figurának is a hangja"-szindrómát ezúttal sem sikerült kivédeni. Triplán nem. Paul Rudd – Széles…..
MT90 2015.07.19 15:29:59
@vision_j: Az ilyen kommentekre írják, hogy +1 :)
Az első évadban Matt elejtett egy félmondatot egy régi kapcsolatáról, amely "nem jött össze". Úgy tűnik, a hölgy visszatér a férfi életébe (és a második évadba), aki nem lesz más, mint Elektra Nachios. A szemrevaló nindzsalányt a G.I. Joe: Megtorlásban és A tetovált lány…..
Ha azt hitted, hogy a Fogságban vagy az Enemy után Denis Villeneuve alább adja, akkor nagyot tévedtél. Íme az első mozgóképes bizonyíték, hogy a Cannes-i premierre kiadott poszter nem hazudott, Emily Blunt tényleg pokolra száll a mexikói drogkartell ellen Josh Brolin és Benicio Del…..
A Geektyranton jött szembe ez a mókás videó, amiben a készítő olyan intrót kanyarított a Fenegyerek sorozatnak, mintha csak a Night Court című, '80-as évekbeli ügyvédes széria spin offja lenne. Jó nevetgélést! ..
David Ayer számomra igazi ultrabrutál humorérzéket villantott, és elsütötte az év gyilkos tréfáját, amikor magyar idő szerint ma hajnalban az Öngyilkos Osztag nevében boldog évfordulót kívánt Jokernek. Amellett, hogy ezzel egyúttal végre megmutatta az önnön valójáig, és szó szerint is…..
Itt a beígért 5 másodperc, avagy a film (szó szerint) kirakata. Ne tessék pislogni. Confirmed 4.20.15 #BatmanvSuperman @IMAX special teaser screening events. Limited space. RSVP http://t.co/TasYGlJGig https://t.co/fnxFIERUlv — ZackSnyder (@ZackSnyder) April 16, 2015 ..