Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbm

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
nbm 2012.04.19 09:34:49
@ingyenebed: ez nem fog megtörténni. Sajnos a magyar az egy birka nép, itt bármit, ismétlem BÁRMIT! meg lehet tenni - az elmúlt huszonegypár év is ezt mutatja... az utóbbi kettő meg aztán pláne...
nbm 2012.04.19 09:56:49
@Anti Anyag: te .... (ide mindenki behelyettesíthet egy jelzőt, amit gondol - én nem írom le az enyémet, mert nem szalonképes)!
Érvelésed logikája annyira hibás, hogy az már tényleg fizikailag fájdalmat okoz. De láthatóan szépen bemagoltad valamelyik führered eszmefuttatását, ügyes vagy, ülj le, kettes!

És az a baj, hogy amit írtál, azt te nem csak felmondod, de - valószínűleg - tényleg komolyan is gondolod, és ez a legborzasztóbb. Te is azok közé tartozol, akik szép nagy mosollyal az arcukon (és persze közben azért néhány 'bezzeg a Tocsik', meg 'Gyurcsány takaroggy' kiáltással) vonulnak szeretett vezérük után a vágóhídra - épp ebben a pillanatban is!
Na sebaj, lényeg, hogy jó a hangulat... öööö, vagy mégsem?
nbm 2012.04.19 10:09:24
@azigazivideki: vaze, abszolút szívemből beszélsz!
Orbán takarodj, de Gyurcsány,Kuncze,Ibolyka se gyere vissza!

amig a helenlegi politikai elitből (hú basszus, ezt a bandát 'ELIT'-nek nevezni...) nem takarodik el MINDENKI, itt nem lesz igazi változás.
Egyik kutya, másik eb - csak máshogy lopnak és szop@tnak!
Érdekes jelenség rajzolódik ki a Fidesz kommunikációjában. Az odáig rendben is lenne, hogy diktátorék reagálgatnak az ellenzék sajtótájékoztatóira nyócévezni egy kcsit, de az, hogy Gyurcsány Ferenc az egyetlen, akinek minden mondatára ugranak, az igazán röhejes.Ahogy a…..
nbm 2012.02.03 12:42:46
@Ica a fekete cica:
"Zsolti, miért kell hazudni?"
erre tanított a fityesz és Viktátor az elmúlt 10 évben

"Zsolti, miért kell gyülölködni?"
erre tanított a fityesz és Viktátor az elmúlt 10 évben

"Zsoli, miért kell demagógnak lenni?"
erre tanított a fityesz és Viktátor az elmúlt 10 évben..

remélem most már érted...
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...