Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iphone.mobil

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szoktál költeni alkalmazásokra? Vagy magad készíted már? Mindegy... ugye tudod, hogy még mindig sokkal több lehetőség van a kedvencedben, mint gondolnád.Most egy igen komoly csomagot mutatok be, amibe tényleg olyan cuccokat pakoltak be, amiket komolyan megéri megvenni ennyiért.…..
Egy kiváló alkalmazást / szolgáltatást mutatnék most be a blogon. Ez a phonebeagle.com remek szolgáltatása, ahol előfizetői díjért cserébe nyomonkövethetünk egy mobilszámot, természetesen csak olyat, ami a birtokunkban van és ezt igazolni is tudjuk. A szolgáltatás…..
Gondoltál már rá valaha, hogy elkészítsd a saját iPhone alkalmazásaidat? Tudtad, hogy ez egy igen nagy biznisz lehetne, ha valami tényleg hasznos, vagy érdekes alkalmazást készítenél?Amerikában iPhone uralom van. Ezt jó ha tudod. És amerikában minden szarságot megvesznek. Ha…..
Szoktál tévézni a mobilodon? Van is hozzá szolgáltatásod? Nem tudom melyik társaságnál nyomod, de valójában tökmindegy. Sehol nincs olyan kínálat alapból, mint amit ezzel az alkalmazással kapsz.Mobil TV - TV a mobilonNem egyszerű a történet. Kell egy alkalmazás a…..